Investere

Motiv Investing Review: En unik måte å investere på

Motiv Investing Review: En unik måte å investere på

Lavpris meglerhandel endret økonomien. Du trenger ikke lenger å være en Warren Buffett, Benjamin Graham eller Peter Lynch for å investere som dem. Dette er en årsak til feiring blant de små investorene.

Motiv Investing er en megling som er forpliktet til denne endringen. De tilbyr en intuitiv, brukervennlig investeringsplattform. Plattformen fokuserer på brøkdelte aksjer, tema investering og enkel rebalansering. Men er det den rette plattformen for deg? Jeg gir deg informasjonen du må bestemme.

Når du vurderer en ny plattform, bør du alltid stille tre spørsmål:

  • Vil denne plattformen hjelpe meg å sette prosessen foran følelser?
  • Hjelper denne plattformen med å utføre investeringsstrategien på en kostnadseffektiv måte?
  • Hvilke oppføringer vil denne plattformen fremme?

DITT svar skal avgjøre om du skal bruke en plattform.

Vil denne plattformen hjelpe meg å sette prosessen foran følelser?

Når det gjelder aksjemarkedet, er følelser fiendens avkastning. Mennesker synes å være unikt designet for å være dårlige investorer. Grådighet frister oss da markeder stiger, og frykt holder oss tilbake når de faller.

Vår eneste virkelige forsvar mot følelser er kunnskap og prosess. Om markedet stiger eller faller, trenger vi prosess.

Vil Motif hjelpe deg med å holde fast i prosessen din? Det kommer an på.

Motivet har tre forskjellige produkter.

For det første fungerer de som en tradisjonell lavprismegling. Handle en aksje eller ETF koster $ 4,95 per handel. Viktig, Motif tillater deg å kjøpe "brøkdelte aksjer". Det betyr at du kan kjøpe $ 500 verdt av Amazon-lager, $ 500 verdt av BP-lager, og $ 500 verdt av GE-lager hvis det er planen din. Hvis du "Dollar Cost Average" til bestemte aksjer, kan Motif være en perfekt passform for prosessen.

For det andre tillater Motif investorer å skape investeringsmotiver. Disse er kurver på opptil 30 individuelle aksjer som følger et investeringstema eller en trend. En Motiv kan være så bred som Emerging Market Indexes eller like smal som Cyber ​​Security. Du kan lage din egen Motif, eller bruke noen av Motifs tilbud ved å investere eksperter. Motivet tillater deg å kjøpe alle 30 aksjer for $ 9,95. Hvis du trenger å kjøpe eller selge aksjer innenfor motivet, kan du gjøre det for $ 9,95.

Endelig tilbyr Motif et automatisk rebalanseringsalternativ, Motif Blue. Dette tillater investorer å Auto Invest og Auto Rebalance et motiv for en fast månedlig pris. Prisene for denne tjenesten varierer fra $ 4,95 til $ 19,95 per måned. Dette er et utmerket produkt for folk som er forpliktet til å investere individuelt.

Hvor går Motif feil? Motivplattformen gjør det for enkelt for investorer å byte til "Glimrende Penny Syndrome." Du kan utforske det utallige motivet designet av eksperter. Du kan finne innsikt i hvilke over og under utført den forrige måneden. Det er lett å bli sugd inn i forskning bare for å få tak i din investeringsstrategi.

Hjelper Motif deg med å investere på en kostnadseffektiv måte?

Kostnadsbesparelser er en av Motifs sterkeste salgspoeng. Motivet tillater deg å investere i aksjer eller kostnadseffektive børsnoterte fond. Lager ingen utgiftskvoter. De børsnoterte fondene har lave kostnadsforhold (ofte under .2%).

Som en investor er dine eneste kostnader $ 4,95 per handel av en enkelt aksje eller $ 9,95 for å handle et motiv. Hvis du velger alternativet Auto-Invest / Auto Rebalance, betaler du en svært rimelig $ 4,95 - $ 19,95 per måned. Hvis du har en portefølje verdt minst $ 50K hos Motif, vil du ha et effektivt utgiftsforhold på mindre enn .48%.

Motivet gjør det billig og enkelt å eie brøkdel av aksjer. Du kan få bred markedseksponering for en lav pris.

Motivet er imidlertid ikke kostnadseffektivt for alle. Motiv reinvesterer ikke utbytte i et motiv. Dette betyr at de fleste investorer må betale minst $ 4,95 per måned for å reinvestere utbytte i ett enkelt motiv. Sammenlignet med Ally Invest, gjør dette motivet dyrt. Utbytte investorer må kanskje vurdere andre alternativer.

Indeksfondet hengivne vil finne billigere alternativer på Charles Schwab eller Vanguard.

Trikset for å bygge din egen diversifiserte portefølje

I forrige uke snakket vi om å bygge en skikkelig eiendomsfordeling. Den harde delen om det er at du vanligvis trenger å investere i flere ETFer for å få det til å skje. Når du gjør det, skal du ha provisjoner på hver enkelt ETF.

Med Motif kan du bygge din egen Motif som etterligner hva som helst ressursfordeling du vil - så lenge du ikke overskrider 30 lagergrensen. Du kan ha 10 forskjellige ETFer inne i motivet ditt. Fordelen her er, du kjøper Motivet for bare $ 9,95, som kan spare deg mye penger over tid.

Videre er du i stand til å balansere et motiv du lager. Så, i stedet for å betale provisjoner for å kjøpe og selge individuelle ETFer, balanserer du Motivet og livet ditt godt.

Hvilke oppføringer vil Motif fremme?

Som en investerings- og handelsplattform fremmer Motif noen gode investeringsoppføringer. Deres $ 250 Motiv-minimum gjør det enkelt å begynne å investere, selv om du ikke har massevis av gratis penger. Motif Blue-programmet som fremmer automatisk investering og automatisk rebalansering. Dette avslører investorer til atferd som gir dem en liten kant i markedet. De 30 aksjemotivene gir investorene en bred eksponering innenfor temaet.

Early stage investorer vil finne enormt at Motif fremmer mange gode oppføringer.

Men plattformen fremmer noe om atferd. 30 aksjer utgjør ikke en godt diversifisert portefølje. Den 30 aksjekursen fremmer en investeringsmyt.Myten sier at 95% av fordelene med diversifisering kommer med de første 30 aksjene. Hvis du velger å investere med Motif, trenger du dusinvis av motiv, ikke bare en.

Jeg nevnte også at Motif fremmer "Shiny Penny Syndrome." Motif har en innebygd sosial plattform som lar deg sammenligne deg med andre investorer. Den sosiale plattformen avslører investorer til interessante investeringsideer. Det fremhever også nylige vinnere og tapere. Dette er flott for å utvide investeringsidealene. Men plattformen distraherer fra å utføre på strategien din. Jeg vil ikke si ignorere denne delen av plattformen. Men du må være en forsiktig bruker. Du bør ikke sammenligne deg med andre investorer. Du må ha en klar forståelse av dine personlige investeringsmål.

Endelig anbefaling

Tidlige scenen vil enkelte aksjeinvestorer elske Motif. Det passer til deres behov, og det fremmer det meste av den rette oppførselen. Indeksfond investorer, og de med større porteføljer kan finne bedre plattformer som passer deres behov. Den passer ikke til min personlige investeringsstrategi, men det kan være perfekt for deg. Hvis du ikke har begynt å investere ennå, eller du trenger en ny investeringsplattform, legg den på listen for å vurdere.

Har du prøvd Motif ennå?

Fotokreditt: gajus

Motiv Investing Review
  • Kommisjon og gebyrer - 80
  • Kundeservice - 80
  • Brukervennlighet - 80
  • Verktøy og ressurser - 95
  • Investeringsalternativer - 75
  • Spesialtjenester - 60
78

Sammendrag

Motiv tilbyr investorer tre muligheter for å investere med en morsom sosial vri. Finn ut mer i Motif Investing gjennomgang.

Skrive Inn Din Kommentar