Investere

FeeX gjennomgang: Hvordan betale mindre i investeringsgebyrer med FeeX

FeeX gjennomgang: Hvordan betale mindre i investeringsgebyrer med FeeX

Investeringsgebyrer er en av de største synderne for å redusere investeringsavkastningen. Utover utførelsen av dine aksjer og obligasjoner, hvis du betaler ut en mengde avgifter hvert år - du mister bare penger.

Mens noen investeringsavgifter er gjennomsiktige, er det mange avgifter som er vanskelig å få øye på, og vanskeligere å beregne hvor mye de koster over tid.

De vanligste investeringsgebyrene som eroderer avkastningen er:

  • Provisjoner (dette er hva det koster å kjøpe og selge aksjene dine, obligasjoner og ETFer)
  • Årlige gebyrer (dette er hva ETFer og verdipapirfond belaster årlig som en prosentandel av bedriften din)
  • Laster (dette er en kommisjon bygget inn i et fond)
  • Rådgivende gebyrer (disse er gebyrer som din økonomiske rådgiver eller firma belaster deg for å administrere pengene dine)

Tenk deg at du hadde en ETF som returnerte 5% i fjor. Vel, hvis ETF belastet en årlig avgift på 0,50%, og din rådgiver belastet ytterligere 1% årlig avgift per år, den 5% avkastningen falt til 3,5%. Det er slik at avgifter kan spise bort ved avkastningen.

Men hva om det var en enkel løsning som tillot deg å vite hva du betalte i avgifter, og foreslo et bedre alternativ? Det er akkurat det FeeX gjør - og det gjør det gratis!

Hvordan FeeX kan hjelpe deg med å betale mindre i investeringsgebyr

FeeX er en GRATIS tjeneste som gjør at du kan koble investeringskontoene til programvaren, og den vil analysere beholdningene dine og gi deg anbefalinger om lignende investeringer med mindre avgifter.

For eksempel, i en tidligere artikkel jeg viste deg hvordan flertallet av de som investerer i S & P 500 investerer i en ETF som heter SPY. SPY belaste imidlertid dobbelt avgiftene til et fond av Vanguard, VOO. De eier begge de samme 500 aksjene - aksjene som utgjør S & P 500. Men du betaler 50% mer til å eie SPY versus VOO. Gal!

Faktum er at hvis du ikke hadde brukt mye tid på å gjøre leksene dine, navigere på ulike økonomiske nettsteder, og ser direkte på de årlige investeringsgebyrene, ville du aldri vite det. Men FeeX gjør alt arbeidet for deg, umiddelbart.

FeeX sparer deg tid, men enda viktigere, de sparer penger (og potensielt mye av det).

Hvordan det fungerer

Når du kobler dine kontoer til FeeX, analyserer den alle dine beholdninger og gir deg et sett med anbefalinger. Her er et eksempel fra mine kontoer:

Som du kan se, inne i en av mine kontoer, fant den en potensiell endring. Det fremhevet også mine to andre midler, og viste meg at en av dem allerede er det laveste avgiftsfondet, og den tredje har rett og slett ingen lavprisalternativer.

Det viser deg også mulige besparelser ved å bytte midler:

Ved å bytte fra Fidelity Small Cap ETF til Schwab Small Cap ETF, anslår FeeX at jeg vil spare $ 2.083 i løpet av de 36 årene (fordi det er når jeg planlegger å pensjonere). Nå, som du kan se, kan det være litt overdrevet - men de prøver å gjøre et poeng. Det er penger på bordet som du potensielt mister.

Da jeg først registrerte meg for FeeX, hadde jeg faktisk et enkelt fond som muligens kostet meg $ 30.000 på grunn av voldsomt høye avgifter - og jeg visste ikke engang om det. FeeX fanget den. Det er en god sum penger der.

Hvis du vil lære om besparelsene, gir FeeX deg en fullstendig sammenbrudd, inkludert hvordan lik pengene er til hverandre:

Som du kan se, er det bare 0,01% kostnadsbesparelser mellom de to fondene, men Schwab-fondet har også litt bedre historisk ytelse.

På dette tidspunktet forlater FeeX valget til deg. Nå vet du minst mulighetene, og hva annet er der ute for å kunne investere i.

Hvorfor jeg elsker FeeX

Det er derfor jeg elsker FeeX:

  1. De gir åpenhet til dine investeringer og avgifter
  2. De gir en flott sammenligning, så du vet hvorfor de velger en ETF over en annen
  3. All informasjonen de gir er GRATIS

Det er for tiden ikke en bedre løsning for å optimalisere porteføljen din for avgifter som bruker FeeX.

Hvordan FeeX tjener penger

FeeX ser for å tjene penger, og jeg setter stor pris på hvordan de går om å tjene penger. Hvorfor? Fordi de imøtekommer lat mennesker som meg selv.

FeeX lar deg betale dem for å gjøre endringene for deg mot et gebyr:

For $ 9,99, vil de gjøre bryteren for deg. Du lurer kanskje på hvorfor det er praktisk?

Vel, når du balanserer porteføljen din, krever det minst 2 dagers arbeid. På dag ett går du inn på kontoen din og plasserer en selgstransaksjon. Du må vente på at du skal betale seg, da går du tilbake til kontoen din på dag to, og kjøper det nye fondet. Hvis du bare vil unngå alt det, kan du få $ 9,99.

Den andre måten de tjener på, er å tilby en concierge-service på 401 k. De ser på 401k, analyser avgiftene du betaler, og hvis det er fornuftig, vil de hjelpe deg med å overføre 401k til et lavprisalternativ. Denne tjenesten er 100% GRATIS for brukere - FeeX får er en provisjon fra selskapet at de ruller over 401k til. Og de er gjennomsiktige om det - som jeg elsker.

Prøv FeeX ut gratis

Hvis du har 10 minutter, kan du prøve FeeX akkurat nå. Jeg tror du vil bli veldig overrasket over hvor lett det er å bruke - og om du bruker noen av sine betaltjenester eller ikke, vil du i det minste vite hvor porteføljen står når det gjelder avgifter.

Har du brukt FeeX? Hva var din erfaring?

FeeX Review
  • Produktkostnad - 100
  • Brukervennlighet - 100
  • Verktøy og funksjoner - 100
100

Sammendrag

FeeX er en gratis tjeneste som analyserer investeringskonto og finner ETFs og midler med lavere investeringsavgifter for å spare penger.

Skrive Inn Din Kommentar