Investere

Charles Schwab Review

Charles Schwab Review

Charles Schwab er et av de mest kjente investeringsselskapene i verden. Med over 325 grener og over 1200 konsulenter er det også en av de største. Stiftet av Charles Schwab i 1971, tilbyr selskapet både bank- og meglingstjenester til investorer.

Innskyvningsalternativer

Schwab er stolt av å presentere en rekke innskuddsalternativer for alle investorer. Direkte innskudd kommer ut av utvalgte lønn. Mobile innskudd kan ordnes via smarttelefoner. Brukere trenger bare å ta et bilde av sjekken sin, og det er på vei til Schwab-kontoen. Fondet kan også tas direkte fra et fond i One-Source Select List.

Heltidsrådgivere

Investeringskonsulenter er alltid til stede for å svare på investorproblemer eller bidra til å stoppe problemer før de fører til økonomisk tap. Disse konsulentene er oppdatert på den nyeste forskningen da de ser nye muligheter og andre faktorer som kan endre investeringsutsikter i aksjemarkedet. Schwabs forskningsverktøy er utmerket og kan være en av de beste i bransjen. Investorer som velger å flytte noen eller hele kontoen sin fra Schwab, kan stole på disse konsulentene for å tilby full overføringshjelp.

Mobilapp

Investorer som bruker Schwab, kan gjøre alle sine transaksjoner på selskapets mobilapp. Denne brukervennlige funksjonen kan installeres på iPads, iPhones, Apple Watches og Android-enheter. I tillegg til transaksjoner inkluderer appen sanntidsinformasjon og oppdatert forskning om alt en investor trenger å vite.

avgifter

Det er ingen gebyr å åpne eller opprettholde en konto hos Charles Schwab. Fra 2017 handler også egenkapitalen bære en avgift på $ 4,95 uten grense på handler. Imidlertid tilbyr Schwab en familie av ETFer uten avgift.

Nye investorer vil finne etablerte minimum kontosaldoer som varierer ut fra flere faktorer. For de fleste kontoer er minimumsbeløpet for å åpne en konto $ 1000, med det bemerkelsesverdige unntaket er bare $ 25 for en 529-konto.

Se hvordan Charles Schwab sammenligner ved hjelp av vårt Online Stock Broker Comparison Tool.

Ingen kommisjonens ETFer

ETF har blitt et stort salgsargument i investeringsbransjen. Selskapet har over 200 ingen provisjons-ETFer for investorer. Fra og med 2016 bærer online-samt telefontjenester for alle andre ETFer en liten avgift per transaksjon. En ekstra serviceavgift er også lagt til. Bruk av Schwab ETF OneSource inkluderer ingen onlineavgifter, men brukere som ønsker å snakke med megler vil få ytterligere $ 25.

Kundeservice

Det er flere måter å nå en konsulent eller kundeservice representant på Charles Schwab. Ved telefon kan selskapet kontaktes med et 24-timers 800-nummer. Et online chat-alternativ eller direkte e-post er tilgjengelig via deres hjemmeside. Investorer nær en lokal murstein og mørtel plassering kan møte med en representant. En avtale kan være nødvendig.

Endelig dom

Charles Schwab er et klassisk selskap som har reinvented seg for behovene til nye investorer. Deres engasjement for å undersøke hver detalj på aksjemarkedet kan hjelpe noen som er usikre på hvordan de skal få mest mulig ut av porteføljen. Et øye med detaljer betyr også at konsulenter kan ta en feil som selv den mest erfarne investoren kanskje har savnet. Deres rettferdige kundeservice gir også kunder trygghet og holder kommunikasjonen åpen mellom alle parter.

Prøv Charles Schwab her og få 500 provisjonsfrie handler.

Charles Schwab Review
  • Provisjoner og gebyrer - 90
  • Kundeservice - 90
  • Brukervennlighet - 80
  • Verktøy og ressurser - 80
  • Investeringsalternativer - 90
  • Spesialtjenester - 90
87

Sammendrag

Charles Schwab er et av de mest kjente investeringsselskapene i verden. Se hva denne meglerhuset har å tilby i vår gjennomgang.

Skrive Inn Din Kommentar