Forsikring

PolicyGenius Review: En Top Of The Line Forsikringsmegler

PolicyGenius Review: En Top Of The Line Forsikringsmegler

Vi elsker å snakke om robusthet, entreprenørskap, investere og vokse velstående. Men hva om livet ikke går i henhold til planen? Hva om huset ditt eller leiligheten blir svelget av en brann? Hva om du får vondt og ikke kan fungere? Hva om du dør ung?

Det er ikke morsomt å tenke på, men risikostyring er like viktig som å investere og øke inntektene dine. De rette forsikringsproduktene danner grunnlaget for god risikostyring. Men å finne den rette forsikringen pleide å være et stort problem. I dag jobber PolicyGenius for å gjøre det enkelt for unge voksne å finne gode forsikringsprodukter til grunnprisene.

Hvis du ikke vet om du har de riktige forsikringsprodukter, anbefaler jeg absolutt Policy Genius som en øverste linje for uavhengig forsikringsmegler. Her er hva du trenger å vite.

Prøv forsikringskontrollen

Når du går til en forsikringsmegler nettsted, vet du at de skal prøve å selge deg forsikring. For meg er det greit. De fleste er underinsured.

For å bevise det for deg selv, bør du vurdere å bruke PolicyGenius Insurance Checkup. Policy Genius spør deg om deg selv og din forsikringsdekning. Deretter bestemmer en algoritme om du har noen hull i forsikringsporteføljen din, og gir deg et realistisk blikk på hvordan du utvikler ditt økonomiske sikkerhetsnett.

De tar opp alt fra bilforsikring til langsiktig bilforsikring. Når du har fullført et spørreskjema på 3 minutter, anbefaler de forsikringsprodukter som du kanskje trenger. Deretter tråler de deg gjennom til sitatprosessen.

Enkel å bruke Sitatprosess

Hvis du vet hvilken type forsikring du trenger å kjøpe, er PolicyGenius sitatprosess raskt og enkelt. De tilbyr sitater på livsforsikring, helseforsikring, funksjonshemmedeforsikring, husdyrforsikring og leietakereforsikring.

Hver sitatprosess starter med å spørre personlig informasjon (som er beleilig lagret fra Forsikringskontrollen). Deretter stiller de deg spørsmål om dine dekningbehov. Hvis du ikke er sikker på hva du foretrekker, spør PolicyGenius lett å forstå spørsmål. De bryter opp ting på forståelige vilkår, slik at du kan justere forsikringen for å passe dine behov. De holder også oversikt over alternativene du har valgt.

Når du har fullført en 5 minutters undersøkelse, vil PolicyGenius anbefale forsikring basert på dine angitte preferanser.

Uføreforsikring

Jeg var spesielt imponert over Disability Insurance citeringsprosessen. Disability forsikring er vanskelig å forstå, og de fleste online meglere gjør prosessen ugjennomsiktig. Med PolicyGenius følte jeg meg trygg på at jeg fikk det beste produktet for å møte mine behov.

Jeg likte også hvordan jeg kunne se prisområdene endres basert på mine alternativer. Enten du har et stramt budsjett eller mye wiggle-rom, vil Policy Genius finne et forsikringsprodukt som passer til ditt behov.

Helseforsikring

Jeg likte også at PolicyGenius har flere helseforsikringsalternativer enn helseforsikringsmarkedet, Healthcare.gov. Hvis du ikke kvalifiserer for helseforsikringssubsidier, anbefaler jeg at du sjekker ut PolicyGenius ved åpent tilmelding neste år. Du får se flere alternativer i forhold til healthcare.gov. Dette skyldes at enkelte selskaper ikke kvalifiserer for å tilby planer på utvekslingen. Imidlertid oppfyller selskapets planer fortsatt de minimumsstandardene som er angitt i Affordable Care Act.

Hvis du kvalifiserer for helseforsikringssubsidier, kan du fortsatt bruke PolicyGenius. Prosessen er enklere å bruke enn healthcare.gov, men du vil se de samme alternativene som du ser på Healthcare.gov.

Levetidsforsikring

Livsforsikring citeringsprosessen inneholdt en brukervennlig kalkulator, og mange klare spørsmål. PolicyGenius gjorde samme anbefaling på 5 minutter som min forsikringsagent gjorde etter 2 timers spørsmål. Det er imponerende.

Ulemper til PolicyGenius

En ulempe med PolicyGenius er at de tilbyr begrensede livsforsikringsprodukter. Spesielt tilbyr de livsforsikring på livsforsikringstidspunkt. Dette er et utmerket produkt. De fleste trenger litt livsforsikring på livetivå i løpet av livet.

Det er imidlertid ikke nødvendigvis den eneste typen livsforsikring verdt å vurdere. Unge mennesker vil kanskje kjøpe årlig fornybar livsforsikring. Denne typen forsikring starter veldig billig og blir dyrere etter hvert som du blir eldre. Rentesatsen din justeres hvert år. Vanligvis kan du konvertere politikken til hele livsforsikringen hvis du vil. Dessverre tilbyr PolicyGenius ikke denne typen forsikring.

Du kan også ikke like de forutsetningene som PolicyGenius gjør for deg. For eksempel anbefaler de automatisk at du får uføreforsikring verdt 60% av din hjemlønn. Ved å banke bare $ 200 av det anbefalte nummeret, kunne jeg spare $ 40 per måned. Pass på å leke med grensesnittet.

Arbeide med en nettbasert megler er ikke så personlig som å jobbe med en ekte person. Du kan spare penger, men du kan ikke kjøpe riktig produkt. Det er en risiko du tar når du velger dine egne forsikringsprodukter.

Endelige tanker på PolicyGenius

Beskytte din inntekt (med funksjonshemming forsikring), og dine kjære (med livsforsikring og kjæledyr forsikring) kan være de viktigste skrittene du kan ta. PolicyGenius gjør det enkelt å bli dekket.

PolicyGenius er ikke perfekt, men de gjør forsikringen enkel nok.

Du har ingen unnskyldning for ikke å prøve ut sine tjenester. Livet går ikke alltid som planlagt. Du trenger forsikring, og sannsynligvis mer enn du tror.Sjekk ut PolicyGenius, og få forsikret så snart som mulig.

Har du prøvd Policy Genius?

Fotokreditt: davidfranklinstudioworks

PolicyGenius Review
  • Forsikringsalternativer - 80
  • Kundeservice - 80
  • Brukervennlighet - 100
  • Priser og gebyrer - 80
85

Sammendrag

Hvis du ikke vet om du har de riktige forsikringsprodukter, anbefaler jeg PolicyGenius som uavhengig forsikringsmegler. Her er hvorfor.

Skrive Inn Din Kommentar