Investere

TradeStation Review 2017

TradeStation Review 2017

Hva skiller spillere og investorer? Matte.

Spesielt har investorer statistiske forventninger på deres side. De vet at oppadrettede potensial oppveier risikoen for ulemper. Hvis de gjør det samme "innsats" igjen og igjen, vil investorene se en positiv avkastning på pengene sine.

Aktiv handel er en form for investering som tillater investorer å arbitrage verdier. Ved å utnytte markedets misprising, teller handelsmenn statistiske forventninger til deres fordel. Dessverre behandler de fleste aktive handelsmenn handel som et videospill. Tall blinker på en skjerm mens handelsmenn tar unødvendige farer som utsetter seg for tap.

I denne dag og alder tar det mer enn prangende programvare for å være en vellykket aktiv investor. Det krever tilgang til data, en investeringsstrategi som gir deg en liten kant, og en vilje til å følge dine egne regler når hjertet ditt skriker, "Nei!" TradeStation, en investeringsprogramvare for aktive handelsfolk, kan hjelpe deg med de to første. Når det gjelder å følge reglene, er du alene.

Her er hva du trenger å vite om TradeStation før du vurderer en konto

TradeStation Fee

TradeStation tjener penger når du lager handler.

Aksjemarkeder koster $ 5,00 per egenkapital (ikke per aksje), og opsjonshandler koster $ 5,00 per opsjon pluss $ .50 per kontrakt (100 aksjer). Når det gjelder megleravgift, er disse så lave som andre rabattmeglerfirmaer.

TradeStation er imidlertid ikke det rette firmaet for mindre aktive forhandlere. Kunder må gjøre minst 50 opsjonshandler per måned eller handle minst 5.000 aksjer per måned, eller opprettholde en balanse på $ 100 000, eller de vil bli rammet med heftige plattformavgifter. Den grunnleggende handelsplattformen koster 99,95 dollar per måned. RadarScreen (markedsovervåkingsverktøyet) koster ytterligere $ 59,95 per måned for de som ikke oppfyller handelsgrensen.

Du betaler også en rekke andre avgifter, inkludert en årlig avgift på 35 dollar hvis du holder din IRA på TradeStation.

Kontantfinansieringsminimene varierer etter handelsklasse. For ETFer og andre aksjer trenger du bare $ 500 eller $ 2000 for å handle på Margin. Alternativer og futures krever finansiering på minst $ 2000 eller mer (avhengig av hvor mye du kjøper). Alle som ønsker verdipapirer eller obligasjoner i porteføljen, bør holde disse eiendelene i en annen megling.

TradeStation Fordeler

Easylanguage: Handlere som vil ha en kanten, må sette tiden på å lære å kode. Det er rett og slett ikke mulig å opprettholde en vedvarende kanten uten teknisk dyktighet. Heldigvis har TradeStation et veldig enkelt kodingsspråk som heter EasyLanguage. EasyLanguage ser ut til å være et kryss mellom HTML og SQL. Hvis du har noen form for objektsbasert kodingskunnskap, vil du enkelt hente opp språket.

Kodespråket gjør det ikke bare enkelt å se på vakre (eller stygge) diagrammer. Du kan ganske enkelt lage kjøp / salgsstrategier for bestemte aksjer.

Tilpassede diagrammer

Tilpasset handelsstrategi (dette virket bra).

Teknisk analyse: TradeStation har over 40 års historisk data (og opptil 90 år for aksjer). Du kan backtest alle slags strategier på dataene. Tilgang til data gjør det enkelt å studere tekniske trender.

Øyeblikkelige markedsoppdateringer: Ved å bruke TradeStation's RadarScreen, kan du få tilgang til sanntidsdata på 1000 symboler. Du vil ha samme indre kant som alle andre tekniske forhandlere.

Beste i klassens programvare: Hastighet og indikator tilgjengelighet er de to tingene som aktive handelsfolk trenger i en programvare. TradeStation tilbyr begge (pluss fleksibilitet hvis du vil lære EasyLanguage).

Forum diskusjoner:TradeStation har et av de mest aktive fora i handelsverdenen. Noen av diskusjonene er nyttige og konstruktive. Andre forteller seg raskt til pissekonkurranser. Hvis du blir med i forumene, husk, det er bedre å tjene penger enn å være riktig.

Gratis handel for aktiv tjeneste militær: Hvis du er aktiv plikt, kan du lære å handle uten provisjoner.

TradeStation Ulemper

Krever programmering: TradeStation tilbyr "out of the box" -løsninger, men anstendig handel krever programmeringsferdigheter. Ta deg tid til å lære litt programmering, og det vil betale utbytte.

Fokus på kvantitativ analyse: TradeStation tilbyr ikke ekspertanalyse for aksjeplukking. Denne plattformen legger vekt på kvantitative indikatorer for utelukkelse av andre strategier. Selv verdsette investorer som handler ofte, kan ikke finne det de trenger i TradeStation.

Noen dyre kurs: De fleste webinars som TradeStation tilbyr, er gratis, men TradeStation har også flere dyre kurs. Du kan også betale $ 149 til ombord på programvaren.

Ingen advarer om risikojustert avkastning: Real investering er om risikojustert avkastning. Du må beskytte din oppside og din ulemper. Svært få aktive forhandlere diskuterer beta. Du må fokusere på risikojustert avkastning, selv når du bruker TradeStation.

Gjør dumme diagrammer for enkle: Roterte diagrammer er ikke innsiktige. De er dumme. Dra nytte av enkle visualiseringer, og stole på backtesting og dataprogrammering for resten.


Hva er dette diagrammet som forteller deg? Jeg vet heller ikke.

Endelige tanker på TradeStation

Å tjene penger som handelsmann er ikke et enkelt alternativ. De fleste aktive investorer mislykkes i å slå sine referanser, og de fleste mislykkes fordi de ikke følger sine egne regler.

TradeStation gjør det mulig for hverdags investorer med bare noen få tusen dollar å finne, teste og implementere nye investeringsstrategier.Ja, det er en læringskurve. Ja, du må lære et nytt programmeringsspråk. Men på slutten av dagen trenger du disse typer fordeler hvis du skal tjene penger som handelsmann.

Hvis du er forpliktet til aktiv handel, bør du vurdere TradeStation som din første valgmegler. De tilbyr lave avgifter og utmerket programvare. I tillegg tilbyr de tonn pedagogiske seminarer og ressurser som forhåpentligvis hjelper deg med å lære handelsspillet. De kan ikke garantere din suksess, men de kan presse deg i riktig (reglerbasert) retning.

Sjekk ut TradeStation i dag.

Er du en aktiv handelsmann? Tror du TradeStations proffer oppveier ulemper?

Tradestation Review
  • Provisjoner og gebyrer - 90
  • Kundeservice - 80
  • Brukervennlighet - 60
  • Verktøy og ressurser - 90
  • Investeringsalternativer - 100
  • Spesialtjenester - 80
83

Sammendrag

TradeStation er et investeringsprogram for aktive handelsfolk som hjelper deg med å investere i aksjemarkedet. Lær mer i denne TradeStation-anmeldelsen.

Skrive Inn Din Kommentar