Banker

Raising Kids Disse dagene er ikke billig

Raising Kids Disse dagene er ikke billig

Barn i disse dager! De kan være så dyre!

Å heve et barn blir dyrere hvert år.

Ikke bare tar inflasjonen sin toll, men det ser alltid ut til å være en annen aktivitet å gjøre.

Jo eldre barna dine får, jo mer vil de trolig koste (vel, når du får dem ut av det første "baby" -fasen hvor bleier kan være en drapskostnad).

USDA sier at barn blir dyrere også. Jeg har nylig plugget min informasjon inn i kostnaden for å heve en barnekalkulator som tilbys av USDA, og fant det Min 10 år gamle sønn forventes å koste meg 28,350 dollar bare i år.

Vi er ikke på rette spor for å faktisk slå dette merket så langt i år, men resultatene har meg til å tenke. Jeg er sikker på at det er de andre steder som bruker så mye på barna sine - eller tilbringe enda mer - hvert år.

Hva gir du for barna dine?

Jeg har bare ett barn, og tilsynelatende det gjør en forskjell. Etter å ha spilt litt, oppdaget jeg at den gjennomsnittlige årlige kostnaden for hvert barn går ned når du har flere barn. Sannsynligvis fordi flere barn deler ressursene du gir dem.

Så, hva er noen av fasilitetene du gir til barna dine? Her er brede kategorier USDA inkluderer i beregningen:

  • bolig
  • Mat
  • Transport
  • Klær
  • Helsevesen
  • Barneomsorg og utdanning
  • Annen

I tillegg tar USDA kalkulatoren hensyn til hvor du bor (regionalt) og hvor mye penger du lager. Først trodde jeg det rart at hvor mye penger du gjør saker.

Men da jeg tenkte på det, innså jeg at mange av de med høyere inntekter føler seg presset til å bruke pengene sine på en bestemt måte ved å gjøre ting som å sende barna sine til privatskolen, gi en slags privatundervisning, og ved å kjøpe dyrere klær . Bare hvor du bor, og bilen du kjører som en person med høyere inntekt, kan påvirke den gjennomsnittlige kostnaden for aktivitetene barnet ditt er involvert i.

Følgende infografiske fra Quizzle setter også noen av dataene i perspektiv:

Embedded fra Quizzle Wire

For de fleste familier vil kostnaden være et sted nærmere $ 13 000 i året.

Hvordan kan du redusere kostnadene ved å heve barn?

Selvfølgelig tilbyr kalkulatoren bare et gjennomsnitt. Mange mennesker kommer unna med å bruke mye mindre på barna sine hvert år. Jeg har utført beregningen på sønnen min, og jeg er under gjennomsnittet i alle kategoriene.

Min total for min sønn er på rette spor for å være rundt $ 17 000 i år - lavere enn de mer enn $ 28 000 regjeringen tror jeg vil bruke.

Mye av prisreduksjonen kommer fra å finne ut måter å redusere kostnadene forbundet med å heve et barn, og ikke falle byttedyr til forventningene til inntektsgruppen din.

Noen av kostnadene, som å være forsiktig med hva du bruker på klær, og ta deg tid til å handle nøye, ved hjelp av kuponger og salg, for dagligvarer, kan kuttes bare ved å være kunnskapsrik.

I tillegg, hvis du er en familie som er mer interessert i økonomisk frihet enn å holde tritt med Joneses, kan du redusere alle kostnadene dine (inkludert de som håndterer barn) med et beskjeden hjem og beskjeden biler. Hvis du har en partner, og kan svinge inntektsendingen, sparer du på barneomsorgskostnader bare ved å ha en foreldre som bor hjemme.

Endelig kan begrensning av barnas aktiviteter spare deg for mye penger. Tross alt, trenger du virkelig å betale for barna å gjøre fire eller fem fritidsaktiviteter? Du risikerer å brenne dem ut. I stedet vurder å begrense dem til to aktiviteter. Du sparer penger, og barna dine vil ikke risikere å bli for stresset.

Hva tror du? Koster det så mye å heve barn? Hvordan sparer du penger?

Skrive Inn Din Kommentar