Investere

Gjennomgang: Den fineste lille guide til aksjemarkedet Investering

Gjennomgang: Den fineste lille guide til aksjemarkedet Investering

Den fineste lille guide til aksjemarkedet Investering av Jason Kelly er uten tvil en av de beste bøkene noensinne skrev om børsinvesteringer.

Denne boken er flott for både begynnende og avanserte investorer. Kelly lærer ikke bare grunnleggende børsstrategier og terminologi, men han diskuterer også avanserte investeringsstrategier i flott detalj.

Denne boken er lett å forstå og gir formler for evaluering av aksjer sammen med trinnvise instruksjoner for hvordan du trygt kan investere i aksjemarkedet.

Hvis du ønsker å øke din investeringskunnskap, er denne boken et utmerket sted å starte.

Snakk språket av aksjer

I det første kapittelet i denne boken forklarer Kelly ikke bare hvordan aksjemarkedet fungerer, og hvordan det kan fungere for deg, men han bryter også ned investeringsbetingelsene på en måte som du faktisk kan forstå.

Jeg har aldri vært i stand til så lett å forstå aksjemarkedskonsepter som jeg har i denne boken. Kelly gjør en utmerket jobb med å tydelig forklare hva du trenger å vite om aksjemarkedet.

Hvordan mesterne forteller oss å investere

I Fineste lille guide til aksjemarkedet Investering Kelly tar en titt på investeringsstrategiene fra seks velkjente børsinvestorer.

For å være nøyaktig fremhever han strategiene for (som alle er en del av Top 10 Investors of All Time):

 • Benjamin Graham
 • Phillip Fisher
 • Warren Buffett
 • Peter Lynch
 • William O'Neil
 • Bill Miller

Alle disse investorene har litt forskjellige metoder for å evaluere aksjer, men de har også felles råd.

Nedenfor er et sammendrag av råd fra Warren Buffett, Benjamin Graham, og Peter Lynch.

Investerer som Warren Buffet

Ifølge Kelly er Warren Buffets investeringsstrategi en kombinasjon av vekst og verdiinvestering. Buffet velger kvalitetsselskaper, men kjøper aksjene til en overkommelig pris.

I stedet for å selge sine aksjer på lager når prisene øker, holder han på seg for lang sikt. Buffett mener at du bør se på aksjene i aksjer du eier det samme du vil ha en bedrift du eier. Hvis en oppdeling av virksomheten din er lønnsom, vil du ikke selge den. Så hvorfor skulle du selge dine lønnsomme aksjer?

En av nøkkeltagene fra Buffett er det du forstå dine investeringer.

Investerer som Benjamin Graham

Benjamin Graham, kjent for sin vellykkede bok Den intelligente investoren, tenker på samme måte som Buffett i den forstand at du bør holde tilbake dine følelser når du investerer. Graham foreslår å sette en formel for å finne aksjer. Han insisterer på at du bør ignorere overskrifter og vannkjøler snakk og i stedet bruke målbare kriterier for å velge kvalitetslagre.

Graham anbefaler å kjøpe aksjer som er priset nær forretningsmessige verdier. Han anbefaler også å bruke en sikkerhetsmargin for å velge aksjer, som bare er forskjellen mellom selskapets verdsettelse og markedsverdi.

Investerer som Peter Lynch

Fra 1977 til 1990 klarte Peter Lynch Fidelity Magellan Fund. Han var i stand til å vokse dette fondet fra $ 20 millioner til $ 14 milliarder i løpet av denne tiden.

Lynch mener at en god aksje er en som vil returnere 10 ganger pengene dine. Lynch anbefaler å investere i det du kjenner, og deretter dele dine aksjer i seks kategorier: treg produsenter, stalwarts, cyclicals, raske produsenter, turnarounds og eiendomsspill. Han anbefaler å sette aksjer i kategorier slik at ved valg av ny lager vet du hva du kjøper.

Mens denne boken dekker investeringsstrategiene til seks forskjellige fagfolk, fremhever det også hva alle seks investorer er enige om:

 • Automatiser din strategi med påviste kriterier
 • Se etter sterke resultatregnskap og balanseark
 • Se etter Insider Stock Ownership og Company Buybacks
 • Sammenlign aksjer med en bevist profil
 • Gjennomfør grundig forskning
 • Vet hvorfor du skal kjøpe
 • Kjøp til en pris under selskapets potensial
 • Hold eller kjøp mer av hva som fungerer
 • Dra nytte av prisdips

Historiens leksjoner på aksjemarkedet

Jason Kelly tar en titt på ulike arbeider på aksjemarkedets historie. På slutten av kapitlet oppsummerer han det ved hjelp av et sitat fra James O'Shaughnessy; "Dataene viser at aksjemarkedet tar hensiktsmessige skritt. Langt fra kaotisk tilfeldig bevegelse belønner markedet konsekvente strategier mens de straffer andre. "

I dette kapittelet fremhever Kelly også strategien som brukes til å velge best verdi aksjer. Han går i dybden på flere målinger du kan bruke til å bestemme aksjeværdier.

Permanente porteføljer

Kelly antyder at bruk av verdiverdi (VA) er den beste strategien for permanente porteføljer. I motsetning til gjennomsnittlig gjennomsnittlig verdi av dollar (DCA) er gjennomsnittlig verdi noe mer, men ifølge Kelly vil du hjelpe deg å overgå S & P 500s langsiktige rente.

Kelly fortsetter å foreslå et par forskjellige ETFs og bruker virkelige eksempler for å vise hvordan dette virker.

Kelly utforsker også å investere i Dow og hans strategier for å slå markedet.

Investering og forskningsselskaper

Hvis du er en nybegynner, viser Kelly deg nøyaktig hvor du skal gå for å komme i gang. Han fremhever også hvor du skal begynne din forskning for å velge kvalitetsinvesteringer.

For å oppsummere Kellys råd foreslår han at du starter din forskning med følgende:

 • Personlig erfaring
 • Erfaring med venner eller familie
 • magasiner
 • aviser
 • nyhetsbrev
 • Verdi linje
 • Selskapets investeringspakker
 • Pluss mer ...

Ikke bekymre deg.Hvis du bare begynner å investere, vil Kelly gå deg gjennom å undersøke selskaper. Men, akkurat som råd fra de berømte investorene, anbefaler Kelly i denne boken at din beste forskning starter med personlig erfaring.

Bygg din investeringsstrategi

Nå som Kelly har grundig forklart aksjemarkedsjargong, aksjeverdier, flere investeringsstrategier og hvordan man undersøker selskaper, viser han deg hvordan du bygger din egen investeringsstrategi.

Denne boken leveres med regneark for å hjelpe deg med å velge kvalitetslagre og en grundig beskrivelse av hvordan du fyller dem ut. Dette kapittelet er veldig detaljert og vil gå deg gjennom hele investeringsprosessen.

Siste tanker

Jeg vil anbefale denne boken til alle som ønsker å lære om å investere i aksjemarkedet.

I Den fineste lille guide til aksjemarkedet Investering av Jason Kelly legger ut en investeringsplan som ikke bare er lett å forstå, men med sine grundige forklaringer, enkel å implementere.

Har du lest The Neatest Little Guide til Stock Market Investing?

Skrive Inn Din Kommentar