Anmeldelse

Kino gjennomgang: lomme CFO

Kino gjennomgang: lomme CFO

Når det gjelder å bygge rikdom, sier mange folk at den første $ 100.000 er den vanskeligste. Det er vanskelig å slå på $ 100 000 nettoverdien, fordi det er så mange fallgruver underveis. Tar du for mye gjeld? Forlater forsikringsdekning deg sårbar? Er kostnadene dine ute av kontroll i forhold til din nåværende inntekt.

En grunn til at det er så vanskelig å få en $ 100 000 nettoverdi, er at gode råd koster mye penger. Få finansielle rådgivere møtes med deg til du har minst kvart i million, og en finansiell planlegger kan koste så mye som noen få tusen dollar (og kanskje ikke gi verdien du trenger).

Imidlertid er Cinch en billig teknisk løsning som har som mål å fylle den økonomiske planleggingsgapet fra en $ 0 nettoverdi (eller enda mindre) til du begynner å vurdere komplekse eiendomsplanleggingsspørsmål. I motsetning til alle andre fintech-løsninger, lover Cinch å ta et fidusielt forhold til kundene. Det betyr at hver anbefaling de gjør, vil tilpasse seg dine beste interesser.

Dette er lett det mest ambisiøse stykket Fintech vi har sett til dags dato. Her er det vi vet så langt.

Enkel å forstå finansiell rapportering

Vi vet alle det gamle aksiomet at "det som blir målt, blir bedre." Men med økonomi er det så mange ting som må måles. Det er din nettoverdi, din kontantstrøm, din gjeld, interessenivåene dine, kredittpoengene dine, dine investeringer, din forsikringsdekning, nødfondet ditt og mer. Det er faktisk litt vanskelig å holde seg på toppen av det hele. Derfor antar så mange av oss at vi ikke har noen pengerproblemer ... før vi innser at vi gjør det.

Cinch lover en enkel finansiell rapportering for alle de viktigste områdene i ditt økonomiske liv. De kaller dette en "Playback". Avspillingen bruker ekte informasjon fra kredittrapporten, bankkontiene dine og til og med forsikringsselskapene dine.

Avspillingen vil inkludere statusen for studielån, kredittkortgjeld, livsforsikring, bankgebyrer, akuttfondsstatus, kontantstrøminformasjon og utgifter til utgifter. Jeg var veldig imponert over det faktum at Playback gjorde en så nøyaktig jobb som fanget min inntekt og mine utgifter. Siden jeg har uregelmessig inntekt, vurderer de fleste apper ikke nøyaktig inntektene mine. I tillegg, siden jeg bruker regningslønn og overføringer for barnepass og skatt, forstår de fleste apper ikke hva jeg gjør med pengene mine. Imidlertid vurderte Cinch situasjonen godt.

Som Cinch begynner å legge til flere og flere funksjoner, blir Playback-funksjonen stadig mer verdifull over tid.

Kontantstrømoppsummering

Gjeld og kreditt oppsummering

Cinch vil også begynne å legge til flere avspillingsfunksjoner når de ruller ut i 2018. Utenfor livsforsikringsinformasjonen kan du koble sammen et sett med rapporter om økonomien din ved hjelp av programmer som Credit Sesame og Personal Capital eller Mint. I det minste vil informasjonen i Cinch ikke være banebrytende, men det vil være helt.


Prioriterte fidusiære råd

Avspillingsfunksjonen hjelper deg å forstå hvor du står økonomisk, men Cinchs reelle verdi kommer fra deres prioriterte fidusiære råd. Appen analyserer din økonomiske situasjon og gjør spesifikke, handlingsfulle anbefalinger. Deres anbefalinger kan variere fra å bytte banker, overføre penger til en sparekonto eller betale mer på lånet ditt. Det kan også inkludere å legge til flere bilforsikringer eller livsforsikringer, eller bytte selskaper, slik at du kan spare ekstra hver måned.

Cinch anbefalte at jeg legger til et ekstra livsforsikringsprodukt på $ 300.000. Dette er noe jeg har tenkt å gjøre siden datteren min ble født, men jeg har vært for lat til å trekke utløseren. Cinch vil trekke anbefalinger for forsikringsprodukter, så jeg kan bare godta og fortsette med livet mitt.

anbefalinger

På toppen av sine anbefalinger, vil de gi spesifikke utgifter og kontantstrøm utfordringer basert på din utgifter profil. De anbefalte at jeg skulle kutte ned restaurantutgifter med rundt $ 30 per måned ved å bruke kontanter. Normalt tror jeg at dette er en god anbefaling, men nesten alle restaurantutgiftene ble pådratt på grunn av en konferanse mannen min deltok på, og hans skole refunderte ham.

Personlig rådgivning

Det jeg elsker om denne tilnærmingen er at Cinch prioriterer for deg. Våre økonomiske liv har tonnevis av bevegelige deler, så det kan være vanskelig å vite hva de skal gjøre først. Cinch bruker kunstig intelligens til å bestemme når du skal tenke mer langsiktig, og når en korttidsvinne er verdt det.

Cinchs prioritert anbefalinger vil være perfekte, men de stopper analyseforlamning. For mange mennesker forlater sin økonomi et rot fordi de ikke tar det første skrittet. Jeg er glade for å endelig se et produkt som tilbyr "gode nok" anbefalinger.

Smart produktanbefalinger

En ting som setter Cinch bortsett fra konkurransen, er deres massive database med sjekker, besparelser, kredittkort og forsikringsprodukter som er tilgjengelige for sammenligning. Med din personlige informasjon kan Cinch anbefale det absolutte beste i klasseprodukter for deg, og de kan fortsette å lage nye anbefalinger ettersom disse optimaliseres.

Cinch vil ikke akseptere henvisningsbetalinger fra noen av deres produktanbefalinger, så de vil tilby de beste eller en av de beste produktanbefalingstjenestene hvor som helst.

Fremtidige forbedringer: Enkel automatisering

Cinch har mange fremtidige forbedringer planlagt, og de fleste omgir funksjonene Playback and Prioritized Recommendations.Men en funksjon som Cinch planlegger å legge til, har meg glade. De planlegger å legge til en "Gjør det for meg" automatiseringsfunksjon. Hvis de anbefaler å spare ekstra 200 dollar i måneden til nødfonden, kan du godta anbefalingen, og Cinch vil sette opp overføringen for deg.

Finansiell automatisering er en av nøklene til velstandsbygging, men det kan være en smerte i rumpen, spesielt hvis du har flere kontoer. Å ha en teknologiavtale med knappen som presser, er en perfekt måte å frigjøre hodeplass på, mens du gjør fremgang på din økonomi.

Endelige tanker på Cinch

Cinch lover mye, spesielt ettersom de legger til flere funksjoner etter deres første utrulling. Vi er ikke sikre på hva utrullingsprisen vil være, og hvilke funksjoner vil være tilgjengelig med en gang. Jeg kan si at jeg er spent på appens fremtid. Jeg tror det er et manglende stykke FinTech. Akkurat nå er appen best for folk i de tidlige stadiene av gjeldsutbetaling og nødsparing, men jeg tror det har plass til å vokse. Jeg vil gjerne se det tilby forbedrede alternativer vedrørende forsikring, investering og inntektsvekst.

Jeg tror ikke Cinch vil erstatte verdien av en finansiell planlegger eller en finansiell rådgiver for folk med mer komplekse økonomiske behov, men jeg tror det vil fylle inn gapet for folk som ønsker den første $ 100.000 i rikdom.

Cinch Financial
  • Finansiell rapportering - 90
  • Fiduciary Advice - 85
  • Automatisering - 90
88

Sammendrag

Cinch er en ny app som analyserer din økonomiske situasjon og gir nyttige fidusiære råd og anbefalinger.

Skrive Inn Din Kommentar