Investere

Hvor mye penger trenger du å starte en Roth (eller tradisjonell) IRA

Hvor mye penger trenger du å starte en Roth (eller tradisjonell) IRA

Du har endelig kommet til det punktet i livet ditt der du vet at du må begynne å investere, men hele prosessen skremmer deg. Aksjer, obligasjoner, diversifisering, listen over forvirrende vilkår går videre og videre. Du bør ikke være redd for å dykke inn i investeringsbassenget; det er lettere enn du tror.

Hva du trenger for å åpne en Roth (eller tradisjonell) IRA:

 1. Hvor mye tar det egentlig?
 2. Hvorfor ingen minimum?
 3. Fondene kan ha minimum
 4. Hvorfor en Roth IRA?
 5. Kan jeg åpne en tradisjonell IRA eller Roth IRA?
 6. Komme i gang Investere med en Roth IRA
 7. Bestemmer hvor du skal åpne opp IRA
 8. IRA: Hva du trenger å vite

Mange unge investorer tror at de ikke oppfyller den minste bankrollen, siden de ikke er Mark Zuckerberg, for å komme i gang.

Ikke sant!! Jeg blir stadig spurt,

"Hvor mye koster det å åpne en IRA?"

På grunn av alle de kompliserte regler og forskrifter rundt IRA-kontoer, er mange mennesker for redd for å til og med nærme seg ideen om å åpne sine egne. Men hvis du er en ung investor og er fast bestemt på å begynne å spare for din økonomiske fremtid, er du inne for en godbit.

Med de fleste IRAer (tradisjonelle eller Roth), er det ingen minimum.

Yup, det stemmer. Null. Nada. Ingenting.

Jeg er sikker på at du er bedøvet for å høre dette. La oss se om jeg kan legge til litt klarhet til de unge investorene som ønsker å åpne en IRA, og begynne å spare for deres økonomiske fremtid.

Hvis du er klar til å begynne å investere, sørg for at du sjekker ut våre vurderinger på gode investeringsalternativer, for eksempel vår Motiv Investing Review!

En stor prosentandel amerikanere går gjennom sine voksne liv uten en tilstrekkelig pensjonskonto eller investeringsportefølje. Faktisk har mer enn 30% av amerikanerne ikke pensjonssparing, og av det er 30%, en fjerdedel av de amerikanerne er allerede over 45 år. IRAer (spesielt Roths) er en av de beste måtene å hoppe på på pensjonssparingen konto og investeringsportefølje.

Hvor mye tar det egentlig?

Når de fleste tenker på å investere, tenker de på de store Wall Street-firmaene der investorene har millioner på millioner av dollar. Mens noen av disse store Wall Street-bedriftene kan ha sine egne minimumsstandarder, vanligvis for å åpne en IRA, er det ikke en.

For eksempel kan du gå til en bank, et lokalt Edward Jones-kontor, eller til og med på nettet, og det er mange steder der du kan starte en IRA uten minimum.

Ally Invest, en populær nettbasert megling basert på St. Louis, Missouri, sier på deres hjemmeside at det er et minimum på $ 500 for å åpne en konto. Virkeligheten er at det ikke er tilfelle. Det er bare en foreslått mengde, slik at når du gjør ditt første innskudd, har du faktisk nok penger til å gjøre din første handel.

Hvorfor ingen minimum?

En person kan bare legge inntil $ 5 500 i en IRA hvis du er under 50 år (fra 2013), $ 6.500 hvis du er over 50 år, til en IRA hvert år. Det er ingen Roth IRA minimumskrav for hvor mye du må legge inn. Du kan legge inn så lite du vil. Det er bare det absolutte som du kan. Hvis du bare ønsket å sette $ 50 i en IRA, kan du gjøre det.

Hvor jeg tror det meste av forvirringen kommer til spill, gjør de faktiske investeringene i IRA. Å sette inn penger til en IRA investerer ikke, det er bare det første trinnet. IRA er bare et kjøretøy for å investere pengene.

Hvis du for eksempel bare legger inn $ 100 i din IRA, og du vil kjøpe en andel av Google-lager, kommer det ikke til å skje. Med Googles aksjekurs som nå er over $ 600 per aksje, er du en sjettedel unna å kunne eie den som deler. Men med det $ 100 kan du kjøpe aksjer i bedrifter som har aksjer for mye mindre.

Enten du ønsker å kjøpe en individuell aksje, ETF eller en individuell obligasjon, må du ha minst så mye i din IRA før du kan kjøpe investeringen.

Fondene kan ha minimum

Mange ganger når noen spør, "Hvor mye trenger du å begynne å investere?" De snakker om å komme inn i fond. Hvis du ønsker å kjøpe aksjefond i din IRA, vil mange verdipapirer ha et minimumsbeløp for å komme i gang. Dette avhenger helt av fondsselskapet. Jeg har sett noen verdipapirer som har så lite som $ 100 minimum investering, og jeg har sett noen så høyt som $ 25.000, noen ganger $ 50.000 før du kan komme inn. Hvis du starter med å investere og $ 100 virker som et komfortabelt sted å begynne, sjekk ut mine anbefalinger om hvordan du investerer $ 100.

For å gjøre fondene mer tilgjengelige for den nye investoren, vil enkelte verdipapirfond tillate deg å komme inn selv om du ikke oppfyller minimumsbeløpet. De vil bare gjøre dette hvis du oppretter et automatisk kjøp som kommer ut av sjekken eller sparekontoen din som kjøper fondet hver måned.

Med utgangspunkt i dette var hvordan jeg kunne investere i fond. Jeg hadde $ 50 / måned tatt ut av kontoen min og ble delt mellom to verdipapirer.

Dette er en måte som jeg vanligvis foreslår for nye investorer å komme i gang med en IRA eller et investeringsfond som investerer siden det forhindrer mindre sjanse for at du ikke lager investeringen i måneden fordi du ønsket å kjøpe noe du ikke trenger . Å ha pengene automatisk deponert i fondet tar bort fristelsen til å bruke den på noe nytt og skinnende.Du kan ikke bruke penger som du aldri ser.

Hvis du fortsatt er bekymret for å bli med i investeringsverdenen, er det noen måter å dykke tærne i vannet. Et elektronisk alternativ som gjør dette super enkelt er better. Forbedring gjør det svært enkelt å åpne en ny IRA, rulle over en IRA, eller bare lære mer om å investere. De rebalanserer automatisk porteføljen for deg og for en liten månedlig kostnad ($ 3) kan du begynne å investere en liten mengde.

Nettstedet tilbyr sikre investeringskontoer som automatisk kan reinvestere pengene dine basert på dine foretrukne risikonivåer. For alle som er nye til å investere, er dette veien å gå, og bedre avkastning vil være verdt din tid. Selv om du er en erfaren veteran i investeringsfeltet, kan Betterment gi deg gnisten din portefølje har behov for.

Hvorfor en Roth IRA?

For de av dere som kanskje ikke vet, er en Roth IRA et av de beste verktøyene du kan bruke i investeringsporteføljen din. Hvis din pensjonssparingsplan faller bak, kan dette være den perfekte måten å fange den opp igjen. En Roth IRA tilbyr flere fordeler som andre investeringsalternativer ikke gjør.

Den mest åpenbare fordelen for en Roth IRA er mangel på skatt på investeringene. Med en Roth IRA betaler du ikke skatt på noen av pengene som bygger opp på kontoen eller når du trekker pengene tilbake. Selv når sammenlignet med normale IRA-kontoer eller 401K-kontoer, har Roth IRA de beste skattefordelene som kan legge opp til tusenvis av ekstra dollar.

Den andre store fordelen for Roth IRA er evnen til å investere i omtrent alt du vil. Du kan investere i eiendommer, aksjer, fond og obligasjoner. Roth IRA gir deg frihet til å ta så mye eller som liten risiko i dine investeringer.

Kan jeg åpne en tradisjonell IRA eller Roth IRA?

Før du begynner å telle alle pengene du skal gjøre av disse investeringene, bør du sørge for at du er kvalifisert til å åpne opp en tradisjonell IRA- eller Roth IRA-konto (ikke bekymre deg, mer enn sannsynlig du er).

For en tradisjonell IRA-konto må du være under 70,5 år, ha skattepliktig inntekt, eller for en spousal IRA, du må være gift eller sende inn felles inntektsskatt med noen som oppfyller de forrige kravene. Det er ingen inntektsbegrensninger på en tradisjonell IRA, i motsetning til en Roth IRA.

For en Roth IRA er kravene litt annerledes. I motsetning til en tradisjonell IRA har Roth IRA ikke noen aldersgrense (gode nyheter for deg gamle timere), men det er inntektsbegrensninger på hvor mye du kan gjøre årlig og fortsatt bidra til en Roth IRA-konto. For en enkelt fil skatt inntektsberettiget, kan du ikke tjene mer enn $ 132 000 årlig, for gift filers det er $ 194 000.

Komme i gang Investere med en Roth IRA

Som du kan se, er det ganske ofte ikke noe minimum å komme i gang med å investere, spesielt i en IRA. Å åpne en Roth IRA (eller tradisjonell IRA) er mye enklere enn de fleste tror. Omtrent alle banker og investeringsselskaper tilbyr Roth IRA-kontoer som du kan åpne om noen timer. Du kan sette opp din helt nye Roth eller tradisjonelle IRA-konto i noen få enkle trinn.

Det første trinnet er å bestemme hvor du vil åpne opp din investeringskonto. Hver bank, investeringsselskap eller nettside har sitt eget sett med fordeler og ulemper som du må vurdere. Du må bestemme hvilken som passer best for deg basert på det du verdsetter mest.

Når du har bestemt deg for hvor du skal åpne kontoen, kan du få all nødvendig informasjon. Banken eller firmaet trenger bare et par stykker informasjon for å komme i gang. Du trenger et bilde I.D., ditt personnummer, arbeidsgiverens navn, adresse og kontaktinformasjon, ditt kontonummer samt bankens rutingsnummer. Det er det. Det burde være alt du trenger for å åpne opp en helt ny IRA-konto.

Etter at du har samlet all informasjonen din, er du klar til å hoppe inn i investeringsmiljøet og foreta ditt første innskudd eller sette opp automatiske bidrag. Lær mer om Roth IRA-bidragsgrenser her. Noen vil sette maksimalt tillatt beløp på $ 5 500 i det første innskuddet, mens andre folk setter opp $ 50 for å bli deponert hver måned.

Når pengene er inne i IRA-kontoen, er det fortsatt ikke investert. Du må fortsatt bestemme hvordan du vil bruke pengene for å få deg penger. Du kan velge å investere i alt fra aksjer, verdipapirfond, eiendomsmarkedet, pengemarkedsregnskap og mer. Det du investerer i, avhenger av dine økonomiske mål og ønsket risikonivå.

Bestemmer hvor du skal åpne opp IRA

Med så mange banker og finansielle rådgivere som tilbyr Roth IRA-kontoer, kan det virke umulig å vite hvor du skal begynne eller vite hvilken du skal velge. De tilbyr alle noen incitament, og de har alle imponerende anmeldelser som sier at de er en av de beste stedene du kan åpne en IRA. Men hvilken skal du gå med? Og hva leter du etter?

Når du er på utkikk etter den perfekte kontoen for deg, er det noen spørsmål du kan be om å hjelpe deg med å bestemme. Det første spørsmålet er hvor mye koster det? Noen selskaper har gebyrer for å åpne eller vedlikeholde kontoen mens andre ikke gjør det. Noen selskaper krever kontobindinger og andre ikke.

Det neste spørsmålet er hvor mye det skal koste for å gjøre handler inne i kontoen din. Hvert selskap vil ha en annen avgift eller prosentandel for hver transaksjon du gjør.

Du bør også spørre om hvilke typer investeringer de tilbyr for kontoen din. Hvor stort er deres valg og hvor mange fondsbaserte fond som ikke har transaksjonsavgift?

Det siste spørsmålet du bør stille er om kundeservice.Vil det være noen tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha? Kan du snakke med noen over telefonen, via e-post, eller se dem ansikt til ansikt? Avhengig av omstendighetene kan kundeservice være svært viktig for deg.

IRA: Hva du trenger å vite

På grunn av alle horrorhistorier som dreier seg om å investere, kan det være en skummel idé å begynne å sette pengene dine på noe annet sted enn en krukke i bakgården, men den krukken kommer ikke til å hjelpe deg med å pensjonere komfortabelt. Men det trenger ikke å være skummelt. Med litt planlegging og forskning kan du være godt på vei for å leve pensjonen du alltid har drømt om. Ikke la noen unnskyldninger stoppe deg lenger fra begynnelsen av investeringsreisen.

Leser kommentarer

 1. Kan en utlending sette opp en ROTH IRA?

  Svare
  • Hei JM - Du kan hvis du har amerikansk fortjent inntekt og et skatte-ID-nummer.

   Svare
   • Så en australsk som bor og arbeider utelukkende i Australia kan ikke åpne en IRA-konto?

    Svare
    • Hei Tyrone - Vanligvis er det sant. Skattefordelene gjelder for amerikansk skattelov, ikke Australia, så det kan ikke være noe poeng uansett.

     Svare
 2. Datteren min ønsker å rulle over $ 1600 fra et fylke jobb hun hadde for noen år siden. Hun er i et gradprogram nå, og vil se etter jobb om et år. Hvilken progrma (roth eller konvensjonell IRA) skal hun starte?

  Svare
 3. Jeg er i funksjonshemning, kan jeg kvalifisere for en Roth som betaler $ 50?

  Svare
  • @ Analiza hvis du er i funksjonshemming og ikke har annen inntekt, vil du ikke kunne finansiere en Roth IRA.

   Svare
   • Hvis du er i funksjonshemming, kan du sikkert ta de pengene du kan ha nytte av og starte en ira, kan du ikke? På den måten kan du hver måned legge mer inn i det. ??

    Svare
 4. Jeg trenger å gjøre stupet i å investere, men det er så skummelt å tenke på noen andre som håndterer mine hardt opptjente penger for meg. Jeg er en ivrig saver. Jeg har alltid vært. Jeg vet at jeg må begynne en pensjonskonto på en stund, men jeg har hørt så mange horrorhistorier, at jeg alltid legger den av og la pengene mine sitte i en liten lokal eid bank som trekker nesten ingenting i rentenivå. Deretter kommer noe opp, og pengene er så enkle å få til at jeg løper og griper $ 500 eller $ 1000 for å låne noen, eller betale av et kredittkort som løp opp over ferie ... Er denne Roth IRA-bevegelsen virkelig en trygg investering? metode? Det høres ut som jeg burde gjøre det. Jeg er 30 år gammel og har 3 barn nærmer seg tenåringsår. Vi har alltid gjort det bra i livet, men jeg har aldri følt meg trygg på fremtiden min. Akkurat som innlegget ditt sier, begynner disse gutta faktisk å lyve for deg i første setning når de sier $ 1000 min, og det er ikke tilfelle. Enhver rådgiver om hvor du skal begynne og hvordan du skal fornemme hva som er sprøytenarkoman og hva som egentlig kan hjelpe Jeg går på pensjon en dag eller bare har økonomisk frihet til å hjelpe barna mine når de blir eldre og begynner å planlegge på college.

  Svare
  • @ Roxanne Sjekk ut et tidligere innlegg der jeg snakker om noen av de beste stedene å åpne en Roth IRA.

   Noen få personlige favoritter er Scottrade og Betterment. Scottrade er en legitim gjør det selv online megling, men de har en fantastisk kundeservice-hotline for å hjelpe sine kunder. Jeg vet, fordi jeg snakket med dem. Deres avgifter område også veldig rimelig; mye billigere enn å gå til et lokalt investeringsselskap.

   Forbedring investerer for deg, du overfører bare til dem hva din risikoprofil er. De har også svært rimelige avgifter.

   Svare
   • Tror du at Roth er riktig for en person som meg selv, hvor jeg eier en liten bedrift som trives på den tiden, men kan alltid gjøre verre i fremtiden? Dette er noe som skremmer meg, derfor en av mine grunner til å spare så mye som mulig nå. Skattebraketten jeg er inne i, kan alltid øke eller redusere i fremtiden. Jeg antar en dag jeg også vil se på å ikke ha barna hjemme, og da vil skattene mine også øke. Ser jeg fortsatt etter en Roth med disse tankene i tankene?

    Svare
 5. Dette er veldig opplysende. Mange begynnende investorer tror de trenger tusenvis av dollar for å starte en IRA. Hver lille bit hjelper og folk trenger å starte et sted.

  Svare

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *

Navn *

E-post *

Lagre mitt navn, e-post og nettsted i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer.

Kommentar

du må aktivere javascript for å kunne kommentere Hvordan fungerer en livrente? 3 Kredittfeil Unge mennesker gjør (og hvordan man unngår de feilene) Annonsør Disclosure GoodFinancialCents.com har et annonseringsforhold med noen av tilbudene som er inkludert på denne siden. Rangeringen og oppføringene av våre vurderinger, verktøy og alt annet innhold er imidlertid basert på objektiv analyse. For mer informasjon, vennligst sjekk ut vår fulle ansvarsfraskrivelse. GoodFinancialCents.com forsøker å holde sin informasjon nøyaktig og oppdatert. Informasjonen i våre vurderinger kan være forskjellig fra hva du finner når du besøker en finansinstitusjon, tjenesteleverandør eller et bestemt produkts nettsted. Alle produkter presenteres uten garanti.

Gjør "cent" av din økonomiske fremtid.

Få eksklusive tips og praktiske verktøy for å hjelpe deg med å spare enkelt, investere klokt og tjene ekstra penger.

Det oppstod en feil under innlevering av abonnementet ditt. Vær så snill, prøv på nytt.

Spam er lame.
Og ikke bekymre deg, vi er ikke lame.


startet

Verktøy til
Dominere
Dine Penger

Spør Jeff
Et spørsmål

Skrive Inn Din Kommentar