Liv

Er College Overrated? Topp 21 høyeste betalende jobber med ingen høyskole grad

Er College Overrated? Topp 21 høyeste betalende jobber med ingen høyskole grad

"Du må gå på skole for å få en god jobb."

Leter du etter en morsom jobb som lønner seg godt? Skremt at årsaken til arbeidsledigheten kan vokse? Logg på gratis på www.Job.com og se hvem som ansetter i dag!

Hatt var et uttrykk som far min fortløpende slo i hodet mitt, vanskeligere enn Lars Ulrich kunne pund på sin bastromme. (Hvis det er et generasjons gap, er Lars trommeslager fra rockebandet Metallica). Mens jeg er takknemlig for at jeg fulgte min fars råd og fikk min økonomi, tok en interessant artikkel av Wallet Pop.com min nysgjerrighet. Artikkelen hadde tatt en titt på noen av de høyest betalende jobbene man kunne få uten høyskoleeksamen.

College er freaking dyrt! Ifølge College Boards.com er gjennomsnittlig kostnad for ett år med undervisning 7000 dollar. Kostnaden for en full fire års grad øker hvert år, noe som gjør ideen om å få den elskede høyskolen en grad en rørdrøm. Så hva er dine andre alternativer?

Finn jobber i ditt område

Jobbsøk av

Det er mange karrierer du kan få uten en faktisk grad, men de fleste krever enten en handelsskole sertifisering, eller bare tid på jobben og jobber deg opp gjennom rekkene.

Et handelsskole sertifikat kan fås i så snart som seks måneder, eller så lenge som fire år. Den beste delen er at disse jobbene betaler bra - noen veldig bra! Hvis du har bestemt deg for å ikke delta i en fireårig høyskole ut av videregående skole, eller er på utkikk etter en ny start på en ny karriere, er det noen av de høyest betalende karrierer uten grad.

Ansvarsfraskrivelse: Mens det er definitivt noen gode betalende jobber på denne listen, tror jeg fortsatt å ha en høyskole grad er fortsatt verdt det. Ja, undervisningen er høy og vil fortsette å stige, men opplevelsen, tilkoblingene og tankegangen at høyskolen tilbyr, er uvurderlig. Nå videre til jobbene ....

Høyeste betalingsjobber uten universitetsgrad

1. Marginavdelingsleder: ($ 83 000)

En marginavdelingsleder overvåker et selskaps kredittavdeling som forvalter kundekredittkontoer og godkjenner eller nekter kreditt til kunder. Denne jobben vil mest sannsynlig kreve mye på jobbopplæring / skygging. Du vil ikke være pålagt å ha en økonomi- eller regnskapsgrad for å skaffe jobben, men du må kjenne prosessen godt fordi omfanget av jobben krever matematisk beregning samt gjeldsanalyse og anerkjennelse av regnskapsprinsipper.

2. Air Traffic Controller: ($ 74,922)

En flygeleder er pålagt å gjennomføre kraftig testing av FAA, som inkluderer helsekontroll, samt psykisk stabilitetstest. Å være flygeleder har blitt kåret til den mest stressende jobben i USA mange år på grunn av hva jobben innebærer.

Denne jobben krever ikke en høyskole grad, men er en svært høy konkurransedyktig industri; det hjelper å kjenne noen som allerede er i bransjen.

3. Automobile Service Station Manager: ($ 72 000)

I hovedsak er servicestasjonssjefens rolle å drive driften av en bensinstasjon dag til dag. Omfanget av arbeidet inkluderer innstilling av gassprisene for dagen, planlegging av resten av de ansatte som arbeider på stasjonen, bestilling av nye varer for å holde hyllene på lager, samt å være direktør til de øvrige ansatte. Noen ferdigheter som ville være nyttige for å skaffe denne jobben, ville være gode personlige ferdigheter, samt noen lederopplevelse. Nok en gang kan du sannsynligvis få denne typen stilling ved å jobbe deg opp i stigen gjennom jobbopplevelsen.

4. Eiendomsmegler: ($ 71 000)

For å bli en eiendomsmegler må du fortsatt ta et par klasser for å bli sertifisert, men fortsatt mye mindre av en utgift til deg relativt til en høyskole grad. Du vil forsøke å selge hus samt legge inn papirarbeidet for transaksjonen og hjelpe til med låneavtalen.

Alle som har gått gjennom videregående skole kan få lisensen som kreves for eiendomsmeglingstransaksjoner, men hvis du vurderer denne karrieren, bør du være veldig vennlig og ha fleksible timer fordi du mest sannsynlig vil jobbe med dine kunders tidsplaner.

Vil du tjene over $ 100k til å bli en eiendomsmegler? Sjekk ut 101 måter å lage 6 figurer som eiendomsmegler.

5. Landskapsarkitekt: ($ 66 000)

Med denne karrieren får du muligheten til å være sertifisert eller ikke. Men hvis du er sertifisert, får du tilgang til større kontrakter og et bredere omfang av arbeid. Hvis du ikke har noe imot å bli litt skitten og jobber hardt for å leve, kan dette være en god karriere for deg. Denne karrieren kan kreve at du tar noen timer på et samfunnskollege på hagebruk, samt landskapsdesign, men disse typer klasser er ikke påkrevd. Pass på at du har et godt øye for design og et sterkt arbeidsmoral for å vurdere denne karrieren.

Her er en veiledning for starter ditt eget plenen selskap og gjør noen seriøse penger, som igjen er i stand til å spare noen seriøse penger!

6. Lead Carpenter: ($ 63,000)

Denne jobben vil kreve at du har mye erfaring i feltet. Denne typen erfaring kan kjøpes gjennom enten å gå til en handelsskole for å lære deg teknikkene, eller ved å være lærling til en ledende snekker.Ved å gå på handelsskole vil du faktisk ha noen type sertifisering som kan gjøre deg mer markedsførbar i feltet, men å være en lærling vil mest sannsynlig lande deg i en jobb som erstatter læreren din. Uansett kan du være veldig vellykket i denne karrieren, bare sørg for at du liker å jobbe med hendene dine.

7. Sikkerhetsdirektør: ($ 62 000)

Denne jobben vil mest sannsynlig bli oppnådd ved å starte i en sikkerhetsstilling på inngangsnivå, og deretter arbeide deg gjennom rekkene for å bli direktør for sikkerhet.

Avhengig av hvilket firma du vil jobbe for, kan du bli bedt om å passere en bakgrunnskontroll, samt noen mindre helseinspeksjoner. Du kan også være pålagt å passere et sikkerhetsvakt opplæringsprogram, men dette vil sannsynligvis alle bli betalt av arbeidsgiveren slik at den faktiske pedagogiske kostnaden for deg ville være null. Noen gode ferdigheter å ha for denne typen jobb ville være noen over gjennomsnittlige fysiske egenskaper, samt integritet til å gjøre det som er riktig.

Du kan også prøve å gå politimannens rute. Pass på at du studerer med Police Exam Guide.

8. Heismekaniker ($ 61 000)

Akkurat som ledende snekkerjobb, vil denne jobben trolig bli oppnådd gjennom en handelsskole grad eller mange års erfaring. Å være en heismekaniker har et par flere bestemmelser. Mange store selskaper vil kreve at du har en lisens og arbeid for et forsikret selskap, som i dette tilfellet vil tvinge deg til å gå gjennom handelsskoleruten, slik at du kan jobbe med disse store bedriftens jobber. Mesteparten av denne bransjen er unionisert, så sørg for at du er villig til å bli med i en union før du går inn i denne arbeidslinjen.

9. Kabelveiledning: ($ 60 000)

Denne karrieren vil være en ledelsesmessig type innstilling. Du vil være ansvarlig for å overvåke vedlikeholdet, samt installasjonsarbeidere som setter opp kabelbokser og internettforbindelser. Du vil være ansvarlig for planleggingsaspektet og holde arbeiderne ansvarlige for å være der de trenger å være. En god måte å skaffe denne typen stilling på er å enten søke på jobben med en eller annen form for administrasjon / planlegging, eller søke på oppføringsnivåposisjonen og jobbe deg opp ved å kjenne virksomheten.

10. Flight Service Manager: ($ 54 000)

Denne karrieren vil mest sannsynlig bli oppnådd gjennom mange på jobbopplevelsen. Du vil være ansvarlig for å hjelpe planlegge flybesetninger, samt ta vare på kundeklager og arkivere nødvendig papirarbeid for dem. Denne jobben vil kreve gode personlige ferdigheter, så vel som mange pasienter med sint kunder. Flyselskapene kan være et stressende område å jobbe i, så hvis du vurderer denne arbeidslinjen, sørg for at du kan holde deg kult i de vanskeligste situasjonene.

11. Frilans fotograf: ($ 47 000)

Å være frilansfotograf tar engasjement til de oppgaver, samt et godt øye for kunstnerisk detalj. Denne typen karriere kan også kreve at du reiser avstander for å kunne skaffe seg det rette "skudd" for den rette historien. På en måte kan en freelancefotograf ta mange mugg som å ta bilder av naturen for magasiner, eller ta bilder av historier til aviser, eller til og med å være en paparazzi-fotograf og søke etter den neste store kjendisskandalen. Uansett hva du velger å være, kan denne karrieren betale godt uten at du trenger pedagogisk erfaring.

Vil du forvandle dine fotografiske ferdigheter til en legitim hjem basert virksomhet? Her er en guide som viser deg hvordan Dette oppholdet hjemme gjør moren en god levebrød. Sjekk det ut her.

12. Personlig trener ($ 37 500)

Denne karrieren vil sannsynligvis kreve at du har en sertifisering, slik at du er kvalifisert til å lære riktig fysisk kondisjonsteknikk. Dette sertifikatet er ikke veldig vanskelig å skaffe seg og er relativt billig sammenlignet med enhver annen type handelsskole som er nevnt ovenfor. For å lykkes i denne arbeidslinjen vil du mest sannsynlig være en veldig fysisk aktiv person selv, samt ha en lidenskap for denne arbeidslinjen. Hvis du elsker de nyeste trendene i fitness, og tilbringer mye tid på treningsstudioet, kan dette være det perfekte karrierealternativet for deg.

Så hvis du er ute etter å gå tilbake til skolen for litt rask opplæring, eller har bestemt at høyskolen ikke er det rette alternativet for deg, er det fortsatt mange karrierer der ute for deg å velge mellom. Uansett hva du gjør, ikke bli distressed. Husk følgende navn: Henry Ford, Michael Dell, Walt Disney, Rachel Ray og Simon Cowell. Gjett hva alle disse entreprenørene hadde til felles? Yup, du gjettet det. Ingen høyskole grad.

Å komme i gang som personlig trener er enkel, men her er noen guider for å komme i gang: Bootcamp Grunnleggende vil vise deg hvordan du starter din egen bootcamp. Du kan også prøve å få din Yoga sertifisering.

Andre merkbare karriere, Ingen grad kreves

13. Begravelsesdirektør ($ 80 000)

Du trenger trening for å være begravelsesdirektør, men når du har det, kan du tjene så mye som $ 80 000 i året. Det er viktig at du klarer å håndtere makaberen, og du trenger å ha en grad av takt og varme, siden du har å gjøre med mennesker i vanskelige situasjoner. Men hvis du kan ta jobben, er det noe verdt å vurdere.

14. Kommersiell Pilot ($ 50 000)

Du kan tjene mer enn $ 50 000 hvis du kommer på som en kommersiell pilot på det riktige flyselskapet. Trening er nødvendig, men du trenger ikke å få en høyskole grad. Det kan være en morsom jobb hvis du liker å fly, og du kan få rabattpriser når du ikke er på jobben. Du må være hjemmefra, skjønt.

Ofte er det første skrittet for å bli kommersiell pilot å få ditt private pilots lisens. Du vil få flyetidene oppe og mer komfortable i cockpiten. Her er en studieveiledning for å hjelpe deg med å bestå PPL eksamen.

15. lastebil kjøring ($ 45.000)

Etter seks til åtte ukers trening, og etter at du har fått ditt kommersielle førerkort, kan du få $ 45 000 eller mer som lastebilsjåfør. Arbeid deg opp til å bli trener, og du kan rydde mer enn $ 70 000 i året. Team drivere, de med hazmat sertifiseringer og andre kan også gjøre forskjellige lønninger. Du trenger å være i stand til å håndtere monotony av kjøring, og håndtere å være borte fra hjemmet.

For å bli lastebilsjåfør trenger du Commercial Drivers License eller CDL. Jeg anbefaler å bruke begge a CDL Practice Test og CDL test svar for å hjelpe deg med å studere slik at du kan passere.

16. Selger (Ubegrenset)

For de med de riktige ferdighetene, kan salget være en økonomisk givende jobb uten behov for en høyskoleutdanning. En selger kan jobbe med en kommisjon struktur, eller base + provisjon. I begge tilfeller, hvor mye du ender opp med, avhenger av hvor godt du selger, om du selger biler, møbler, eiendomsmegling, legemidler, kredittkortprosessorer eller high end klær. Avhengig av hva du gjør, må du kanskje fullføre en sertifisering eller bli lisensiert. En folks person med de rette talenter kan lage seks figurer om året. Men det krever vanligvis mye trengsel.

17. Brannslukning ($ 30.000)

Startlønnen er ofte bare litt over $ 30.000, men du kan tjene mer enn $ 50.000 i året, avhengig av hvor du jobber, og om du kommer til en veiledende stilling.

Du trenger ikke en høyskole grad, men du må gå gjennom et treningsprogram. Du må vise styrke og utholdenhet hvis du vil være en brannmann. Du kan også hente ekstra lønn hvis du arbeider med å bekjempe villbranner.

For å hjelpe deg med å bli fysisk klar for brannslukning, anbefaler jeg at du sjekker ut Pass pipetesten. Det er en veiledning for å hjelpe deg med å forberede kroppen din til brannslukking.

18. EMT ($ 45 000)

Hvis du er i ferd med å ta EMT-kursene dine for å bli EMT, vil du gjerne vite at jobbsøkene i dette feltet er svært lovende. Faktisk forventer Bureau of Labor Statistics en vekst av posisjonen med 9% fra 2008 til 2018. Men sjansene for å ha en god jobb i EMS er gitt til de som har mer EMT sertifiseringer (som paramedikere). Timelønnene kan variere fra $ 9,08 (10% av arbeidsstyrken tjener mindre enn dette) til $ 23,77 (10% tjener mer enn denne braketten). Den gjennomsnittlige timelønnen til EMT er på 14,10 dollar (som i mai 2012).

Å få EMT-sertifiseringer er enkelt hvis du studerer. Hent Paramedic Study Guide så du vil bestå eksamen på ditt første forsøk.

19. Jernbanejobber ($ 75 000)

Liker du tog? I så fall kan en jernbanesjobb bare være for deg. Det er en rekke stillinger fra ingeniører, ledere og ledende stillinger tilgjengelig. Jernbanejobber gir deg sjansen til å se nye deler av landet mens du blir betalt veldig bra i prosessen.

Hvis du ser på å få en jernbane jobb, er det en omfattende guide som deler hvordan å få en jobb i jernbaneindustrien.

20. Medisinsk Coder ($ 46.800)

Helsesektoren er i ferd med å blomstre, og du kan forvente at den fortsetter med at Baby Boomer-generasjonen blir eldre. Det er ikke nok leger og sykepleiere tilgjengelig. Bak alle legene er et team med medisinske kodere som skriver opp hvilke prosedyrer du hadde gjort, og fakturere deg eller ditt forsikringsselskap det skyldige beløpet. Dette er en voksende bransje som ikke krever en grad. American Academy of Professional Coders (AAPC) utgitt lønnsstudie i fjor som viste at en medisinsk koder i gjennomsnitt oppnådde $ 46 800.

For å være en medisinsk koder trenger du en CPC-sertifisering. Pass CPC eksamen og start din medisinsk koding karriere med dette nyttig CPC eksamen Prep og Study Guide.

21. IT-tekniker

Det finnes en rekke karriereveier innen informasjonsteknologi som ikke krever en grad. Med utgangspunkt i vil du sannsynligvis støtte samtaler på en helpdesk og bare få $ 11-13 per time. Men etter hvert som dine ferdigheter utvikler seg og du får mer erfaring, kan du enkelt gjøre $ 50.000 til $ 70.000 per år mens du kommer inn i systemadministrasjon og nettverksteknikk.

Kom i gang på din IT-karrierebane ved å få litt online datatrening og sertifisering.

Bunnlinjen

Hver jobb har sine fordeler og ulemper. Og uansett din jobb, er det sannsynlig at du trenger en form for trening. Selv om en høyskole grad kanskje ikke er nødvendig, er det nødvendig å utføre en slags utdanning eller ferdighetsopplæring for å gjøre de fleste arbeidsplasser.

"Formell utdanning vil gjøre deg i live. Selvutdannelse vil gjøre deg til en formue. "- Jim Rohn

kilder:

  • http://www.dailyfinance.com/blog/2010/08/11/skip-college-make-money-fast-10-high-paying-jobs-that-dont-re/
  • http://www.payscale.com
  • http://www.collegeboard.com/student/pay/add-it-up/4494.html

Ser etter jobb? Skremt at årsaken til arbeidsledigheten kan vokse? Logg på gratis på www.Job.com og se hvem som ansetter i dag!

Skrive Inn Din Kommentar