Banker

PocketSmith Review: Lot's Of Info, høy pris

PocketSmith Review: Lot's Of Info, høy pris

For mange mennesker er forståelse og organisering av pengene deres en av de største smertepunktene i livet. De vet at de har penger lekker, men de vet ikke hvor, og de sliter med å gjøre fremskritt mot gjeldsutbetalingen eller besparingsmålene.

Det er der PocketSmith kommer inn på bildet.

De ønsker å styrke folk til å ta vare på deres økonomi, og de bruker visuelle tegn som hjelper deg å forstå hvordan dine handlinger i dag vil påvirke fremtiden din.

Dette virker som et fantastisk stykke teknologi, men den bratte prislappen ga meg litt pause. Denne anmeldelsen forklarer hvordan PocketSmith fungerer, og om du kanskje er en god kandidat for den gratis eller oppgraderte versjonen av programvaren.

PocketSmith Oversikt

PocketSmith er en økonomistyringsapp med et spesielt fokus på å få deg til å endre din oppførsel. I motsetning til de fleste apps bruker PocketSmith grunnleggende prognoser for å hjelpe deg med å se hvordan handlingene du tar i dag, vil oversette til gjeld eller besparelser i seks måneder til tretti år nedover linjen.

PocketSmith er ikke bare en annen økonomisk sporing app. De tilbyr en budsjetteringsseksjon, og gir nyttig innsikt i hvordan du sporer i forhold til budsjettet. Enda viktigere, de gir innblikk i hvordan utgiftene dine sammenligner med inntektene dine.

Her er bare noen av de kule grafer fra appen.

Utgifter sammenlignet med budsjett

Bankkontosaldoer

Tilbringe v. Lagre sammenligning

Analyse av utgifter


Forecasting og kategorisering kan endre oppførselen din

PocketSmith gir et utrolig nivå av innsikt i økonomien din, men jeg tror de to beste funksjonene i appen er prognose- og kategoriseringsfunksjonene. Selv om du ikke betaler for en oppgradering, vil PocketSmith prognose nettoverdi opptil seks måneder på forhånd. Liker du ikke prognosen du ser? Endre oppførselen din.

En annen kraftig funksjon er det robuste kategoriseringssystemet i PocketSmith. Du kan legge til kommentarer, bilder, koder og mer for å gjøre kategorisering enkel. Dessverre, hvis du ikke betaler for å oppgradere, må du manuelt importere hver enkelt transaksjon til PocketSmith som kan gjøre dette til en overveldende oppgave snarere enn et nyttig verktøy.

Tidligere har jeg prøvd å bruke manuelle verktøy for å oppdatere budsjettet mitt. En av de mest bemerkelsesverdige var at du trenger et budsjett YNAB før det oppgraderes til en valgfri import.


Dessverre har jeg aldri gjort dette til en stor vane, så min sporing led. Hvis du kan opprettholde vanen med manuell sporing, er PocketSmith et flott verktøy. Hvis du må betale, kan du bli skuffet over prisingen ($ 9,95 per måned eller $ 7,49 per måned når du betaler årlig).

Kategorisering ved transaksjon


Er det for komplisert? Eller ikke komplisert nok?

Selv om PocketSmith har mye mer informasjon enn gjennomsnittlig finansiell app, bekymret jeg først og fremst at det var for komplisert. Det har seksjoner med vanskelige å forstå tabeller, og jeg innrømmer at appen har en læringskurve. Spesifikt, finne ut hvordan du importerer transaksjoner, og hvordan å sette budsjett var noe komplisert for meg. Men når jeg fikk disse tingene funnet ut, likte jeg det mye.

Det eneste problemet jeg prøvde å finne ut var prognosene ble opprettet. Det virket som om de var basert på budsjettet mitt i stedet for mine faktiske utgifter som var problematisk for meg. Skal ikke prognosen gjenspeile min virkelighet i stedet for mitt beste scenario? Siden jeg ikke oppgraderte til høyere nivåer, er jeg ikke sikker på hvordan 10 eller 30 års prognosene spilt ut.

Skal du bruke PocketSmith?

Alle som er villige til å bruke det manuelle oppføringssystemet for PocketSmith, vil finne et robust verktøy med en gratis prislapp. De fleste som er villige til å gjøre det slags arbeid, vil elske "håndtakene" som PocketSmith gir deg. Det er den mest visuelt overbevisende økonomiske appen jeg har sett nylig.

På den annen side, hvis du ikke kommer til å bry deg med den manuelle oppføringen, tror jeg prisen på PocketSmith er for høy for de fleste. Sammenliknbare verktøy (men enklere) synes å svinge i $ 5-7 per måned, og du kan også laste ned gratis verktøy som Personal Capital.
Noen mennesker kan virkelig elske den fordel de ser fra visualiseringene, og for dem kan prisen på 7,49 dollar per måned vise seg å være verdt.

Hva synes du om Pocketsmith? Vi vil gjerne høre dine tanker i kommentarene nedenfor.

  • Funksjoner - 80
  • Brukervennlighet - 80
  • Detaljnivå - 95
  • Priser - 50
76

Sammendrag

PocketSmith er en økonomistyringsapp som bruker prognoser for å bidra til å endre utgiftsadferd.

Skrive Inn Din Kommentar