Banker

Laurel Road Student Loan Refinancing Review 2018

Laurel Road Student Loan Refinancing Review 2018

Laurel Road er en bransjeleder innen privat studielåns refinansiering. Den har noen av de laveste rentene, og mer fleksible vilkår enn de fleste private långivere.

Når det er sagt, trenger du en god kreditt score og en god jobb for å kvalifisere til å refinansiere med Laurel Road.

Laurel Road har gjort studentlånsfinansiering i lang tid, tidligere under navnet DRB eller Darian Rowayton Bank.

Som et resultat, Laurel Road er oppkalt som en av våre beste studentlån långivere å refinansiere med. Laurel Road er også en av de beste studentlån bonus tilbudene vi har funnet.

Vil du kvalifisere, og hvis du gjør det, bør du refinansiere med Laurel Road? Vi forklarer det grunnleggende, så du kan bestemme om refinansiering med Laurel Road gir mening for deg.


Rask oppsummering

  • Lav student lån refinansiering priser
  • Gode ​​låneopsjoner for foreldre PLUS Låntakere
  • Høy balanse studielån refinansiering
  • Få en $ 200 bonus når du refinansierer
Komme i gang Hurtignavigasjon Hvem kvalifiseres til å refinansiere med Laurel Road? Laurel Road-priser og vilkårAny for fin print? Bottom Line

Hvem kvalifisert til å refinansiere med Laurel Road?

Laurel Road er rettet mot sine refinansieringstjenester hos foreldre og studenter med solid sysselsetting, anstendig inntekt og god til stor kreditt.

Mens Laurel Road ikke spesifiserer spesifikt sine godkjenningskriterier, gjør det et poeng å nevne at for å refinansiere må du være ansatt i en "profesjonell kapasitet." Det kan bety at entreprenører eller selvstendig næringsdrivende ikke kan kvalifisere seg for refinansiering.

I tillegg til å oppfylle godkjennelseskriterier, må du være amerikansk statsborger eller fast bosatt for å kvalifisere for refinansiering.

Laurel Road Priser og vilkår

Laurel Road konsekvent tilbyr lave renter, og fleksible vilkår på sine lånefinansieringer. Et unikt lån som det tilbyr, er et Parent PLUS-refinansieringsalternativ. Ikke bare kan foreldrene refinansiere til en lavere rente, de kan kanskje refinansiere lånet til barnets navn (forutsatt at du godtar lånet og oppfyller garantibestemmelser).

For meg er det mye fornuftig for voksne med faste inntekter for å overta betalinger på foreldre PLUS-lån, og jeg elsker at Laurel Road gjør det enkelt og juridisk bindende.

Enten du refinansierer et studielån eller en overordnet pluss et lån, må du avgjøre en tilbakebetalingstid og om du vil ha et variabelt eller fastrentelån. Variabel rente lån har rentenivåer på mellom 9-10%.

Du må refinansiere minst $ 5000, og noen refinansiering mer enn $ 300.000 vil bli pålagt å ta ut to lån.

I tillegg til standardfinansiering tilbyr Laurel Road et alternativ for medisinsk residensfinansiering. Dette tillater medisinske innbyggere å betale $ 100 per måned mot sine refinansierte lån mens de er bosatt. Hvis $ 100 ikke dekker renter, vil tilleggsrenter bli lagt til ved å følge slutten av oppholdet. Når oppholdet ditt er over, begynner din tilbakebetalingstid, og varierer fra 7 til 20 år. Priser på boliglån er under.

Dette er et flott program, men Splash Financial har for tiden det beste programmet for medisinsk boliglån på bare $ 1 per måned. Sjekk ut Splash Financial her.

Alt om fin utskrift?

I motsetning til andre selskaper har Laurel Road ikke mye med fin print. Det belaster ikke opprinnelsesgebyr, og det har en beskjeden $ 28 sen gebyr. Selvfølgelig har Laurel Road ikke robust lånerbeskyttelse som de som tilbys av Federal Student Loans. Du kan ikke for eksempel få på et inntektsbasert tilbakebetalingsprogram. I tillegg vil lån fra Laurel Road ikke være berettiget til lån tilgivelsesprogrammer (for eksempel Offentlig tjeneste Loan Forgiveness).

Når det er sagt, har Laurel Road et økonomisk vanskelighetsalternativ som gjør det mulig for låntakere å ha en 3 måneders oppsigelse (opptil 12 måneder over lånets løpetid). Dette gjør det mulig for låntakere å være i god stand hvis deres inntekt tar et dykk midlertidig.

I tillegg hilser Laurel Road Federal "Grace Periods." Dette betyr at Laurel Road vil gi deg opptil seks måneder før du må foreta din første betaling dersom du fortsatt er i skole eller bare er uteksaminert. Denne fordel er betinget av å ha akseptert et tilbud om heltidsansatte.

Laurel Road kan også tilgi dine lån dersom du dør eller blir permanent deaktivert. Dette er ikke garantert, men det er alltid godt å gjøre forretninger med selskaper som forstår at livet skjer.

Bunnlinjen

Laurel Road har enestående priser, og den har utmerket lånerbeskyttelse i forhold til andre private långivere. Beskyttelsene er ikke like gode som Federal Student Loans, så du vil ikke refinansiere før du komfortabelt kan gjøre betalingen. Likevel kan noen med solid inntekt og en stor lånefinansiering spare mye interesse ved refinansiering.

I tillegg, når du refinansierer med Laurel Road gjennom vår link, får du en $ 200 bonus! Sjekk ut Laurel Road her.

Som alltid, sørg for å sammenligne priser på flere långivere før du velger en. Du vet aldri hvor du kan få den beste prisen før du søker med noen få långivere. Vi anbefaler sammenligningshopping med troverdig. Akkurat som Laurel Road, kan du få en $ 200 bonus når du refinansierer med Troverdig!

Handle og sammenlign dine valg på troverdig.

Laurel Road Student Lån Refinansiering
  • Priser og gebyrer - 90
  • Søknadsprosess - 80
  • Kundeservice - 80
  • Produkter og tjenester - 80
83

Skrive Inn Din Kommentar