Penger

Problemet med kvinnelig treningsutstyr som denne kvinnen ønsker å fikse

Problemet med kvinnelig treningsutstyr som denne kvinnen ønsker å fikse

Micki Krimmel tenkte aldri på seg selv som en idrettsutøver. Å vokse opp, hun hadde alltid nesen i en bok.

For 10 år siden tok en venn henne til en ruller derby-kamp, ​​og hun ble tilkoblet - på ruller derby og på fitness. Hun ble ikke hekta på fitness som en måte å bli tynn på, men som en måte å bygge selvtillit og styrke på.

Til slutt lanserte hun en serie trenings klær for kvinner basert på hennes nyskapte lidenskap og tro. På ett år tok det inn $ 200.000.

Her er hennes historie.

Problemet med treningsindustrien

Det siste tiåret endret Krimmels liv dramatisk. Hun ble ikke bare med på det rullende derbylaget - Angel City, som er fjerde i verden - men hun ble trener og begynte å gjøre Crossfit.

Fitness "har vært så transformativ for meg i å bare forbedre tilliten min og gjøre meg den personen jeg er," sier hun.

Så da den serielle gründeren trengte et nytt prosjekt i 2015, visste hun at det ville være i fitness.

"Beskjedene rundt fitness [for kvinner] er nesten universelt om å miste vekt og være mindre og tar mindre plass," forklarer hun. “Jeg ønsket å bygge et selskap som snakker om den positive siden av fitness. Den slags snudde meldingene rundt og gjorde det mer om å styrke kvinner. "

Etter noen undersøkelser oppdaget Krimmel snart et stort gap i markedet: Ingen av de store treningsmerkene tilbys ytelsesorienterte klær over en størrelse 12.

"Jeg følte meg bare slik at det var vanvittig," forklarer hun, "fordi den gjennomsnittlige amerikanske kvinnen er større enn det."

"De er bokstavelig talt ekskludert gjennomsnittlig amerikansk kvinne fra fitness."

Hvordan hun slo Superfit Helt i Virkeligheten

Bestemt for å forandre det, Krimmel dove inn i verden med høy ytelse atletisk utstyr.

"Jeg spurte bare alle jeg kjente, i et stort utvalg av størrelser," Hva vil du ha i et par leggings? "" Hva er din favoritt? "" Hvilke er dine minst favoritt, og hvorfor? "Sier hun.

Da, etter å ha opprettet en liste over krav, begynte hun å jobbe med fabrikker i hennes hjemby Los Angeles.

Heldigvis har hennes mangel på erfaring i moteindustrien ingen betydning: "Så lenge du har en ide, og du vet hva du leter etter, vil de oversette det til mønstre for deg," forklarer hun.

Hennes bakgrunn i tech viste seg å være ganske nyttig: Gjennom designprosessen spurte hun idrettsutøvere i en rekke størrelser for å prøve prøvene i virkeligheten. Denne konstante tilbakemeldingsmodellen, som teknologibedrifter ofte bruker, er sjeldne på mote - fordi "de tenker ikke på forestillingen," ifølge Krimmel.

Hennes idrettsutøvere prøvde leggings under Crossfit, roller derby, vektløfting, yoga, løping og til og med middelaldersk kamptrening.

"Min virkelige test var som OK, hvis leggingene ikke faller ned når kvinner i alle størrelser kjører, så føler jeg at jeg har spikret det," forklarer hun.

Men alt som testet kom ikke billig eller lett.

Det tok fire måneder og $ 20.000 av besparelser Krimmel hadde tjent fra 2013-salget av sitt første selskap, NeighborGoods.net - en plattform for å låne, leie og dele husholdningsartikler med naboene dine.

Hun økte også $ 50.000 fra venner og familie, som dekket alle hennes andre forretningskostnader som juridiske avgifter og markedsføring.

Ja, disse tallene høres stort og uoppnåelig for de fleste av oss, men det forringer ikke hovedpoenget: Krimmel så et problem - et problem hun var lidenskapelig med å løse - og opprettet et firma som ga svar.

Da hun endelig følte at hun leggings var klar for allmennheten, lanserte hun en vellykket Kickstarter-kampanje. Det økte $ 55.000, som var nok til å finansiere den første produksjonsrunden til Superfit Hero.

I året siden har selskapet opptjent ca. $ 200 000. Krimmel har fremdeles ikke betalt seg en lønn, men nå har hun endelig funnet pålitelige produksjonspartnere i LA, og hun tror snart.

"Jeg skal komme på en mer vanlig plan hvor jeg legger ut små grupper nye stiler, hver annen måned eller så," sier hun. "Det kommer til å få meg på en mye mer vanlig, mer forutsigbar inntekt."

La Superfit Hero Fly

Ser frem til å se, er Krimmels neste mål å utvide sin linje med treningsklær for kvinner utover det lille (men støttende) roller derby-fellesskapet. Hun dukket opp på Project Runway's "Fashion Startup" og har annonsert online via Google og Facebook.

Hun er også sponset idrettsutøvere som "ikke ser ut som tradisjonelle idrettsutøvere" - blant annet Roller Derby-superstjernen Lo Betancourt og vektløftingsbronsemedaljen Sara Robles.

Ved å lage atletisk klær i størrelser for alle, ønsker Krimmel å vise "alle har en idrettsutøver der inne... og du trenger ikke å se på en bestemt måte eller være konkurransedyktig for å få tilgang til disse fordelene. "

Alle som prøver Superfit Hero leggings blir forelsket, sier Krimmel. "De er som," Jeg går aldri tilbake; Jeg vil ikke ha noen av mine andre leggings lenger. '"

Og ikke bare elsker de leggings, men kanskje leggings gjør at de elsker seg litt mer.

Kroppspositivitet handler egentlig om å elske og respektere din egen kropp og deg selv for hva den kan gjøre - og hvordan det ser ut akkurat nå, "forklarer hun. "Du prøver ikke hele tiden å endre den."

"Det er på tide å normalisere hva den kvinnelige kroppen ser ut."

Din sving: Hva betyr kroppsposisjon for deg? Liker du utseendet på Superfit Heroes atletiske klær?

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar