Banker

På en ikke-brukt utfordring? Atferd til å se opp for

På en ikke-brukt utfordring? Atferd til å se opp for

Med et nytt år på gang jobber mange av oss med økonomiske beslutninger.

Jeg lager ikke mange økonomiske nyttårsbeslutninger, men jeg prøver å forbedre pengesituasjonen hvert år.

En av tingene jeg liker å gjøre er å vurdere min utgift, og finne ut om det stemmer overens med mine prioriteringer.

Over tid har en tendens til å krype inn forbruksvaner, og snart finner jeg at pengene mine blir bortkastet på ting jeg ikke trenger - og kanskje ikke engang vil ha det.

For å bekjempe denne tilstanden, kjenner jeg en rekke personer som fortsetter å bruke mat på begynnelsen av året. En utfordrende utfordring kan være en fin måte å re-fokusere budsjettet på, så vel som å komme over utgifterna som ofte kommer med høytiden.

Når du går ut på din utfordrende utfordring, må du passe på at du oppfører deg som følger:

Rationalisere et ønske til et "behov"

Når du deltar i en utfordrende utfordring, blir det vanligvis laget unntak for å betale regninger, og kjøpe nødvendige varer, som dagligvarer. Hvor det er lett å reise opp, er imidlertid når du begynner å rationalisere noe du vil ha og gjøre det til et "behov". Det er viktig å ikke gjøre denne grunnleggende pengene feilen.

Enda, ting som ble sett på som luksuser for 15 år siden regnes som rutinemessige behov i dagens samfunn. Dette kan krype inn din utfordrende utfordring hvis du ikke er forsiktig. Ta et skritt tilbake.

  • Gjør duegentlig må du oppgradere kabel-TV-kontoen din?
  • Er en annen pose med chips et behov?
  • Har du faktisk et annet mindre apparat for kjøkkenet ditt akkurat nå?

Sjansen er at du ikke gjør det.

Kjøper noe fordi det er en "Great Deal"

Ser du noe du vil ha på salg? Hvis du er redd for at du vil gå glipp av denne "store avtale" hvis du ikke får detakkurat nå, kan du bli fristet til å fudge litt med din utfordrende utfordring. Nå er det imidlertid tid å holde seg sterk.

Sjansen er at varen kommer igjen på salg igjen. Og selv om du ikke kjøper det, gjør du det egentligtrenge den? Eller tror du det kan være morsomt å ha?

Hvis du ikke har råd til noe i det normale, og hvis du ikke har planlagt å kjøpe, ikke kast over din utfordring bare fordi noe er til salgs.

Forhandlingsargumentet er en vanlig for å bruke penger som du ikke har til hensikt å bruke - selv når du ikke har en utfordring uten å bruke.

Men det faktum at noe er på salg akkurat nå, er bare en annen unnskyldning for at du bruker for å rettferdiggjøre et kjøp som du sannsynligvis ikke skal gjøre i utgangspunktet.

Å gi utfordringen på grunn av en feil

Vi alle gjør feil, og det er lett å glide opp i en utfordrende utfordring. Å gjøre en feil betyr imidlertid ikke at din utfordring er over. Du kan komme tilbake i spillet i morgen. En feil betyr ikke at du skal gi opp din innsats.

Det viktigste er å innse at økonomisk frihet er en prosess. Du vil gjøre fremgang.

Hvis du glir i din utfordrende utfordring, begynner du straks igjen. Ikke bli disheartened og figur som du kan bruke som gal fordi det er over alt uansett. I stedet bestem deg for at du skal starte oppfordringen igjen i neste minutt.

Det er umulig for oss å være perfekt, og vi alle tjener penger feil. Hvis du finner deg selv sliter med å holde med din utfordrende utfordring, må du gå tilbake, justere og deretter starte igjen. Din utfordrende utfordring bør ikke ses når det gjelder pass / fail. I stedet bør det ses som en mulighet til å utvikle seg med økonomien din. Vurder det som en måte for deg å se på dine tidligere utgiftsvaner, og identifisere områder som kan bruke forbedringer.

Din utfordrende utfordring bør være mer om å øke din egen bevissthet om hvordan du bruker penger. Bruk den som en måte å hjelpe deg med å bli en savvier shopper, og en mer samvittighetsfull spender.

Har du tips for å gjøre en utfordrende utfordring vellykket?

Skrive Inn Din Kommentar