Liv

Denne Gig vil betale College studenter rundt $ 17.50 / Hr å vise sin Campus

Denne Gig vil betale College studenter rundt $ 17.50 / Hr å vise sin Campus

Hvis du er på college, er du sannsynligvis kjent med det umulig å oppnå høyskole trifecta: gode karakterer, noe som kan føre til et sosialt liv og sove.

Du kan bare velge to, og den du gir opp er opp til deg - men det er nesten umulig å ha alle tre, med mindre du har noen overmenneskelige tidsstyringsevner.

Og når du legger til en jobb i blandingen? Ferdig. Si farvel å sove. Forson deg med noen få C på utskrift. Kyss vennene dine farvel og fortell dem at du vil se dem om fire år.

Hør, jeg vet at jeg sier det åpenbare når jeg sier at høyskolen er dyrt, og det virker ganske urettferdig at du må velge mellom en sunn søvn og gå uten et fjell med sjelkrossende gjeld.

Men hva om du ikke måtte velge? Hva om du kunne jobbe en fleksibel, godt betalende (vi snakker om $ 17,50 en time), på campus jobb som lar deg sette dine egne timer, tilbringer dine dager med nye mennesker og lær mer om campusen du ringer hjem?

Er det en slik jobb selv?

Det gjør faktisk, og det er med Campus Sherpa - et selskap som tilbyr private, guidede campus turer til potensielle studenter som ønsker et mer uformelt, intimt vindu inn i studentlivet.

Campus Sherpa tilbyr jobb for studenter

Hvis du jobber for Campus Sherpa, blir du studentguider (eller Sherpa). Du vil være ansvarlig for å lage skreddersydde turer som passer dine kunders behov, veilede dem rundt campus og svare på eventuelle spørsmål de måtte ha, samtidig som de gir dem et realistisk utseende på høyskolelivet.

Betalingsområder basert på turlengden, men du kan forvente å gjøre et gjennomsnitt på $ 17,50 i timen. Akkurat nå blir Sherpas betalt via PayPal, selv om selskapet ser på å utvide betalingsalternativene.

Som Sherpa vil du være en uavhengig entreprenør, så du kan velge hvilke jobber du vil ta og når. Det er ikke nødvendig antall turer per uke eller arbeidstimer, så planen din er helt opp til deg.

Hvis du er interessert i å bli Sherpa, Du kan søke her. Etter at du har søkt, vil du bli planlagt for telefonintervju, hvor intervjueren vil lytte for å se om du har en betydelig (og entusiastisk) kunnskap om campus.

Det er ingen formell opplæringsprosess involvert, da Campus Sherpa sier at hver student allerede er kvalifisert til å dele sin egen personlige erfaring, noe som gjør hver tur unik.

Hva å forvente som en campus Sherpa

Når du er Sherpa, er prosessen for å lede en tur ganske enkel.

Klienter kan sende inn en forespørselsforespørsel via onlineportalen på Campus Sherpa-nettstedet, der de vil bli matchet med en bestemt turguide basert på deres interesser og potensielle fagområde.

Hvis du godtar turen, bruker du den potensielle studentens profil til å lage en skreddersydd, engasjerende tur som viser din campus livsstil.

Du trenger ikke engang å avvike fra din normale tidsplan - Ta klienten til klassene dine, slipp av professorens kontorstid, vis dem din sovesal eller ta dem med din favorittstudieplass (eller alt ovenfor!). Turer varierer fra 45 minutter til fem timer.

Etter at du har fullført en reiserute, vil den bli sendt til din klient for godkjenning. Når de aksepterer, vil turen bli planlagt og kunden vil betale avgiften. Bare vær sikker på å kontakte dem natten før turen for å gi noen siste øyeblikk informasjon.

Og mens det ikke er noen app involvert, fungerer Campus Sherpa på samme måte som Uber eller AirBnB: etter hver tur kan klienter vurdere deres Sherpa basert på deres erfaring (så gjør det bra).

En annen måte å tjene penger gjennom Campus Sherpa

Selskapet er fortsatt i ferd med å utvikle et insentivprogram som vil innebære pengepremier og gaver til Sherpas som når bestemte milepæler, men i mellomtiden kan du tjene ekstra penger gjennom Campus Sherpa's Brand Ambassador-program.

Som Brand Ambassador, vil du arbeide for å publisere og markedsføre selskapet til både videregående og høyskoleelever. Du får betalt på provisjon når en student bruker koden din til å registrere seg som enten en Sherpa eller en ny klient.

Det er en fleksibel, grei og interessant måte å tjene ekstra penger på som høyskole student - hvor var dette da jeg var en freshman?

Din sving: Er du klar til å dele din ekspert campus kunnskap med nye studenter?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar