Tilbud

Hopp over Aviser. Disse 42 merkene vil sende deg kuponger bare for å spørre

Hopp over Aviser. Disse 42 merkene vil sende deg kuponger bare for å spørre

Du kjenner oss Penny Hoarders. Vi elsker kuponger. Vi er alltid på jakt etter en annen kupong, en større handel, en bedre avtale.

Vi liker spesielt kuponger for mat fordi det er en av de eneste tingene du ganske mye ha å kjøpe i denne verden. (Personlig, hvis jeg har mat, ly, klær og koffein, er jeg bra.) Derfor vil du aldri fange oss i supermarkedet uten kuponger.

Det fikk oss til å tenke: Hva ville skje hvis vi kontaktet matprodusenter direkte og ba dem om kuponger? Hvor mange merker vil sende kuponger hvis du bare spør pent?

I forskningsnavnet nådde jeg ut til ulike gigantiske mat-megakorporasjoner som Kraft, Kellogg, Nestle, Nabisco, Post, Tyson og General Mills.

Jeg dro til nettstedene til Dannon, Dial, Dole, Downy, Del Monte og Duncan Hines. Jeg spurte Welch's, Windex, Whiskas og Wonder Bread. Jeg skrev til tante Jemima og onkel Ben, og til 7-opp og 9 liv.

Jeg reiste ut til 100 merker. Jeg fikk tilbake mer enn $ 120 verdt av kuponger.

Hvordan smør jeg opp selskaper og sang sine priser

Under denne prosessen nevnte jeg aldri at jeg skrev for The Penny Hoarder. Jeg ga nettopp mitt navn, og e-post og adresser. Det er meg - Joe Blow, Average Citizen.

Jeg fulgte eksemplet på de flittige kupongene over på Couponers United, som har laget en kunst av dette. Her er deres råd om å spørre selskaper for kuponger: "Når du emailer dem, prøv å holde deg positiv, gi dem råd, eller bare fortell dem hvor mye familien elsker sine produkter."

Couponers United opprettholder en liste over nesten 200 selskaper at medlemmene har fått kuponger fra denne måten. Jeg prøvde den samme teknikken, men jeg hadde ikke den samme suksessen.

Av de 100 merkene jeg nådde til, sendte 26 meg kuponger. En annen 16 instruerte meg på nettsider der jeg kunne skrive ut kupongene sine.

Når jeg navigerte til hvert selskaps nettside, ville jeg finne siden "Kontakt oss". Der ville jeg skrive inn noen versjon av følgende:

"Kjære (selskap),

Familien vår elsker (ditt produkt), og vi bruker det i vårt hjem nesten hver dag. (ELLER, vi spiser det hele tiden.) Har du noen gang lagt ut kuponger som kan bidra til å kompensere for kostnaden for ditt fine produkt?

Takk skal du ha!

(Mitt navn)"

Hva prosessen var like

Jeg fant alt dette for å være overraskende tidkrevende, selv om jeg skrev i utgangspunktet de samme rosene til hvert merke. Kontakt 100 merker tok mange, mange timer.

Når du ber om tilbakemelding, ønsket alle merkets nettsider å kjenne min alder og kjønn. De ønsket alle mitt navn, adresse og e-postadresse. Over og over måtte jeg passere online CAPTCHA tester for å bevise at jeg ikke var en robot.

Seriøst, merker, jeg er ikke en robot.

Mitt forslag: Begrens deg selv til å kontakte merker hvis produkter du er helt, positivt, definitivt skal bruke. Alt annet er bortkastet tid.

Her er resultatene av mine henvendelser brutt inn i kategorier.

Varemerker som sendte meg kuponger i posten

Etter at jeg hvisket søte nothings i ørene, sendte 26% av merkene meg kuponger. Enda bedre: De fleste av disse produsentens kuponger vil ikke utløpe i nesten et år.

 • De klare vinnerne var vennene mine hos SC Johnson, som i utgangspunktet gjør hvert produkt i huset ditt. Selskapet sendte meg en bonanza på 17 $ 1 av kuponger for produkter av Drano, Fantastik, Glade, Off !, Pantsett, Raid, Scrubbing Bubbles, Shout, Windex og Ziploc.
 • Runners-up var mine gode venner på Unilever, et massivt multinasjonalt forbruksvarer selskap med 400 merker. Etter at jeg skrev til flere av sine merker, sendte Unilever meg 11 kuponger for totalt $ 11 av produkter fra Ax, Country Crock, Dove, Hellmann, Lipton, Magnum Ice, Pond, TRESemme Hair Care og Vaseline.

Unilever! Hvem visste?

 • Blue Diamond sendte seks $ 1 av kuponger for sine forskjellige mandel- eller crackerprodukter.
 • Schick sendte tre $ 2 off kuponger for noen av sine barbermaskiner eller engangs razor pakker.
 • Edy sendte fire kuponger for totalt nesten $ 5 av sine produkter.
 • J.M. Smucker Co. sendte to kuponger for $ 1,50 av Meow Mix kattemat og to kuponger for 35 cents av Jif peanøttsmør.
 • King's Hawaiian sendte en kupong for en gratis pakke med sine ruller og en annen kupong for $ 1 av. Den la til yummy oppskrifter på fransk toast og mini bakte skinke smørbrød. Og akkurat slik, jeg er sulten igjen.
 • White House Foods, kjent hovedsakelig for applesauce, sendte fire kuponger - to gratis White House-produkter og to for 25 cent av. Disse vil ikke utløpe i nesten to år!
 • Etter å ha kommet ut til en rekke andre merker, fikk jeg kuponger for sine produkter, med besparelsene fra hver merkevare på totalt $ 3 eller mindre: Beech-Nut, Blistex, Chobani, Dannon, Haagen-Dazs, Henkel (Right Guard deodorant), vertinne , Hot Lommer, Land O Lakes, Mars Petcare (Whiskas kattmat), McCormick krydder, Michelina's, Pepperbridge Farm, Pinnacle Foods (Birds Eye), Post korn, Red Rose te, Tyson kylling og Wells Blue Bunny.

Flere av disse selskapene sa at jeg kunne kontakte dem igjen om seks måneder for å motta ytterligere kuponger.

Varemerker som hadde meg skrive ut kuponger på min skriver

Noen selskaper sendte meg til min datamaskin skriver i stedet for min postkasse.

Kraft er den ubestridte konge av denne metoden. Når som helst, kan du skrive ut kuponger fra nettsiden for $ 1, $ 2 eller $ 3 av produkter fra Air Wick, Arm & Hammer, Edge, Excedrin, Garnier, Hefty, Hershey, Huggies, L'Oreal, McCafe, Purina, Skintimate, Speed ​​Stick, Sudafed, Suave Kids, Tidy Cats, Tums, Venus eller Visine, blant andre.

Procter & Gamble fikk meg til å skrive ut kuponger for $ 1 eller $ 2 av produkter med Bounce, Bounty, Cascade, Charmin, Crest, Gillette, Swiffer og Tide.

Bayer fikk meg til å skrive ut kuponger for $ 1 til $ 4 fra Alka-Seltzer, Aleve eller Miralax.

Her er kuponger som andre merker førte meg til å skrive ut:

 • Kuponger for totalt $ 5 av forskjellige Jennie O kalkunprodukter.
 • $ 2 av Glade air fresheners.
 • $ 1,50 av Cottonelle toalettpapir.
 • $ 1 av Charmin, Clearasil, Gevalia kaffe, Hefty søppelposer, Swanson kylling kjøttkraft eller Onkel Ben's ris.
 • 75 cent av Haagen-Dazs.
 • 50 cents off Bounce dryer ark, Campbell's suppe, Crest tannkrem eller Lysol toalettskål rengjøringsmiddel.

Varemerker som sa, "gå i avis"

"Vi beklager virkelig at vi ikke har noen kuponger å sende på denne tiden," mine venner på Dannon Yogurt skrev tilbake til meg. "For din fremtidige bekvemmelighet, fremmer vi ofte våre produkter gjennom avisinnlegg. Du kan kanskje finne verdifulle kuponger fra din lokale søndagstidning. "

Jeg fikk i utgangspunktet det samme svaret fra 7-Up, 9 Lives, Bic, Curel, Entenmanns, General Mills, Lean Cuisine, Mott's Applesauce, Nabisco, Ocean Spray, Sargento, Snapple, StarKist og Tropicana. Samme med Georgia-Stillehavet, som lager seks populære merker av papirhåndklær og toalettpapir.

Varemerker som sa, 'Hei, Registrer deg for vår spesielle klubb'

"Mens vi ikke har kuponger tilgjengelig på forespørsel," reagerte folkene på Kashi-frokostblandinger, "oppfordrer vi deg til å bli med i vårt nettsamfunn."

Det var den samme historien med Ball Park Franks, Clorox, Crayola, Dole, Johnson & Johnson, Kellogg, Neutrogena, Stonyfield Yogurt, Onkel Ben, Welch og Viva Papirhåndklær.

Jeg ble gjentatte ganger invitert til å registrere meg for hver merkevares innsidereklubb eller nyhetsbrev, som foreslo å sende meg en strøm av produktoppdateringer, oppskrifter, bedriftens genererte ernæringsnyheter og muligheten for nedlastbare kuponger.

Min innboks har mange e-postmeldinger som følgende: "Vi inviterer deg til å bli med Folgers® Wakin 'Up Club for spesielle kampanjer. "

"Vennligst bli med Welchs Grapevine Insider nyhetsbrev."

Varemerker som henviste meg til deres nettsider

Chiquita, Duncan Hines, Glad og Pine-Sol rådet meg til regelmessig å sjekke sine nettsteder for produsentens kuponger. Jeg har ikke sett noen ennå.

Varemerker som sa, "vi kan bare ikke takke det"

Bigelow Tea, et klassisk te-merke som har eksistert siden 1945, sier at det blir hamret med kupongforespørsler i disse dager.

"Nylig har vi opplevd en forbløffende økning i kupong- og prøveforespørsler, med så mye som en av de to kundene som kontakter oss nå, ber om kuponger og prøver," sier nettsiden sin. "Vi ønsker at vi kunne respektere alle forespørsler, men som et lite familiebedrift er vår evne til å imøtekomme alle de fantastiske forbrukerne som kontakter oss, utenfor vår måte. Vi håper du vil forstå "

Det er OK, Bigelow Tea. Vi er fortsatt kule. I det minste er du superhøyd om det.

Varemerker som blåste meg av

Noen merker reagerte ikke i det hele tatt. Jeg vil ikke nevne dem her. Ingen harde følelser, Gortons fisk eller Hawaiian Punch eller Krusteaz.

Du kan ha bedre hell med noen av disse selskapene. Nettstedet Couponers United, som inspirerte dette eksperimentet, har hatt mer suksess med denne strategien.

Dette var min personlige erfaring etter at en runde for å nå ut til disse merkene. Som de sier, kan kjørelengde varierer.

Meg, jeg kommer til matbutikken nå.

Din sving: Har du noen gang skrevet til et selskap for å be om kuponger? Har du hatt suksess?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han liker kuponger.

Skrive Inn Din Kommentar