Penger

16 Sneaky måter å få betalt mens du kommer i form

16 Sneaky måter å få betalt mens du kommer i form

For mange år siden tilbrakte jeg en sommer på en butikk i landlige Alaska. Jeg tjente ikke bare penger hver dag for min innsats - jeg fikk også en god trening.

Uansett om jeg skarpe hard hard iskrem for en uendelig kundegruppe, skrubbe ned dusjer eller løpe rundt strømpehyller, flyttet jeg alltid.

Du trenger ikke å flytte til midten av ingensteds for å få trening i løpet av arbeidsdagen din. Denne runden av måter å få betalt til å trene, tilbyr alt fra jobber med tung løft til programmer du kan bruke til å bli betalt for å gå på treningsstudioet.

For å få mest mulig ut av din innsats kombinere strategier når det er mulig. For eksempel, bruk din Fitbit mens du leder tursturer eller gjør annen øvelse som en del av jobben din.

Klar til å bli betalt for å trene? Her er 16 alternativer:

1. Sats på deg selv med pakt

Paktens tagline sier, "Forplikte deg. Tjen penger for en sunn leve, betalt av medlemmer som ikke gjør det. "

Bruk appen til å holde styr på treningsmålene dine - med belønninger hvis du møter dem og straffer hvis du ikke gjør det.

Hvis du når dine mål, får du en liten utbetaling (vanligvis 30 cent til $ 5 per uke, som du kan hente via PayPal når du har samlet opp $ 10 eller mer). Hvis du ikke gjør det, er du bøtelagt en lignende kostnad, som går mot å betale andre medlemmer.

Frilans tekstforfatter Betsy Mikel prøvde å bruke Pact for et år.

"Det jeg likte mest om appen, er at det motiverte meg til ikke å tape penger," sa hun. "Jeg ville ikke bli belastet $ 5 for å hoppe over treningsstudioet." I løpet av året brukte hun appen, hun lagde rundt $ 100 fra hennes sunne vaner.

Du kan laste ned Pact på iPhone eller Android. For å sikre ærlighet må du kontrollere treningsøktene dine med metoder som GPS og bilder.

2. Lead Fitness Boot Camps

Tro det eller ei, noen betaler gode penger for å bli skrek på før daggry. Hvis du er en fitness fanatiker, bør du vurdere å gå inn i virksomheten som treningsstartkamp instruktør, og få betalt for å hjelpe folk til å komme i form.

For å sikre at du svetter, gjør treningene med kundene dine.

3. Arbeid i et lager

Løftebokser, gå langs lange ganger og flytte tunge gjenstander er alle en del av en varehusarbeiderens typiske dag. Se om du kan bruke et treningsprogram som pakt mens du arbeider for å øke lønningsdagen din.

4. Barnevakt

Å løpe etter småbarn hele dagen, skyve barn på svinger og spille pick-up fotball med all-star ni-åringer er en fin måte å få en trening mens de blir betalt.

Tenk på om du foretrekker å jage etter eldre barn eller bære seg yngre når du arbeider som barnevakt eller barnepike.

5. Guide Walking Tours

Del din by med besøkende, møt nye mennesker og få betalt for å trene - hva er det ikke å like? Hvis det appellerer til deg, bør du vurdere å bli en turleder og dele byens historie, natur og kulturarv.

Du kan selv gå inn i virksomheten (etter at du har fått nødvendige tillatelser fra byen, pluss forsikring), eller registrer deg hos en av flere reiseselskaper. I tillegg til betalinger fra dine gjester eller reiseselskaper, vil du sannsynligvis også få tips for din innsats.

Registrer deg med Pact til kontanter i enda mer for trening.

6. lær yoga

Hvordan er din nedadgående hund?

Hvis du er en yoga fanatiker, bør du vurdere å bli en yoga lærer.

Fordeler må demonstrere alle poser og tilby veiledning og variasjoner for å hjelpe elevene til å utvikle sin praksis. Mange instruktører kan også delta på andre instruktørklasser gratis, noe som er en stor tilleggsbonus.

7. Bekjemp skogbranner

Hvis du ikke har noe imot lange dager, hardt arbeid og litt fare, bør du vurdere å gå inn i skogbrannfeltet. Disse proffene kan utgjøre opptil $ 40 000 i løpet av en ses måneders sesong mens de er opptatt av å holde resten av oss trygge.

Vær forberedt på hardt, fysisk arbeid og svært liten søvn (vanligvis bare krasj på skogsgulvet i noen timer her og der) når du arbeider.

8. Lær ski leksjoner

Drømmer du om å treffe bakken heltid, i hvert fall om vinteren?

Å bli en skiinstruktør er en fin måte å spar på ski eller snowboarding. Du vil tilbringe dagene dine på snø og fange et gratis pass for å tilbringe fritiden i bakken, så vel som gjør dette til en fin måte å tjene og spare penger.

9. Arbeid som en ranchhånd

Har du drømt om å jobbe på en ranch? Bli en ranch hånd eller wrangler er en sommer jobb å huske.

Denne jobben kommer med mye trening. Hvorvidt mucking boder, strenger gjerder eller hjelpe gjestene å hoppe på og av sine hester, jobber på en ranch innebærer masse god gammeldags mosjon.

10. Tilbyr landskapsarbeidstjenester

Tilbring dine fjærer og somre utenfor hagearbeid, dine høstårer raker blader og rydder opp, og vintrene dine spretter snø for å bli betalt for å trene - som landscaper.

Fra å kaste mulch til å plante trær, vil denne jobben holde deg i bevegelse, vridning, bøying og trening. Vurder å jobbe for et selskap eller forgrene seg på egen hånd (med riktig tillatelse og forsikring).

11. Bli en Bike Messenger

Pedal vei til fitness og en lønnsslipp ved å ri rundt å levere pakker og viktige bokstaver som sykkel messenger.Mens noen bedrifter foretrekker å bruke messengers i biler, bruker mange sykkelbudbindere, spesielt i store byer hvor parkering er en utfordring.

12. Arbeid som gårdsbruk

Uansett om du overholder dyr, pløyer og såler feltene eller kaster høy, jobber du på en gård, er det definitivt en måte å få en trening på.

Mens mange oppdrettsarbeid er nå mekanisert, trenger hver gård fortsatt mye arbeid for å holde det i gang. Du kan også frivillige et par timer i uken i bytte for ferske råvarer, som vil kutte ned på dagligvareregningene dine.

13. Trener eller Dommer Sport

Bli en trener og tilbringer arbeidsdagen din med å praktisere layups med spillere, løpe varmeopptak, gjøre calisthenics og tilby oppmuntrende ord. Trenere kan trene rett sammen med sine spillere, så hoppe inn i strategimodus og hjelpe teamet til å bli den beste veien til suksess.

Eller, hvis du foretrekker å officiere, ta tak i din fløyte og bli dommer. Enten du velger fotball, baseball, basketball eller en annen sport, er det nok av ungdom og voksne ligaer på jakt etter trenere og refs.

14. Bli en personlig trener

Arbeid en-mot-en med klienter for å hjelpe dem med å skjære den meislede kroppsbygningen de er ute etter.

Å jobbe som en personlig trener innebærer å kunne demonstrere øvelser, og noen ganger kan du gjøre dem sammen med klienten din. En annen fordel av personlig trening er at mange av disse konsertene kommer med treningsmedlemskap, som hjelper deg med å spare penger.

15. Lead Vandring eller klatring ekspedisjoner

Klatrere får enda mer trening enn sine klienter, Noen ganger dekker ekstra overflate ved å fortsette å sette opp leir eller tau, og bærer ofte ekstra utstyr.

Hvis summiting topper er din ting, vurder å bli en sertifisert guide og hjelpe folk å oppnå sine bucket-list fjellklatring mål som du oppnår dine fitness mål.

16. Guide Rafting Trips

Navigere flåter og holde kundene dine trygge i raging whitewater som rafting guide. Denne jobben er en god trening, da det tar litt styrke og finesse å navigere i elendige veier og styre risiko ut på vannet.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar