Liv

Cash for søppel: Her er hvordan gjenvinning av søppel kan spare deg penger

Cash for søppel: Her er hvordan gjenvinning av søppel kan spare deg penger

Hva har fire hjul og flyr?

En søppelbil.

Ok, det er corny. Men mengden søppel amerikanere som genererer hvert år er ingen vits.

The American Society of Civil Engineers sier at vi lager 4,4 pounds søppel pr. Person, per dag.

Ifølge ASCE, slutter 53% av avfallet i deponier. Det er vanskelig på miljøet vårt, og det er vanskelig å hente det i vesker.

Avhengig av hvor du bor, kan det oppstå søppelpostkurs på eiendomsskatten din, bli inkludert på bruksregningen eller betalt direkte til byen eller byen. Uansett hvor byen ruller, kan søppelhenting være dyrt.

Mange kommuner tar betalt for kunder basert på størrelsen på sine skuffer. Jo større bin, jo høyere regningen.

Oppladning med binstørrelse oppfordrer beboere til kompost og resirkulerer så mye søppel som mulig. Mindre fast avfall reduserer hvor mye kommunene betaler for søppelinnsamling og (forhåpentligvis) lar dem overføre besparelsene til innbyggerne.

I tillegg er det bare bra for miljøet.

Byer og byer over hele landet gir allerede gratis eller rimelig resirkulasjonsbøyler for å oppfordre beboerne til å skille ut søppel før de legges ut for innsamling.

Noen kommuner tar ting et skritt videre, og tilbyr rabatter og andre insentiver til folk som også komposterer matrester og gårdsavfall.

Her er et utvalg av hva noen byer og byer tilbyr. Ta kontakt med din lokale avdeling for offentlige arbeider for å finne ut om det finnes lignende programmer i ditt område.

Austin, Texas

Austin's Kylling Keeping Rebate Programmet er like herlig rart som selve byen. Innbyggere kan samle en $ 75 rabatt ved å ta en gratis kylling-hold klasse og kjøpe et coop å corral dem.

Hvis kyllinger ikke er din ting, har du et annet alternativ. I juni 2018 sparker Austins Curbside Composting Collection Program inn for å samle matrester, gressklipp og annet kompostabelt avfall fra beboere. Gjenvinning og kompostering hjelper beboere til å redusere sine søppelkasser for å spare penger på bruksregninger. Byen leverer selv de mindre hyllene gratis.

Chicago, Illinois

Beboere i Chicago er kvalifisert til å motta 50% rabatt på lokalt kjøpt kompostbøtte.

San Mateo, California

San Mateo beboere som er hendige med en hammer, kan få rabatt på opptil $ 100 ved å bygge en DIY kompostbøtte. Ytterligere rabatter på opptil $ 25 er også tilgjengelige for de som går på en lokal komposteringsverksted.

Washington DC.

Distriktet tilbyr rabatt på inntil $ 75 til beboere som kjøper og installerer komposterings- eller vermicomposting-system (orm-kompostering) i hjemmet.

Når du har fått resirkulering og kompostering funnet ut, kan det være på tide å gi trykket til null-avfallet.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar