Penger

Gjør $ 1 millioner fort: 8 Real-Life Strategies That Worked

Gjør $ 1 millioner fort: 8 Real-Life Strategies That Worked

Hvis du investerer $ 400 i måneden og lager 7% årlig, har du nesten $ 1 million på 40 år.

La oss si at du er 30 år gammel, og du gir opp filmer, Starbucks og middager ut i fire tiår for å spare den $ 400 hver måned. På 70, vil du ha en million dollar og være klar til å gå på pensjon, ikke sant?

Men vent! En million dollar i dag har utgiftskraft på rundt $ 240 900 i 1977 dollar. Hvis vi opplever tilsvarende inflasjon i de neste 40 årene, vil fremtidige millioner også være verdt bare 240 900 dollar i dagens dollar.

Så du vil bli millionær, men det vil ikke være ganske som du hadde forestilt deg.

Hva om du ikke vil vente 40 år for å gjøre din første $ 1 million? Hva om du ikke vil vente til 10 år?

Slik gjør du en million dollar raskt - med litt flaks.

1. Hvordan tjene en million dollar å selge noe

Kanskje du ikke vil høre dette, men det kan være på tide å lære å selge. En av de sikreste måtene å formue er å se hva folk trenger eller vil ha og gi det. Men du må fortsatt overbevise dem om det din noe de trenger. Det handler om salg.

Slik gikk Dani Johnson fra å være hjemløse til en millionær på mindre enn to år.

Først avviste hun ideen om å selge et vekttapsprogram, som om det var under henne. Da innså hun at hun var hjemløs, drikker og bruker narkotika - så hvorfor ikke selge noe?

Hun hadde ikke en telefon, men med en $ 15 taleposttjeneste og en håndlaget flyger satt opp på et postkontor, begynte hun å få ordre for programmet. Da hun bestilte sin beholdning fra produsenten, måtte hun låne adressen til en brennevinbutikk fordi hun ikke hadde noe sted å godta levering.

Fra den starten bygde hun sin virksomhet og solgte den senere, ble en multi-millionær i prosessen.

Andre eksempler på personer som gjorde $ 1 million fort ved å selge noe, inkluderer:

Fraser Doherty

Han var 14 år gammel da han begynte å lage og selge "SuperJam", og innen få år hadde han årlig omsetning i millioner.

Cameron Johnson

Han solgte gratulasjonskort ved 9 år, deretter videre til å selge Beanie Babies, programvare og reklame. Ved en alder av 15, gjorde han mer enn $ 300 000 per måned.

Alicia Shaffer

Innen tre år med å åpne sin butikk på Etsy, var Shaffer nærmer seg 1 million dollar årlig og selger håndlaget klær og tilbehør.

2. Invester i fast eiendom, og pensjonere tidlig

Da Julie Broad og mannen hennes bestemte seg for å kjøpe sin første inntektsegenskap, hadde de bare $ 16 000 i besparelser. Syv år senere var de millionærer, og hun pensjonerte - 31 år gammel.

Broad sier at en av tingene hun liker om eiendomsmegling er den potensielle innflytelsen.

"Hvis du har $ 16 000 å investere (som jeg begynte med for sju år siden), kan du kjøpe $ 16 000 verdier av aksjer og obligasjoner," skrev hun på MyWifeQuitHerJob.com.

"Men hvis du kjøper fast eiendom, kan du kjøpe en eiendom verdt $ 160.000 (som er akkurat det jeg gjorde). Hvis aksjene dine går opp i verdi med 5%, har du gjort $ 800. Men hvis eiendommen din går opp med 5% har du gjort $ 8000! "

Du tjener penger med inntektsegenskaper fra husleie, takknemlighet og egenkapitalgevinster fra leietakerens leie og betaler boliglånet ditt. Du får også utøve kreativitet og kontroll med eiendomsinvesteringer.

Bredt peker på om aksjene dine faller i verdi, alternativene dine er begrenset til å kjøpe mer eller selge mer, men med fast eiendom, "det er mange kreative teknikker å prøve."

Lei ut garasjen separat fra huset, legg til salgsautomater eller vaskerom, endre bruk av eiendommen og selg den.

"Det er dusinvis av måter å slå et enkelt hus til en pengeproduserende maskin med kreativitet," sier Broad.

Mange eiendomsinvestorer har lignende historier å fortelle.

For eksempel, i sin bok "2 år til en million i fast eiendom", forteller Matthew Martinez hvordan han gjorde sin formue i leieeiendom etter å ha sluttet sin 9-til-5-jobb.

3. Gamble ... Uten for mye risiko

Mortgaging huset og satser $ 29,000 på nummer 17 på roulette bordet er sannsynligvis ikke en god plan. Men ikke alle gambler må være så galne.

Vurder poker.

Speilet profilerte syv personer som spilte mer enn 1 million dollar i poker i 2014. Poker kommer med risiko, men krever også dyktighet, og du kan parlay fortjenesten din til større uten å risikere mye å starte.

Et annet alternativ er gambling på populariteten til nye valutaer.

Ved å bruke $ 1000 fikk han en gave, Erik Finman lagde 100.000 dollar på Bitcoin ved 15 år. Ved 18 år eier han nå 403 bitcoins - verdt mer enn 1 million dollar.

Og ja, å kjøpe en lotteri billett er en forferdelig innsats. Men det er en av de raskeste måtene å tjene millioner - og å kjøpe en billett eller to hvert år vil sannsynligvis ikke bryte deg.

Bare legg deg ikke til den lange listen over lotteri-vinnere som mistet alt.

4. Hvordan tjene millioner med YouTube-videoer

Internett kan være den mest åpenbare plattformen for å lage $ 1 million raskt. Av alle mulighetene er å lage videoer til YouTube kanskje en av de morsomme.

Her er bare noen få lønnsomme typer videoer du kan opprette:

Komedievideoer

Du har kanskje ikke hørt om ham, men komiker Ray William Johnson gjorde $ 1 million per år med sine morsomme videoer.

Toy Anmeldelser

Du leser det riktig: De tre EvanTube-kanalene gir en estimert $ 1 million årlig for sin 9 år gamle grunnlegger og hans familie.

Kattvideoer

Grumpy Cat har kanskje ikke gjort $ 100 millioner, men hennes eier Tabatha Bundesen innrømmer: "Jeg var i stand til å slutte jobben min som servitør i løpet av dager etter at hun først hadde opplevd på sosiale medier, og telefonen har rett og slett ikke sluttet å ringe siden."

5. Selg millioner av selvutgivende tenne ebøker

Du kan sette opp en konto gratis og begynne å selge tennebøker på Amazons ebook-plattform denne uken.

Du har sikkert hørt om forfattere som har slått det stort på tenne. John Locke solgte for eksempel en million Kindle eBooks om fem måneder, og Mark Dawson tjente $ 450 000 i 2014 fra sine selvutgitte ebøker.

Men du trenger ikke engang å skrive din egen bok for å få $ 1 million på Kindle.

Du kan publisere andres bøker. Bob Mayer og Jen Talty sier at de "bygget et syvfigures indieforlag på bare to år."

6. Lær folk (utenfor klasserommet)

Liker du å lære folk? Du vil ikke få en million å gjøre det i et klasserom. Men kanskje du kan gå online.

De 10 beste instruktørene på Udemy trakk i $ 17 millioner mellom dem - og det er bare i ett år. Hva kan du lære i et online kurs - til og med en kortpilot versjon?

Deretter er det lærer Deanna Jump, som ble millionær på mindre enn tre år ved å selge lektionsplaner til andre lærere på lærerlærere.

7. Hvordan lage en million dollar Trading aksjer

Det kan ta 40 år å lage din første million i aksjer hvis du går for den langsomme og jevne 7% avkastningen. Men handel er ikke det samme som å investere. Og volatile penny stocks er ikke din langsomme og jevne investeringer ...

SEC sier, "Investorer i penny stocks bør være forberedt på muligheten for at de kan miste hele investeringen."

Trader Tim Grittani er enig i at handel med og ut av disse billige aksjer som han gjør, ofte innen få minutter, er risikabelt. Men hans $ 1500 ble en portefølje verdt mer enn $ 1 million innen tre år - da han var bare 24.

At kanskje får deg til å tenke på handel.

8. Finn en ny måte å tjene millioner på

Ikke sikker på at du er klar til å forplikte seg til å lage en million med noen av måtene ovenfor? Så hvorfor ikke oppfinne din egen måte å tjene penger på?

For inspirasjon er det noen eksempler på folk som nettopp gjorde det:

Alex Tew

Tew opprettet Million Dollar Hjemmeside (den første i sitt slag) og solgte en million piksler av annonseringsplass for $ 1 per piksel for å finansiere sin høyskoleutdanning.

Zhang Yin

Yin startet med $ 3.800, kjøpe billig papp fra USA for å resirkulere i bokser i Kina, og er nå verdt nesten 2 milliarder dollar.

Alan Jenkins og Pat Burke

De har sendt mer enn $ 1 million i irsk smuss til USA, for nostalgiske transplantasjoner å bruke på deres irske roser eller kasser.

Mange andre rare bedrifter kan inspirere deg til å oppfinne din egen måte å gjøre en rask $ 1 million.

Selvfølgelig, selv om du gir det et skudd, vil du kanskje også gjøre den vanlige sparing og investeringen.

Førti år fra nå, kan du takke ditt tidligere selv for å sette bort $ 400 per måned for å gi litt ekstra inntekt i pensjon.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-mann, stavkarpe, søkemotorevaluator, house flipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier; men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar