Banker

6 Kraftige tips som vil hjelpe deg med å eliminere skolens gjeld

6 Kraftige tips som vil hjelpe deg med å eliminere skolens gjeld

Å delta på skolen i dag er veldig dyrt. Betale undervisning krever lån. Noen studenter tar også ut lån til bolig eller bruker kredittkort til å betale for utgifter som bøker. Dette kan etterlate en person med massive regninger som i stor grad skyldes like etter eksamen.

Å ignorere gjeld fra skolen kan ødelegge en kredittrapport. Suksessfullt å håndtere gjelden krever planlegging og handling. Det er seks tips som vil hjelpe alle å håndtere og eliminere skolens gjeld.

1. Reduser utgifter

Det første trinnet når det gjelder å håndtere skolens gjeld er å redusere utgiftene så mye som mulig. Dette er ofte lettere å gjøre mens du fortsatt går på universitet.

Redusere utgifter bør innebære å stoppe unødvendige tjenester i et hjem eller en leilighet. Det kan bety at du tar offentlig transport i stedet for å kjøre bil. Utgifter på underholdning, restauranter og unødvendige gjenstander bør reduseres dramatisk. Redusere daglige og månedlige utgifter vil gjøre det lettere å tilbakebetale gjeld uten å falle bak.

2. Foreta høy renteinnbetalinger først

Noen forlater skolen med flere lån og kredittkort gjeld. Den beste politikken er å begynne å betale ned gjelden med høyeste interesse først. Dette skyldes at høyere renter vil koste mer penger jo lenger gjelden går ubetalt.

Å betale ned høyrente gjeld først, vil spare penger over tid. Det er ofte gunstig å bruke et lavrentekort eller gjeldskonsolideringslån for å kunne betale rentebetalinger. Dette kan redusere mengden penger betalt hver måned.

3. Konsolidere gjeld

Ett alternativ er å konsolidere all eksisterende skolegjeld. Gjeldskonsolidering bruker et enkelt stort lån til å umiddelbart tilbakebetale all eksisterende gjeld. Låntakeren går gjennom konsolidering må da bare betale tilbake det nye lånet. Et konsolideringslån kan til og med ha lavere rente enn noen kredittkort gjeld og skole lån.

Gjeldskonsolidering vil umiddelbart stoppe svingende sen gebyrer og andre kostnader som øker det som skyldes. Långivere og samlebyråer vil slutte å ringe også. Å gå gjennom en profesjonell konsolideringstjeneste tidlig kan bidra til å bevare kreditt. Dette er en av de beste alternativene som er tilgjengelige når det gjelder store mengder skolegjeld fra flere långivere.

4. Kommunisere med långivere

Alle som arbeider med skolegjeld, bør forsøke å kommunisere med långivere hvis problemer ser ut til å være overhengende. Det er en god ide å holde långivere oppdatert til enhver tid slik at ingen viktig kommunikasjon blir savnet. Noen långivere kan være villige til å omstrukturere betalinger hver måned for å gjøre dem rimeligere.

Enhver som arbeider med lån, kan være i stand til å få toleranse eller utsatt hvis det er tilstrekkelig bevis på at en nødsituasjon har skjedd. Det er viktig å merke seg at de fleste långivere bare vil gi et begrenset antall utsettelser eller forbrytelser. Dette betyr at de ikke skal brukes mens andre alternativer fortsatt er tilgjengelige.

5. Betal hovedstol når det er mulig

De to delene av et lån er rektor og renter. Oppdragsgiver er det opprinnelige beløpet på lånet. Renter beregnes på rektor hver måned. Det er svært nyttig å betale ned hovedstolen på et lån når det er mulig. Lavere mengder av rektor vil senke rentebetalinger. Dette vil vesentlig redusere den totale kostnaden av lånet over flere år.

Betaling ned hovedstol er gjort ved å sende en ekstra betaling etter å ha gjort den nødvendige månedlige lån betaling. Den ekstra betalingen blir ofte brukt direkte til rektor. Ikke alle långivere vil tillate dette.

6. Unngå sen betaling

Forsinkede utbetalinger kan ødelegge en kredittpoengsum og øke gjeldsbeløpet på kort tid. Sen betaling er ofte ledsaget av sen gebyrer som kan være svært store. Noen banker og långivere vil til og med øke renten når sen betaling skjer.

Flere forsinkede betalinger på rad kan gjøre det umulig å tilbakebetale gjeld på grunn av straffer og avgifter. Det er bedre å planlegge for en løsning som konsolidering enn å la gjelden vokse ukontrollert.

Skrive Inn Din Kommentar