Liv

Få ferien du har vært ute etter på et budsjett: Go Camping

Få ferien du har vært ute etter på et budsjett: Go Camping

Klar til å hodet ute i sommer? Enten du er på kysten eller dypt innenfor Amerikas hjerte, kan en camping tur være den perfekte ferien for deg.

Og camping kan ikke bare gi et pust av frisk luft (ja ordspill ment), men det kan også være en rimelig ferie for en gruppe venner eller familie.

Hvis du er klar for en digital detox med en sunn naturhopp, så har du en fantastisk camping tur på et budsjett.

Forskning Campingalternativer

Ideen om camping kan få deg til å tenke på feiende, fjerntliggende nasjonalparker. Men du kan finne campingplasser i en rekke offentlige og private områder - noe mye nærmere enn du forventer.

Sjekk ut fylke- og statsparker, nasjonalparks campingplasser og private steder for å sammenligne priser og fasiliteter før du velger en favoritt som passer ditt budsjett.

Sjekk dine rabatter

Hvis dette er din første gang camping i ditt område, spør en erfaren lokal hvis de vet om noen camping rabatter. Hvis du har et pass til en nasjonalpark, kan du for eksempel trolig få rabatt på en campingplass. Campingplassen KOA tilbyr et belønningskort som gir medlemmer 10% rabatt på campingavgift.

Jen Cowart, blogger på The Whole Bag of Chips, sa at familien hennes stoler på Good Sam Club, en RV-klubb som ligner AAA, og på Passport America-medlemskap for å få store rabatter på campingplasser.

Camping i løpet av uken kan redusere gebyrene, som kan lengre opphold. "Vi har gjort" opphold fire dager, få den femte gratis "typer avtaler også," Cowart sa.

Leir ved siden av opptatt sesong

Noen leirer har forskjellige priser, avhengig av når du går i camping sesongen. Det er akkurat som hotell- og flyprisstigninger, unntatt på et veldig knarsomt nivå.

Kan du vente til mai til å leire i stedet for å gjøre det i april, når nettsteder er ekstra penger per natt? (The Penny Hoarder hovedkvarter er i Florida, så vår høysesong er om vinteren og våren.)

Hvis du klarer å håndtere værvariablene, bør du vurdere camping på kanten av sesongen. Bare husk å ta med varmere lag eller badedrakt, avhengig av hvilken skulder du leirer i løpet av.

Vurder også at stedet er viktig også. Gjør du trenge en vannkanten campingplass? Sannsynligvis ikke - gå videre og banke et par dollar fra nattlig avgift.

Lån eller leieutstyr

Campingutstyr kan bli dyrt raskt. Hvis du ikke kan låne telt eller sovepose fra en venn eller nabo, bør du vurdere å leie.

Mange høyskoler og universiteter har rekreasjonskontorer som leier utstyr til studenter og utover. På University of Maryland, studenter, fakultet, ansatte og lokale alumner med et campus rekreasjon medlemskap kan leie ryggsekker, kjølere, telt og headlamps, blant annet leir og utendørs eventyr essensielle.

Leieutstyr gir ikke økonomisk mening hvis du vil være ute i skogen hver helg i sommer. Men hvis du tar en årlig tur eller går på ditt første eventyr, leie kan spare tid, penger og lagringsplass når du kommer hjem.

Planlegg måltidene dine

Du pakker mer enn pølser og bacon, ikke sant? Du vil kanskje spise mer enn bare stakk-bundet mat.

Vi testet noen bålrester hvis du ønsker å forgrene seg ut fra de typiske oppskrifter. Men noen ganger kan favorittmålene dine hjemme lett bli transportert til leiren.

Uansett, en kjøler er din beste venn på leiren. "Frysekjøtt bidrar til å holde kulde i kjølere hvis du ikke har kjøleskap," sa Cowart. "Så hvis du griller burgere eller svinekoteletter, fryser du først og deretter tiner etter behov, bidrar til å holde alt annet kaldt." Du kan til og med marinere kjøtt i en Ziploc-pose og fryse den, anbefaler hun. "De er egentlig store isblokker."

Ikke kjøp på Camp Store

Hvis du vil betale en premie for pølser, marshmallows eller trekull, gå til leirbutikken. Mens det kan være morsomt å ta gjengen over for en godbit, det er best å planlegge for de fleste av leirmåltider og forsyninger og plukke dem opp før du går.

På vår siste Penny Hoarder camping tur leide vi en brannpit (fikk følge reglene!), Men vi kunne ha reddet ved å kjøpe en bunke av brensel før vi ankom.

Vi sørget også for å bringe unplugged former for underholdning, inkludert et kort av kort, en bok av poesi, en hula hoop og en ukulele.

Den beste delen om camping kan være at hver campingtur er litt annerledes. Ingen kjedelige cookie-cutter hoteller her - naturen pynter på sin egen måte, og en rask tur rundt på campingplassen din vil avsløre de mange måtene du kan sette opp en campingplass. Det er som en valg-din-egen-eventyrbok! Men dirtier.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. All hennes jente-treningstrening kom tilbake til henne på denne campingturen.

Skrive Inn Din Kommentar