Liv

Her er alt du trenger å vite om å spare penger på Busch Gardens

Her er alt du trenger å vite om å spare penger på Busch Gardens

Da jeg var barn, kunne du ikke engang betale meg for å kjøre en berg-og dalbane.

Nå som jeg er litt - ok, mye - eldre, kan jeg helt se appellen i å bli festet til maskiner som kaster deg rundt i villige hastigheter. (Voksenlivet er rart, mann.)

Men det er der vi løper inn i et problem: De som eier disse forutsetningene, spør generelt du å betale dem for privilegiet å skrike hodet av. Og i mange tilfeller ber de deg om å betale ganske dyrt.

Kanskje barn-meg var på noe.

Hvordan spare penger på Busch Gardens Adventure

Heldigvis trenger høye kostnader ikke å bryte en Penny Hoarder's eventyrlystne ånd.

Det er mange måter å spare penger på din neste tur til familiens favorittfornøyelsespark. Og hvis du bor i nærheten av Tampa, Florida eller Williamsburg, Virginia, kan Busch Gardens være det.

Hver park tilbyr roller coasters, live underholdning, en rekke spisemuligheter og til og med sjansen til å komme seg nær og personlig med dyreliv.

Med risiko for å høres som klisje som mulig, er dette virkelig et noe-for-alle-scenario.

Dessverre reflekteres dette faktum i parkenes billettpriser, som starter på $ 80 per person i Williamsburg og $ 89,99 per person i Tampa ... bare for en dag.

Så vi gjorde noen undersøkelser og snakket med en ekspert for å gi deg de aller beste Busch Gardens kupongene, kampanjekoder, rabatter og tips for chipping unna til den høye prisen på din neste tur.

Her er de.

1. Kjøp billetter på forhånd.

La oss få en ting rett rett opp foran: Du gjør det ikke vil kjøpe din billett på parken.

"Kjøp aldri billetten din ved porten. Jeg forteller deg det akkurat nå, " Quiz Busch Gardens Tampa assosierer markedsføringsjef Stephanie Fred, da jeg spurte henne om sitt beste, enkle råd om å spare penger på parkettbilletter.

At $ 89,99 jeg sitert ovenfor for en dagskort på Tampa? Det koster det å kjøpe billetten din online. Hvis du kjøper passet ditt når du kommer til porten, betaler du $ 104,99 - etter å ha ventet gjennom en fryktelig linje. Nei takk.

Å kjøpe på nettet på forhånd, sparer tid og penger - og det gir deg også muligheten til å speide for en enda bedre avtale.

Som fører oss til:

2. Hvis du vil ha de beste Busch Gardens-kupongene og kampanjekoder, gjør du forskningen.

Den gode nyheten er, Du kan finne mange Busch Gardens rabattbilletter, kuponger og kampanjekoder.

De mindre gode nyhetene er, det er ingen enkel måte å fortelle deg hvor du skal finne dem eller hvilken som helst.

"Det er vanligvis rundt 20 kampanjer på en gang," forklarer Fred, og de er alle avhengige av ditt individuelle marked.

For eksempel samarbeider Busch Gardens Tampa med Publix, Firehouse Subs og Dailey for å tilby ulike rabatter til kunder.

Du kan også finne bratt merkede billetter for enten park på Groupon, avhengig av årstiden.

Din beste innsats er å planlegge fremover og handle rundt.

"Definitivt gjør din forskning på nettet," sa Fred.

3. Hvis du er kvalifisert, dra fordel av student, AAA medlem eller aktiv plikt militære rabatter.

For å legge til en annen komplikasjon (men på en god måte, fordi du sparer penger), tilbyr Busch Gardens også et bredt utvalg av medlemsrabatter.

For eksempel, Busch Gardens Williamsburg tilbyr en spesiell rabatt til universitet og studenter, og Busch Gardens Tampa pleide å. (Programmet ble avsluttet på grunn av påstått mangel på interesse, men det kan komme tilbake.)

Parkene har også kjørt kampanjer som er spesifikke for innbyggerne i deres respektive stater, men igjen endres detaljene sesongmessig.

Mange SeaWorld-eide parker, inkludert både Busch Gardens steder, tilby Waves of Honor passerer, som gir aktive militære medlemmer en gratis parkopptak per år for seg selv og opptil tre direkte avhengige. Dette tilbudet er - du gjettet det! - Kun tilgjengelig online, og ikke på parkporten.

Hvis du er medlem av AAA, sjekk nåværende tilbud for Busch Gardens rabattbilletter. De har blitt tilbudt for både Tampa og Williamsburg i fortiden. Spesifikke kampanjer varierer og er bare tilgjengelige for nåværende medlemmer, men kan slå ut prisene oppført på den offisielle parkens nettside.

4. Vurder å oppgradere billetten din - strategisk.

Uansett hvor du ender med å kjøpe billetter - og hvilke kampanjer, kupongkoder og rabatter gjelder - hvis du planlegger å gjøre en gjentakstur når som helst snart, kan opping til neste nivå spare deg for et bunt.

For eksempel, la oss vurdere en engangsbillett til Busch Gardens parken i Tampa. Som nevnt ovenfor, vil billetten koste deg $ 89,99 - og det er før du betaler for parkering, som, ettersom jeg skriver dette innlegget, koster minst $ 20. Yikes.

Hvis du bruker en ekstra $ 10, kan du imidlertid få et "morsomt kort", som gir deg fri tilgang til hoved Busch Gardens parken, samt tilhørende Adventure Island vannpark for resten av 2017.(Dette er en sesongbasert kampanje som slutter 30. april 2017 - men noe lignende er bundet til å ta plass deretter.)

Og hvis du oppgraderer til et årlig pass for $ 168 (eller 12 månedlige utbetalinger på $ 14), får du ubegrenset tilgang til parken uten utrangeringsdato ... og du vil også score gratis parkering.

Det betyr Hvis du besøker Busch Gardens fire ganger i et gitt år, vil du gjøre opp ekstra kostnadene for det årlige passet i parkeringskostnader alene.

Årlige passholdere får også en mengde morsomme månedlige belønninger - alt fra lanyards til julepynt til gratis prøver på Food and Wine Festival.

Og hvis du er på ferie i flere dager og ønsker å sjekke ut mer enn bare en park, det er bedre å pakke inn dine billettkjøp sammen enn å kjøpe dem a la carte.

Begge Busch Gardens steder tilbyr rabatterte pakker som inkluderer tilgang til andre tilknyttede parker i deres område - som SeaWorld og Aquatica i Florida, eller Colonial Williamsburg og Water Country USA i Virginia. Hvis du har mer enn rulleskøyter på hjernen, inkluderer Tampas bypass en en-dagers Busch Gardens-billett, samt innrømmelser for Lowry Park Zoo, to lokale akvarier og et museum av ditt valg.

Med det sagt, unngå unnvikende oppgraderinger, som $ 6 upcharge på den allerede absurde parkeringsavgiften. Alle "foretrukne" betyr at du kommer til å parkere litt nærmere inngangen. Siden du allerede planlegger å gå hele dagen, hva er et par hundre ekstra meter?

Det beste rådet: Vurder grundig alle oppgraderingsalternativene, og dra fordel av de du faktisk bruker ... men bare de.

Med så mange kombinasjoner kan du bli overveldet og bli fristet til å bare si "The Works." Men ta deg tid og kjøp med omhu, og du kan bare spare en masse penger.

5. Bli smart om snacks.

En oppgradering som veldig godt kan være et smart trekk: Dagens måltid tilbudene er tilgjengelige i begge parkene.

Selv om det kan virke som prisen på innreise er det store smertepunktet, forklarte Fred, barna blir sultne - og når du ser de fristende, karnevalske tilbudene i parkene, kan du også grille inn.

Begge Busch Gardens-områdene tilbyr inkluderende "måltidspakker" som tilbyr en anstendig mengde mat til en fast pris, så du vet nøyaktig hva du vil bruke på mat på forhånd - i stedet for å nikkel-og-dimere deg selv på kalkunben og traktekaker.

Akkurat nå er det $ 34,99 for å oppgradere en voksen billett til All-Day Dining Deal i Tampa, og $ 19,99 for å oppgradere et barns billett. Det høres kanskje bratt ut, men sjekk ut hva det inkluderer:

  • En hovedrett
  • Én side eller dessert
  • En fontenen drikke, iste eller flaskevann

Det høres ikke bra ut før du ser det du får alt dette en gang i timen på hver av de fem deltakende restaurantene i parken.

Himmelen hjelper deg hvis du trenger mer mat enn det for å få deg gjennom en dag.

(Vær imidlertid oppmerksom på at "deling er forbudt", slik at hvert partid medlem trenger sitt eget armbånd.)

Williamsburgs nåværende tilbud er litt mer komplisert og uten tvil mindre spennende.

Hovedavtalen gir deg et enkelt måltid, og det er bare en hovedrett og en matbit - selv om voksenprisen på 23,59 dollar inkluderer to alkoholholdige drikker, så det er gøy.

Hvis du oppgraderer til "deluxe" spiseplanen til 33,59 dollar, vil du plukke opp spritet, men få det to entrees, en side og en dessert eller en snack, samt en 28-unse "Drikk All Day" -kupong, som gir deg gratis fontenen eller ICEE-påfyll, men bare på kjøpsdagen. (Du kan også kjøpe den på egen hånd for $ 13,99.)

Et siste stykke råd - og dette er litt av et grått område - vurdere å ta med egen mat inn i parken.

Selv om alle parkens offisielle regler sier at "utenfor mat og drikke er ikke tillatt i Busch Gardens", sier Fred at så lenge det ikke er et ut-og-ut-piknikmål, kan du sannsynligvis komme unna med pakkede snacks.

Siden noen mennesker har bestemte kostholdsbegrensninger som ikke nødvendigvis vil bli møtt av temaparkmat (forestill deg!), Er det mer av et "sikkerhetsproblem", sa hun. Det kan være lurt litt ... så la alltid samvittigheten være din guide.

En ting du er helt sikkert lov til å ta med innsiden, men er din egen vannflaske, og vi vil sterkt anbefale at du gjør det.

Flaskevann er alltid altfor dyrt på fornøyelsesparker, siden det er en absolutt nødvendighet. Fyll opp ved vannfontenen og sluk tørsten din for å spare både pengene dine og jorden.

Glad eventyr, Penny Hoarders - hold fast!

Din sving: Hva er din favoritttur på Busch Gardens?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en freelance skribent som har vært omtalt på Ms Magazine, BUST, Veier og kongedømmer, The Write Life, Nashville Review, Word Riot og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar