Penger

Hvordan overbevise din chef for å la deg jobbe hjemmefra

Hvordan overbevise din chef for å la deg jobbe hjemmefra


Vil du ha en 10-sekunders pendling til jobb, tilgang til eget kjøkken i løpet av arbeidsdagen og fleksible arbeidstimer? Det er noen av fordelene med å jobbe hjemmefra.

Men nyere undersøkelser tyder på at ansatte er redd for å spørre sine arbeidsgivere for å la dem jobbe hjemmefra.

Det kan være skremmende å be om en så stor forandring, men vent ikke på at arbeidsgiveren skal tilby hjemmebasert arbeid. Mens 75% av arbeidstakere rangerte fleksibilitet på arbeidsplassen som "den viktigste fordelen" i Fleksibilitetsstudien fra arbeidsplassen i 2015 som ble utført av Workplace Trends, syntes bare 50% av arbeidsgiverne at det var så viktig for ansatte.

Med andre ord, sjefen din kan ikke ane at du ville elske å jobbe hjemme.

Du tror kanskje sjefen din aldri ville gå for arrangementet. Men hun kan, når du forklarer de mange fordelene arbeidsgivere få fra å ha eksterne arbeidstakere.

Klar til å gi det et show? Slik overbeviser sjefen din for å få deg til å jobbe hjemmefra.

Forberede

Før du snakker med sjefen din om å jobbe hjemmefra, må du forstå og kunne forklare fordelene for arbeidsgiveren din. Du bør også studere på verktøyene som brukes til telekommunikasjon.

Hvis medarbeiderne allerede jobber hjemmefra, spør dem hvordan de gjorde overgangen og hva det krever.

Hvis arbeidsgiveren for øyeblikket ikke har noen ansatte hjemme, skriv ut et hvitt papir om å implementere et telekommutasjonsprogram. Ha det klart å presentere sammen med forslaget ditt.

Du kan prøve et eksternt datamaskintilgangssystem for å se hvordan du faktisk kan gjøre jobben hjemmefra. LogMeIn og GotoMyPC tilbyr gratis prøveversjoner av sine systemer. Når du forstår argumenter og tekniske utfordringer, finjusterer du salgskonsollen og ...

Forklar fordelene til arbeidsgiveren din

Du kan enkelt tenke på fordeler du få fra å jobbe hjemme, men du må tydelig forklare for sjefen hva som er i det for selskapet.

Gå gjennom følgende punkter til du kan resitere dem fra toppen av hodet. Du vil kanskje også skrive ut noen av undersøkelsene for å gjøre saken mer overbevisende.

1. Høyere produktivitet

Et forsøk på å jobbe hjemmefra involverte et reisebyrå med 16.000 ansatte. Noen av dem ble tilfeldig tildelt kontor- eller hjemmeposisjoner i ni måneder.

Resultatene?

Hjemmearbeidet førte til en prestasjonsøkning på 13%, hvorav 9% var fra å jobbe flere minutter per skift (færre pauser og syke dager) og 4% fra flere samtaler per minutt (tilskrevet et roligere og mer praktisk arbeidsmiljø). "

Den tidligere nevnte studien gjort av Workplace Trends fant det 71% av arbeidsgiverne rapporterer økt produktivitet når de implementerer fleksibilitetsprogrammer (som inkluderer ansatte som jobber med noen eller alle timer hjemme). Andre studier har også funnet gevinster i produktivitet.

Selvfølgelig vil du kanskje legge til din egen forklaring på hvordan det er færre distraksjoner hjemme og hvordan du allerede har et rolig område satt opp for å jobbe.

2. Lavere kostnader

Mens bedre ansattes ytelse bidrar til produktivitet, kommer en del av produktivitetsgevinstene selskapene med hjemmearbeidere fra lavere kostnader.

Vurder Aetna, forsikringsselskapet. Nesten halvparten av Aetnas ansatte har ikke et skrivebord på sine kontorer, noe som betyr at "selskapet har kuttet 2,7 millioner kvadratmeter kontorlokaler på $ 29 en kvadratmeter, for omtrent $ 78 millioner i kostnadsbesparelser i året inkludert verktøy, housekeeping, posttjeneste og dokumentkutting, "rapporterer Reuters.

Nå kan sjefen din ikke planlegge å lukke et kontor bare fordi du jobber hjemmefra, men du kan påpeke at hvis det fungerer bra, og nok andre ansatte til slutt jobber hjemmefra, kan det være store besparelser på et tidspunkt.

3. Mindre fravær

Mer enn ett av de nevnte studiene rapporterer færre syke dager når ansatte jobber hjemmefra, og det er fornuftig.

Tross alt, som du kan forklare for sjefen din, er det tider når du er god nok til å jobbe, men sannsynligvis bør ikke utsette andre ansatte for kulde eller influensa (noe som kan legge til deres syke dager). Arbeide hjemme løser dette problemet.

4. Lavere ansatteomsetning

Sjefen din vet allerede at det koster penger å ansette og trene nye ansatte. Men hun kan ikke vite det Å tillate hjemmebasert arbeid skaper flere lojale medarbeidere som holder seg lengre.

Nesten halvparten av arbeidsgivere som tilbyr hjemmebaserte stillinger sier at de har stor innflytelse på ansettelsesbevarelse, ifølge en forskningsrapport fra WorldAtWork.org. Reuters rapport om Aetna tyder på at hjemmearbeidere er mindre enn halvparten som sannsynlig å forlate selskapet.

Når du presenterer denne fordelen for arbeidsgiveren din, vil du ikke foreslå at du slutter med mindre du kommer til å jobbe hjemme (med mindre det er sant).

I stedet peker igjen på den langsiktige fordelen hvis ditt hjemmebaserte arbeid fører til mange andre ansatte som arbeider hjemme.

5. lykkelige medarbeidere

Det er ikke overraskende at undersøkelser finner telekommutasjonsansatte, er lykkeligere. Selvfølgelig kan det ikke være for relevant for sjefen din.

Men høyere nivåer av medarbeidertilfredshet eller lykke hjelper i det minste til å forklare og styrke saken for høyere produktivitet og bedre ansettelsesretensjon, så vær sikker på å nevne dette forskningsresultatet.

6. Miljøfordeler

Bevis for den positive miljøpåvirkningen av telekommunikasjon er heller ikke en overraskelse.

Du bruker mindre gass og forurenser mindre når du ikke kjører til arbeid. Din arbeidsgiver vil trenge mindre kontorlokaler og vil bruke mindre strøm hvis flere ansatte jobber hjemmefra. Begge disse effektene reduserer selskapets negative miljøpåvirkning.

Dette er et sterkt poeng å gjøre hvis arbeidsgiveren er miljømessig bekymret (eller vil bli sett på som sådan). Selv om det ikke beskriver sjefen din, gjør du det som en påminnelse om kostnadsbesparelsene som kommer fra å redusere energibruk.

Lag ditt forslag

Med fordelene forklart og kanskje noen diagrammer eller papirer for arbeidsgiveren å se på, er det på tide å lage et bestemt forslag.

Hvis sjefen din er bekymret for at du arbeider heltid hjemme, kan du begynne med to dager i uken for å se hvordan det går. Mandager og fredager har en tendens til å være hektisk hos de fleste bedrifter, så foreslå dager midt i arbeidsugen.

Hvis arbeidsgiveren din allerede har noen ansatte som arbeider hjemme, pek på som eksempler de som gjør den beste jobben, og modell forslaget ditt på hva de har.

Hvis du kommer til å bli den første, gjør det klart at du hjelper til med å sette opp ting. Påminn sjefen din om alle fordelene selskapet kan ha når du beviser konseptet, og de beveger flere ansatte inn i hjemmebaserte stillinger.

Når du er ferdig, har du vist arbeidsgiverens bunnlinjefordeler og forklart hvordan planen kan implementeres uten for mye trøbbel.

Og gjør det klart at for alle de potensielt store fordelene er det liten risiko; Du kommer straks tilbake på kontoret hvis det for en eller annen grunn ikke fungerer hjemmefra.

Selvfølgelig er sjansene gode at når du er produktivt stasjonert hjemme, kommer du til å bli der.

Din sving: Vil du jobbe hjemmefra? Vil du spørre arbeidsgiveren om dette arrangementet på deltid eller på heltid?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar