Penger

28 gratis programmer som hjelper deg med å tjene penger med telefonen

28 gratis programmer som hjelper deg med å tjene penger med telefonen

Sjansen er at du sannsynligvis har en smarttelefon. Og de kommer ikke billig.

Så hvorfor ikke sette deg i telefonregningen og bruk saken til å tjene penger?

Vi søkte høyt og lavt for å sette sammen denne listen over gratisapper som vil hjelpe deg med å tjene penger. Du kan tjene belønninger som er innløsbare for kontanter og gavekort ved å gjøre noen ganske enkle, tankeløse oppgaver på telefonen din: spille spill, surfe på nettet, ta undersøkelser, se på videoer, ta bilder og mer.

Selv om disse appene definitivt vil gjøre deg til en bok eller to, ikke forvent å gjøre nok til å slutte jobben.

Likevel, de pennies og dollar definitivt legge opp. Bruke disse appene kan være en fin måte å sokke bort litt ekstra penger for store kjøp eller ferie shopping.

Få betalt for å drepe tid

Har du noen få minutter mens du står i kø eller venter på legekontoret? I stedet for å bruke nedetid på Facebook eller bla gjennom Instagram, hvorfor ikke laste ned en av disse appene for å få noen penger? Disse appene betaler deg for å ta undersøkelser, spille spill eller teste ut nye verktøy.

1. Lucktastic

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

I stedet, prøv å klø seg gratis ved hjelp av en app kalt Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens som du kan bytte til gratis gavekort til forhandlere, inkludert Amazon, Walmart, Kohl, Sephora og mer.

2. VIPVoice

Ta undersøkelser på telefonen din via VIPVoice, og få poeng du kan innløse for PayPal-kontanter eller gavekort til Amazon, iTunes og andre butikker.

Du tjener ca $ 1-2 ved å ta 10-15 minutters undersøkelser.

3. Perk Pop Quiz

Trivia fiends vil elske denne. Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

4. InboxDollars

Undersøkelser er ikke den raskeste måten å tjene penger, men de er en fin måte å tjene penger på på nedetiden din. Fyll dem ut mens du ser på TV, kjører på bussen eller venter på linje.

Et undersøkelsessted vi elsker kalles InboxDollars. Det tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.

Her er vår ultimate guide til InboxDollars.

5. ESPN Streak for Cash

Sports-besatt? Denne er til deg. Med ESPN Streak for Cash-appen gjør du spådommer for kommende spill i 10 forskjellige idretter.

Hvis du holder en lang rekke korrekte spådommer, får du kontantbelønninger.

6. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards lar Android-brukere tjene gratis apps, musikk, filmer, spill og bøker gjennom Google Play-butikken.

Få kreditter i bytte for å ta korte, anonyme spørreundersøkelser på telefonen din. Kredittene varierer avhengig av lengden på undersøkelsen.

7. GrabPoints

Med GrabPoints-appen er alt du trenger å gjøre, se videoer eller GrabPoints TV på telefonen for å samle poeng. Andre måter å samle poeng på: Ta undersøkelser, last ned og test apps, spill spill og henvis vennene dine til å bli med.

Løs inn poengene dine for gavekort til Amazon, Target, iTunes, Gap og mer. For nå er GrabPoints bare tilgjengelig for Android. En iOS-app kommer snart.

8. Brukertesting

Før nye apps lanserer, betaler selskaper brukerne for å teste dem ut. Registrer deg på usertesting.com for å søke om å bli en av sine testere og ta en prøveprøve. Når du er godkjent, test apper på telefonen din og få betalt for det du tror.

For hver 20 minutters økt du fullfører, får du $ 10 via PayPal innen syv dager. For denne må du prøve appene, og deretter sende inn et stemmeopptak med tilbakemelding.

Spar og tjene penger på dagligvarer

Hvis du er en ekte Penny Hoarder, kokes du sannsynligvis hjemme mer enn du spiser ute, noe som betyr at en stor del av budsjettet ditt går til å kjøpe dagligvarer. Dra nytte av disse appene, hvorav mange kan hjelpe deg med å få penger tilbake på dagligvarer du allerede kjøper.

9. Ibotta

Ibotta er en enkel cash-back app som fungerer på tonnevis av forhandlere, inkludert dagligvarebutikker, brennevinbutikker, til og med restauranter. Bare last ned appen, velg din butikk, velg rabatter og kjøp. Når du kommer hjem, ta et bilde av kvitteringen din via appen, og pengene vil vises på kontoen din på 48 timer.

Du kan betale ut for gavekort eller et PayPal-innskudd. Plus hvis du registrerer deg via denne linken, kan du samle en $ 10 velkomstbonus.

10. Nielsen Homescan

Registrer deg for å bli en Nielsen Consumer Panelist, bruk deretter telefonen til å skanne hva du kjøper i matbutikken. Du samler poeng med hver skanning. Jo lenger du holder fast med det, desto flere poeng-inntjeningspotensial har du. Du kan kontanter i disse poengene for gavekort eller varer fra NCP-katalogen (varer inkluderer elektronikk, smykker, husholdningsartikler og leker.)

Bonus: Selv om du ikke aktivt skanner dagligvarer etter hver shoppingtur, blir Nielsen Mobile Panelists betalt $ 50 per år bare for å holde appen på sine telefoner.

11. Walmart Savings Catcher

Denne fungerer bare hvis du handler hos Walmart.Men hvis du gjør det, bruk definitivt Walmart Savings Catcher.

Skann dine Walmart kvitteringer, og appen vil sammenligne salgspriser på varer du kjøpte hos andre butikker i ditt område. Hvis den finner en lavere pris andre steder, får du forskjellen som et Walmart eGift-kort. Du kan skrive ut gavekortet eller lagre det på telefonen din for å bruke i løpet av neste Walmart-tur.

Få betalt for å dele data

Bedrifter vil lære hvordan forbrukerne bruker telefonene sine, og de er villige til å betale deg hvis du tillater dem å kikke inn. Disse appene kjører i bakgrunnen, og sender anonymt dataene dine til firmaer. Og angivelig tregner de ikke telefonen eller tømmer batteriet.

Informasjon som disse appene samler inn inkluderer tidspunkter du besøker på nettet, hvor lenge du bor på nettsteder, hvilke nettsteder som er populære og hvilke som ikke er.

12. Skjermbilde

Bli med på skjermbildet og last ned appen for å få et øyeblikk på $ 6, og tjen deretter $ 3 for hver uke etterpå.

Hvis du bruker den i løpet av bursdagen din, får du $ 5 mer. Kasser ut disse fordelene for gavekort på Amazon, Best Buy, Gamestop, Starbucks, CVS, Walmart og andre butikker.

13. Media Research Panel

Registrer deg for Media Research Panel og samtykke til å la selskapet samle inn data om mobiltelefonbruk.

Du blir betalt $ 5 per måned, per enhet. Så enkelt som det! I tillegg vil de sende deg en $ 5 bonus etter 12. uke.

Selg bilder, bøker og klær

I stedet for å fysisk ta dine varer et sted å selge dem, hold deg hjemme og selg fra din sofas komfort.

14. Bookscouter

Vil du rydde opp bokhyllene dine? Bookscouter vil gi deg beskjed om hvilket tilbakekjøpsfirma du vil gi deg mest penger for bøkene dine. Skann hver boks strekkode, sammenlign leverandører for å se hvilken som vil gi deg mest penger, og fyll ut informasjonen din for å få en forhåndsbetalt fraktetikett.

15. Decluttr

Decluttr er en enkel mobil app lar deg selge dine gamle CDer, DVDer, Blurays, videospill, spillkonsoller, telefoner og andre medier for kontanter. Du får et tilbud så snart du skanner et varemerke strekkode.

Den beste delen? Decluttr sender deg en gratis fraktetikett. Bare legg ting i en eske og send den - pengene dine vil vises på kontoen din innen 24 timer etter at Decluttr mottok den.

16. La

Du kan selge omtrent alt på denne intuitive appen.

Bare ta et bilde, skriv inn en kort beskrivelse, og La oss sette det på markedet om noen sekunder.

17. eBay

Du vet allerede at du kan tjene penger ved å selge alt fra kuponger og brukte bøker til andres klær på eBay. Men visste du at nettstedet har en app du kan bruke til å snap et bilde, skrive en beskrivelse og laste opp en oppføring?

Det er en enkel måte å bli eBay-selger på bare noen få minutter. Bare husk at nettstedet holder en prosentandel av salget.

18. Foap

Slå smarttelefonens bilder i kontanter med Foap. Det er et arkivfotografisk nettsted, så du må ha øye for å ta kvalitetsbilder.

Når du laster ned appen og registrerer deg for en konto, kan du legge til bildene dine på markedet. Når noen kjøper bildet, får du $ 5. Så hvis 20 personer kjøper det samme bildet, får du $ 100.

19. Populær betaler

Hvis du er Instagram "berømt", som betyr at du har tusenvis av tilhenger, får du Popular Pays-appen. Merker vil betale deg for å ta bilder av sine produkter og sende dem til dine følgere via Instagram-feed.

Prisene varierer avhengig av merkevaren og hvor mange tilhengere du har. Du kan også få ting som gratis kaffe hvis du har minst 500 følgere.

Gjør Odd Jobs

Du kan tjene litt mer penger med apper som krever at du gjør litt arbeid. Disse appene er mellommenn mellom deg og store forbrukerprodukter som vil sjekke inn på sine produkter i ulike butikker og sikre konsistens. Det er som å gjøre markedsundersøkelser - og du er samler av dataene. Husk at disse appene må spore posisjonen din for å finne jobber, som kan tømme batteriet.

20. Field Agent

Å bli en feltagent er snill som mystery shopping - bortsett fra at du ikke trenger å kjøpe noe. Last ned Field Agent-appen og se etter oppdrag i ditt område. Du kan bli bedt om å ta bilder av skjermer i butikker, skanne strekkoder og rekordpriser. Du blir betalt $ 2-8 for disse korte jobbene, og kan samle inn penger via PayPal.

21. Gigwalk

I likhet med Field Agent, bruk Gigwalk for å finne små, betalende konserter i ditt område. Store firmaer vil beholde faner på butikkene i butikken, se om produktene er tilgjengelige og sjekk for å se om prisene er riktig vist, og Gigwalk hjelper til med å koble dem til lokalbefolkningen. Så du vil besøke butikker, snap bilder og svare på spørsmål.

Gigs kan ta alt fra fem minutter til noen timer for å fullføre, og betale alt fra $ 3 til $ 100 via PayPal. For å få tilbudt de høyere betalende konsertene, må du bevise deg selv som en pålitelig og aktiv Gigwalker.

22. iPoll

Neste gang du er ute og handle, trekker du opp iPoll for å se om du har muligheter til å ta bilder, ta undersøkelser eller gi din mening om å tjene penger. iPoll gir deg "oppdrag" for å fullføre i matbutikker, butikker og andre shoppingsteder.

Du kan innløse belønningene dine for gavekort, flyselskapsmiljø og magasinabonnement, for å nevne noen. Bonus: Nå tilbyr de $ 5 registreringsbonus.

23. Belønningsbar

Last ned belønningsbar app og se etter oppgaver i nærheten. Du kan bli bedt om å knipse bilder av tegn på et display i butikken, rapportere om hvor godt hyllene er på lager og registrere prisene.Oppgavene tar noen minutter og er verdt $ 4-7.

Det er også mindre oppgaver som hjelper deg med å tjene "ekorn"; disse jobbene er enklere å fullføre, men er mindre verdt. Belønning utbetaler inntektene dine via PayPal.

Få betalt for å handle

Mens du allerede er ute, kan du holde disse appene hendige for å få noen ekstra penger.

24. Mobee

Mobee er en mystery shopping app som ber deg om å rangere kundeservice, renslighet og andre kriterier i butikker i ditt område. Når du har fullført et "oppdrag" ved å svare på fem til ti spørsmål, får du poeng du kan innløse for gavekort, premier eller kontanter.

Vi prøvde et Mobee-oppdrag på Subway som betalte $ 8. Selv om utbetalingene ikke er så høyt som andre mystery shopping-selskaper, kan vi ikke klage på en gratis sandwich!

25. Shopkick

Shopkick betaler deg bare for å gå inn i bestemte butikker som Macy's, Target, Best Buy og JCPenney. Du får "spark" til å gå i butikken, skanne strekkoder og foreta kjøp. Du kan løse dine spark for gavekort til Target, Starbucks, Sephora og andre butikker.

Passiv inntekt: Gjør din telefon et billboard

Disse appene faller alle inn i den passive inntektskategorien, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre noe spesielt for å rake i belønningene. Det er en enkel måte å gjøre noen ekstra penger uten mye arbeid.

For å tjene fra de fleste av disse appene, godtar du bare å bli servert annonser på telefonens låste skjerm. Så hvis du ikke har noe imot å se annonser hver eneste gang du henter telefonen, er dette en fin måte å få litt passiv penger på. Disse appene er bare Android.

26. AdMe

Med AdMe holder du Android-låseskjermen din, så får du servert annonser når du låser opp telefonen din. Du får $ 1 ved påmelding, og deretter vil du sakte mer penger når du vanligvis bruker telefonen.

Det er vanskelig å si hvor mye du skal gjøre. AdMe vet at folk prøver å spille systemet ved å stadig låse opp telefonene sine, så de har en hemmelig algoritme som påvirker dette og minimerer svindel. De forteller deg bare å bruke telefonen som du normalt ville, og de vil belønne deg. Når du treffer en $ 10-saldo, kan du få penger gjennom PayPal.

27. Bing Belønninger

Ønsker du å bli betalt for å søke? Registrer deg for Bing Rewards og gå til dashbordet på telefonen din. Bruk Bing som søkemotor og få ekstra $ 5-10 per måned.

Du får betalt i gavekort for butikker som inkluderer Amazon, Target, Sephora og Starbucks.

28. ScreenPay

ScreenPay sender tilbud eller kampanjer til Android-låseskjermbildet. Du kan øke inntektspotensialet ved å henvise venner til å delta og ved å dele mer informasjon om dine interesser og demografi.

Når du blir med, vil du bli kreditert $ 1, deretter $ 3 hver måned etterpå. Når du treffer $ 5, kan du betale ut via PayPal.

Betsy Mikel er en Chicago-basert freelance copywriter. Hun elsker å sykle over hver by hun besøker for å finne sitt beste taqueria.

Skrive Inn Din Kommentar