Forsikring

Slik får du helseforsikring når du er selvstendig næringsdrivende

Slik får du helseforsikring når du er selvstendig næringsdrivende

Hoppet fra W-2 ansatt til selvstendig næringsdrivende er en som mange ikke tør å krysse. Det er mange risikoer og utfordringer som bedriftseier, og på toppen av listen må du sørge for din egen helseforsikring.

Jeg var heldig (noe) ved at da jeg startet investeringsselskapet mitt, var morselskapet LPL Financial et av de få uavhengige meglerfirmaene som tilbød en gruppe helseforsikringsplan.

Jeg var i stand til å få helseforsikring, om enn 4 ganger den prisen jeg betalte tidligere. Hvis du er i ferd med å bli selvstendig næringsdrivende og søker helseforsikringsdekning, er det noen av alternativene du må forhåpentligvis finne en rimelig løsning.Bruk din ektefelles plan

Hvis du har en arbeidspartner eller partner som er innskrevet i en arbeidsgiverbasert plan, kan det være enklere og billigst å få tak i dine helseforsikringsbehov. Som nevnt ovenfor begynte jeg på firmaets helseforsikring, men når konaens selskap skiftede leverandører, endte vi med å slippe min dekning og fortsette hennes. I alle våre premier droppet fra over $ 800 per måned til rundt $ 250 per måned.

Det var så stor besparelse, så vi var åpenbart begeistret. Nesten alle arbeidsgiverbaserte planer tilbyr dekning til ektefeller og barn, og mange gir også dekning til innenlandske partnere. Bare spør HR-avdelingen for å se om dette er et alternativ for deg.

Hail King COBRA

Selv om jeg fikk min Cobra-papirarbeid, måtte jeg ikke gå på det fordi jeg var i stand til å få forsikring umiddelbart. Hvis du tidligere var ansatt av en organisasjon som ansatt 20 eller flere personer og laget en gruppehelseplan tilgjengelig for ansatte, kan du kanskje få medisinsk dekning som kalles COBRA. COBRA krever at arbeidsgivere gir ansatte som forlater muligheten til å fortsette sin helseforsikringsdekning.

Du kan fortsette din helseforsikring under COBRA for deg selv og dine pårørende i opptil 18 måneder. Med stigende arbeidsledighet har Arbeidsdepartementet nylig gjort noen endringer i reglene i Cobra, og nå vil det hjelpe enda mer. For å holde følge med endringene, gå over til DOLs FAQ-side om Cobra-dekning.

Melde deg inn i en høyverdig plan og HSA

High-deductible planer (HDP) innebærer en høy egenandel eller terskel, vanligvis minimum $ 1.100 for en person og $ 2.200 for en familie, under hvilke du må betale alle kostnader. Generelt, hvis du og din familie er i god helse, kan en høyt avdragsrett politikk være bra for deg.

Slike planer kan innebære komplekse kostnadsdelingsarrangementer der enkelte prosedyrer eller besøk kun delvis er dekket. Når du vurderer dette alternativet, faktor i ikke bare månedlige premier, men også kostnadene ved delvis utbetalt betaling for forskjellige prosedyrer.

Når du kombinerer en HDP med en skattefri helse sparekonto (HSA), legger du inn penger før skatt i HSA, og bruker pengene til å betale medisinske utgifter som ikke refunderes av din helseforsikring.

Vi vurderte å gå med HDP med helse sparekontoen, men med en nyfødt sønn på den tiden, hadde vi en følelse av at vi ville ha mer enn gjennomsnittlig lege besøk enn i år tidligere. Vår hunch hadde rett.

Meld deg inn i en HMO- eller PPO-plan

Sannsynligvis er det beste alternativet for nye selvstendig næringsdrivende eiere å registrere seg direkte i en organisasjon for vedlikehold av helse (HMO) eller foretrukket leverandørorganisasjon (PPO). Generelt har HMOer en tendens til å være dyrere enn PPOer, men plankostnadene varierer betydelig med dekningsmuligheter, så shoppe rundt. Vær også oppmerksom på at individuell innmelding i en plan sannsynligvis vil være dyrt, ofte $ 500 eller mer per måned for individuell dekning, og at kostnadene vanligvis ikke er fradragsberettigede.

Shop Forsikring Priser Online

Hvis du ikke finner noe på lokalt nivå som passer inn i budsjettet ditt, kan du gå online og få gratis tilbud fra ulike tilbydere som tilbyr helseforsikring for selvstendig næringsdrivende. Et sted å starte er eHealthInsurance.com. De gir gratis online sitater for helseforsikring og tilbyr mange forskjellige helseforsikringsplaner, inkludert selvstendig næringsdrivende, personlig og familie.

Som en påminnelse, husk at etter at du har slått 65, kan du være kvalifisert for Medicare-fordeler, selv om du forblir selvstendig næringsdrivende.

Skrive Inn Din Kommentar