Penger

5 hyggelige måter å tjene penger på på Katy Perrys venstre hai

5 hyggelige måter å tjene penger på på Katy Perrys venstre hai


Glem fotball. Verden var langt mer fengslet av Katy Perrys backup dansere denne helgen på Super Bowl. Spesielt en danser nå kjent som "left shark."

Hvis du savnet det, gjorde den minneverdige Perry et utrolig showcase fullt av glamour, spenning, musikk og selvfølgelig fyrverkeri.

Den høye energien til sangen "Teenage Dream", som nevner California og stranden, gikk ganske bra til folk på Internett la merke til at en av hennes backup dansere, som var kledd i en hajdragt til sangen, virket som en lite ... av. I det minste var "Left Shark", som han kom til å bli kalt, ikke akkurat så koordinert som "Right Shark." Du kan se hva jeg mener her:


Selv om Perrys koreograf insisterer på at danserne skulle være freestyling, i motsetning til å utføre nøyaktig samme trekk, har Left Shark forårsaket en mediafase simpelthen fordi han virket litt uforberedt på sin Super Bowl-debut (og det er en "han" som ble senere avslørt).

Det kan virke som en bisarre eller dum nyhetshistorie, men smarte entreprenører vet at når noe som dette virker, er det penger å bli gjort. Fra venstre haj-videoer til T-skjorter til en egendefinert flippebok, drar forretningsmessige reklamer ut alle stoppene for å tjene på denne bizarre og admittedly hilarious gaffe før vanen dør ned.

Ønsker du å komme inn på Left Shark-handlingen? Her er noen eksempler på hvordan du tjener noen få dollar fra denne trenden:

Lag tema YouTube-videoer

Folk har allerede sett på videoer av Left Shark hundretusener ganger på YouTube, og det har bare vært noen dager. Faktisk, hvis du søker "Left Shark" på YouTube, er det 140.000 resultater, selv om noen av dem er fra åpenbare spam-kontoer. Noen er unike, likevel, som denne videoen som lærer deg hvordan du lager et Left Shark-emblem for Advanced Warfare-spillet.

YouTube-kanaler tjener penger fra å annonsere som Google Ads, som betaler basert på antall visninger og klikk. Ved å skape en populær Left Shark-video, kan du potensielt tjene høyt annonseringsresultat i løpet av de neste dagene, mens historien rir sin virale bølge.

Tilby venstre hajutstyr

Hvis du vil ha din egen Left Shark outfit, kommer det til å koste deg. Et nettsted belaster for eksempel nesten $ 1500 for en drakt som ligner Left Shark. Jeg lukter en mulighet til å tilby en i et mer overkommelig prisklasse ...

La oss være ærlige; dette kan gjøre for en virkelig fantastisk Halloween kostyme eller bare din gjennomsnittlige hverdagsutstyr for å gå til en jobbmesse. Eller forestill deg å dukker opp på college college-festen din som kledd som en hai. Damene graver det. Bare vær sikker på å øve bevegelsene dine litt, a la Right Shark.

Lag Custom FlipBooks

Flippisten er kjent for å lage utrolige egendefinerte flipbooks. Du kan bruke dem til å fortelle din kjærlighetshistorie, foreslå eller til og med gjenoppleve Left Sharks dansbevegelser en flip av gangen.

Custom flipbooks fra The Flippist starter på $ 395. Det gjør en virkelig unik gave, så vi håper Perry leser dette og bestemmer seg for å kjøpe noen for danserne hennes.

Skriv Adorable Love Notes

Alle ser etter en romantisk måte å vise sin kjærlighet til denne Valentinsdagen ... og venstre hai er den perfekte måten å uttrykke de følelsene på.

To smarte tjue-somethings selger et Left Shark-kort for bare $ 5. Meldingen inne sier bare hva kjæresten din vil høre: "Du er den venstre haien til Katy Perry."

Andre venstre haj-varer

Hvem ville ikke ha Left Shark å være deres Valentine? Du kan fortelle verden om det for bare $ 25. Eller for $ 20, finn litt trøst i å vite at vi er alle venstre hai på en eller annen gang.

Selvfølgelig, hvis T-skjorter ikke er din ting, kan du alltid bosette seg på en venstre haj-telefonsuite for $ 22,91, en tote bag for $ 35 eller noen fargerike lerretskunstverk for $ 28.

Du vet aldri hva folk vil finne morsomme eller hvorfor visse videoer går virale, men det tar bare en person å starte en viral reaksjon. Hvem visste at når Left Shark bestemte seg for å riste sin pengeproducent på den spesielle måten som han bare kunne, at alle disse menneskene ville bli inspirert til å skape produkter? Disse elementene er sikker på å lyse dagen for alle Left Shark fans der ute, og det er - sammen med å tjene en fin del av endring - hva dette handler om.

Din sving: Hva er din favoritt venstre haj-element? Vil du prøve å tjene penger på hype?

Vennligst gjør dine egne lekser før du lager og selger noen produkter på internett. Før du oppretter en oppføring, gjør et søk på Uspto.gov for å sikre at opprettelsen din ikke er skadet for noen varemerkelovgivning, og hvis nødvendig, kontakt en advokat.

Catherine Alford er en prisbelønt personlig finansforfatter, heltidsblogger og mor av gutt / jenter tvillinger. Hun skriver om hvordan å balansere livet og et budsjett over hele nettet, inkludert sitt eget nettsted, Budget Blonde.

Skrive Inn Din Kommentar