Penger

Valentinsdag for barn: 6 Smarte måter å spare penger mens du feirer

Valentinsdag for barn: 6 Smarte måter å spare penger mens du feirer

Valentinsdag er en stor avtale for voksne, som skal ut nesten 13,2 milliarder dollar hvert år på kort, blomster, godteri og gaver til sine kjære. Overraskende er det også en viktig feiring for barn i klasserommet.

Etter min sønns første førskolefest var jeg sjokkert over å se hva han brakte hjem: godteri, blyanter og små gaveposer fylt med klistremerker og andre ting, sammen med noen forseggjorte, Pinterest-verdige valentiner klart utformet av noen dyktige enn fire -år gammel. Våre lille tegneserie-karakter-valentinkort fra Target klarte ikke å klippe det helt.

Med andre ord, Valentinsdag har blitt en stor ferie for barn. For foreldre kan det være et potensielt budsjettbrudd - spesielt hvis du ikke har planlagt det.

6 trinn for å finne Budsjettvennlige Valentinsgaver til barn

Her er seks trinn du kan ta for å hjelpe barnet ditt med å nyte Valentinsdagens feiring uten å bruke for mye penger - spesielt på pyntegjenstander, vil barna trolig miste innen en uke.

1. Finn ut hva som er forventet og tillatt

Hvis du er usikker på hva som er normen på barnets skole - kan noen skoler bare ha "sunn" godbiter utdelt, mens andre ikke tillater små leker som kan være kvelningsfare - vennligst spør barnets lærer eller annen forelder.

Det er alltid bedre å stille et spørsmål enn å bruke penger som du finner ut senere du ikke trenger å.

2. Bruk hva du har

Vil du gi hver klassekamerat en blyant med deres valentine?

Se deg rundt huset ditt for helt nye blyanter. Jeg snakker ikke om de enkle gule nr. 2 blyanter, men andre med design som ballonger, hjerter, dyr, etc. Gjennom årene har barna mine samlet en ganske samling - vi har en full skuff av ubrukt blyanter. Da vi ga dem ut i fjor til sine klassekamerater, visste ingen forskjellen.

Noen valentinkort har til og med spesielle holdere for at du enkelt kan legge pennene. Hvis du foretrekker å lage din egen, er det en kul DIY blyant-holding valentine barna dine kan skape seg selv.

3. Gjør enkle gaver til utlevering

De trenger ikke å utarbeide, men med bare noen markører, klistremerker og solid papir, kan du og barnet lage noen håndlagde bokmerker å gi sine klassekamerater. Dette er en god måte å bruke opp alle de klistremerkene barnet ditt har samlet inn.

Klipp ut stykker papir tre til fire inches bredt og skriv en klassekamerat navn på hver enkelt. Deretter overlater til barnet ditt for å dekorere med klistremerker, markører, etc. Denne ideen er kostnadseffektiv og har et personlig preg. En annen enkel ide å vurdere er dette hjertet som bruker en pikestang som pilen.

4. Besøk Dollar Store

Gå til din lokale dollarbutikk og se etter klistremerker eller andre gjenstander du kan dele ut med barnets valentine.

De trenger ikke å være prangende - små ark med klistremerker vil bare ha det bra. Dollar butikker har vanligvis gode rabatter på poser med godteri også!

5. Dobbelt opp

Tenker på å gi hver student litt godteri? Se etter godteri som også dobler som valentiner med en "til" og "fra" linje på dem, noe som sparer deg for å kjøpe kort også. Fun Dip og de små kartongene med samtalehjerter er bare to av de mange alternativene du kan bruke som en valentine og en candy "gave".

Hvis du ønsker å gå litt sunnere, er individuelle poser med frukttilskudd og Rice Krispies-barer en annen god ide for noe å dele ut som dobler som en valentine.

6. Ikke kjøp den første posen med godteri du ser

Apotek, dagligvarebutikker og lagerklubber tilbyr tilbud på godteri. Sammenlign annonsene for å se hvor du kan få den beste prisen, og sjekk om det finnes kuponger, inkludert mobilapper som Target's Cartwheel.

Ikke glem å sjekke ikke-valentinsdagens del av butikken for å se hva godteri de har der og om det er noen avtaler.

Et siste tips som ikke hjelper deg med denne Valentinsdagens feiring, men vil hjelpe neste år: slå butikkene den 15. februar og hente penn og klistremerker med hjerter når de er på klaring. Du vil lagre et bunt og være klar for neste år - så lenge du husker hvor du legger dem!

Din sving: Hvordan hjelper du barnet ditt med å feire Valentinsdag uten å bryte budsjettet ditt?

MaryBeth Matzek er en mor til to og en Wisconsin-basert frilansskribent. Når hun ikke bruker tid med sin familie eller skriver, prøver hun å finne den best mulige avtale.

Skrive Inn Din Kommentar