Virksomhet

7 spørsmål med Pat Flynn fra smart passiv inntekt

7 spørsmål med Pat Flynn fra smart passiv inntekt

La meg fortelle deg en hemmelighet: Jeg elsker internettmarkedsføring. Hele konseptet fascinerer meg, og som jeg har sett bloggen min vokser eksponentielt, fascinerer den meg mer og mer. Det som er enda mer fengslende er når du leser en historie om noen som tok seg av å bli avskåret fra det som skulle være hans drømmejob og deretter bli et livsforandringsvirksomhet på nettet. Vi hører alle historier om hvordan du får passiv inntekt på nettet, og mange av dem er svindel. (Hvis du vil se en bona fide svindel, sjekk ut dette innlegget) Jeg forsikrer deg, dette er langt fra det.

Pat Flynn har raskt økt til en av internettets elite i internettmarkedsføring, og har på kort tid gjort en stor del av kontanter som vil få deg i vantro. Hva gjør denne historien så mye mer eksepsjonell er at Pat er en fantastisk fyr. Han går ut av sin måte å hjelpe leserne og svarer på spørsmålene sine. Jeg var spent på å få Pat til å stoppe ved bloggen og sitte ned for et raskt intervju.

Intervju med Pat Flynn

1. Pat, kan du gi oss litt om bakgrunnen din og hva som ble bedt om å starte Smart Passive Income?

Sikker Jeff!

Jeg studerte arkitektur ved University of California i Berkeley og begynte å jobbe i et stort arkitektfirma snart etter eksamen. Jeg fortellte meg raskt på arbeidsplassen, ble den yngste jobbkaptenen i firmaet 250 + person, og ble senere tildelt noen virkelig high-end multi million dollar prosjekter. Jeg elsket virkelig hva jeg gjorde.

Pat Flynn-Smart Passiv Inntekt

Dessverre var det ikke lenge. Etter 3 år ble jeg lagt av.

Avleggingen var tøff, men det hjalp meg med å innse at selv det som kan virke som den mest sikre jobben, kan tas bort fra deg i et blunk. Den eneste måten å virkelig opprette økonomisk trygghet i mitt liv var å ta saker i egne hender, og starte en egen virksomhet. Så det var det jeg gjorde.

Jeg bestemte meg for å starte en Internett-bedrift som dreide seg om en eksamen (http://www.greenexamacademy.com) som folk i design og byggebransjen tar, som jeg var ganske kjent med. Lang historie kort, på bare ett år Jeg hadde tjent over $ 200,000.00 - åpenbart mye mer penger enn jeg noensinne har gjort mens jeg jobber i et arkitekturfirma.

Så mye som jeg er glad for hvor mye penger jeg har tjent på nettet, er det hvor mange timer jeg nå bruker på denne virksomheten hver uke, som jeg er mest fornøyd med. I gjennomsnitt bruker jeg omtrent 2 til 4 timer i uken på den virksomheten, som fortsetter å få inn en heltidsinntekt. På grunn av forretningsmodellen og tjenestene jeg bruker for å automatisere hele prosessen, fra kunders betalinger til levering av mine elektroniske produkter, kan jeg virkelig leve en 4-timers arbeidsuke (som hvis du ikke visste det, var en NY Times Bestseller av Tim Ferriss). Tim var definitivt en inspirasjon for meg da jeg strukturerte min nettbaserte virksomhet.

Jeg tilbringer all ledig tid med familien min, skaper nye virksomheter og prosjekter, og blogger om hvordan jeg kom til dette punktet i livet. Det er hva Smart Passive Income Blog handler om. Det er i utgangspunktet en gratis ressurs for folk som ønsker å lære å gjøre forretninger online på en måte som kan generere en passiv inntekt - noe som betyr at du ikke trenger å handle dine timer for dollar. Du legger det harde arbeidet i begynnelsen, og høster fordelene senere.

Smart Passive Income Blog er min måte å gi tilbake for alle de heldige tingene som har skjedd med meg i mitt liv. Det er mitt håp at alle som har en drivkraft og lidenskap for å lykkes, kan lære av hva jeg gjør (både fra mine suksesser og mine feil), og skaper en online-bedrift for seg selv også. Jeg er ikke noen spesiell, og det er massevis av mennesker der ute som er smartere enn jeg er, så jeg vet at dette er mulig.

2. Hva vil du si er 3 vanlige egenskaper som man må ha for å krysse over til å være en Internett-markedsfører?

Først og fremst må en internett markedsfører være villig til å ta noen risikoer. Heldigvis er det å gjøre forretninger online mye mindre risikabelt så langt som de første investeringene kreves for å komme i gang, men det tar fortsatt litt å kjøpe ditt første domenenavn, lage dine egne produkter eller handle med andre virksomheter online. Når det blir sagt, det som driver oss er at vi alle vet at de mulige fordelene ved å starte en internettvirksomhet langt overveier de involverte risikoene.

For det andre må man kunne velkommen feil. Like rart som det kan høres, er en feil faktisk et skritt nærmere å finne suksess. Jeg har personlig hatt mange feil på nettet, men de har alle ledet meg til dette punktet fordi jeg har lært av hver og en av dem.

Til slutt bør en internett markedsfører alltid være selvkontrollert og disiplinert. Det er vanskelig, spesielt når du arbeider hjemmefra, for å holde fokus på bestemte oppgaver som må gjøres. Det er mange distraksjoner der ute som vil forsøke å holde tilbake vår produktivitet, men ved å holde systemer på plass og våre mål i tankene, kan vi fortsette å utvikle seg.

ebook suksess

3. Du har nylig lansert en ebook som heter The $ mart Way. Hva var din inspirasjon for å lage eBok?

ebøker $ mart måte

En eBok er hva jeg pleide å hjelpe til med å lansere min vellykkede nettverksvirksomhet.Jeg elsker e-bøker fordi de er relativt enkle og billige å lage, du kan automatisk levere dem til kundene dine (ikke gå til postkontoret for å pakke og sende etter hver bestilling), og du kan komme i gang akkurat nå.

eBooks $ mart Way handler om hvordan du publiserer, markedsfører og automatiserer en killer eBook. Jeg skrev denne veiledningen fordi jeg virkelig vil hjelpe folk som kan være interessert i å lage en egen eBok. Og ja, guiden er helt GRATIS, mye som alt annet materiale på nettstedet mitt. Som jeg sa før, er det min måte å gi tilbake for alle de gode tingene som nylig har skjedd med meg i mitt liv.

Publisering av en eBok forandret livet mitt, og jeg håper denne veiledningen kan hjelpe folk til å forbedre sine virksomheter og forandre deres liv også.

4. Du skriver og selger ebøker, du opprettholder en fantastisk blogg, din ekstremt aktive på Twitter og Facebook, du har et nytt barn: Hvor finner du tid til å holde virksomheten din voksen og hva holder deg motivert?

Min primære motivasjon bak alt jeg gjør er min familie. Min vakre kone april, og vår nyfødte sønn, Keoni, er inspirasjonen og motivasjonen bak alt jeg gjør online og hver beslutning jeg gjør.

For eksempel, fordi jeg vil bruke mer tid med dem, har jeg opprettet en bedrift som gjør det mulig for meg å gjøre nettopp det. Videre har jeg systemer på plass og tidsplaner som jeg følger som gjør det mulig for meg å få ting på en produktiv måte, slik at jeg ikke kaster bort noe tid.

I tillegg elsker jeg virkelig å hjelpe andre mennesker til å lykkes. Jeg får følelse av oppfyllelse, nesten en "høy", når noen sender meg en takk e-post for de ebøkene jeg har skrevet, eller når folk forteller meg at jeg har motivert dem til å begynne å jobbe med egne ideer igjen. For å gå med den ideen tror jeg også på karma. Jo mer du hjelper andre, desto mer formue har du. Så langt, i min erfaring, har dette alltid vært tilfelle.

5. Du har hatt stor suksess med LEED eBok. Forutser du noen utfordringer for å opprettholde inntektene dine i fremtiden som andre prøver å etterligne det du har gjort?

Det er alltid utfordringer vi står overfor, spesielt i dagens verden, hvor alt ser ut til å skifte seg så fort. En av de største utfordringene jeg står overfor med min nåværende primære virksomhet er at selskapet som eksamenen handler om, nylig har gitt ut sitt eget sett med studieguider for å hjelpe folk å bestå eksamenen.

Når det blir sagt, tar jeg det nesten som et kompliment fordi jeg vet for et faktum at de visste om min virksomhet og hvor vellykket det har vært. Kanskje det var et direkte svar på det jeg gjorde, kanskje ikke - men uansett, jeg ser fortsatt sterk inntekt hver måned. Jeg tror det hjelper at jeg bare er "en vanlig fyr", ikke et stort selskap, som hjelper folk å bestå eksamenen og hvem som er her for å svare umiddelbart på spørsmål de måtte ha. Jeg har sporet, og folk som har brukt nettstedet mitt før, er vanligvis mer enn villige til å hjelpe til med å spre ordet.

Videre har jeg andre prosjekter i andre nisjer som er der for diversifiseringsformål. Hvis noen av mine nåværende virksomheter eller inntektsstrømmer skulle forsvinne i morgen, ville jeg fortsatt ha en sjenerøs inntekt for å sørge for familien min. Dessuten vet jeg at hvis alt skulle forsvinne i morgen, kunne jeg lett komme tilbake og gjøre noe annet og lykkes.

Nye tillegg

6. Har du nettopp hatt min andre sønn og sett deg bare din første, hvordan har et barn påvirket livet ditt?

Som Far, Som Sønn

Ord kan ikke engang uttrykke hvor flott det er å være far, og å se en "mini-meg" komme inn i verden. Det setter virkelig livet i perspektiv og får deg til å tenke på hva som er veldig viktig i denne verden. Alvor.

Utover bare å lykkes så jeg kan sørge for min sønn og hans fremtid, vil jeg gjøre det på en måte som kan være et godt eksempel for ham når han vokser opp.

Jeg ville ikke handle noe av det for verden - ikke engang de søvnløse nettene, spytt-ups eller poopy bleier 🙂

7. Hva er i horisonten for Pat Flynn og Smart Passive Income i det kommende året og utover?

Jeg har mye planlagt for fremtiden.

I tillegg til bloggen og alle de virksomheter jeg har nå, jobber jeg med andre på potensielle forretningsforetak og passive inntektsprosjekter som vi snakker. Jeg kan ikke bli for spesifikk for øyeblikket, så du må sjekke inn på bloggen for å holde oppdateringen som fremdrift.

Spesielt for Smart Passive Income Blog, kommer jeg ut med en podcast som burde være klar til å gå i midten av året. Jeg håper å gi noe motiverende og nyttig innhold for de av dere som ønsker å komme inn på nettbransjen, og ha litt ekstra tid under pendlingen eller i løpet av treningsstudioet for å høre på.

Jeff, tusen takk for muligheten til å dele litt av historien min og noen av mine tanker om internettmarkedsføring og entreprenørskap. hvis det er noe du eller noen av leserne noensinne trenger fra meg, vennligst ikke nøl med å komme med The Smart Passive Income Blog og skyt meg en epost.

I tillegg vil jeg gjerne at noen av dere kommer og sier hei til meg på Twitter (@patflynn) eller på min Facebook Fan Page. Jeg håper å høre fra deg snart!

Takk igjen Jeff! Jubel!

Vær sikker på å sjekke ut: Pat gjorde nylig et intervju med Darren fra Problogger.net. Absolutt verdt å sjekke ut.

Skrive Inn Din Kommentar