Penger

T-skjorte Design: Slitesterkt kunst som bringer i Benjamins

T-skjorte Design: Slitesterkt kunst som bringer i Benjamins


Hvis din indre kunstner dør for å sole seg i søkelyset, bør du vurdere å utforme t-skjorter for å finpusse håndverket og tjene ekstra penger. Fra kitschy til den funky, t-skjorte design kan gjøre deg neste viral sensasjon ... og en masse penger også!

For å få ballen til å rulle med designprosessen, sjekk ut noen av de beste online-avenyene for å selge designene dine:

Cafepress

På CafePress.com kan du åpne og kjøre din egen nettbutikk for å selge de skjorter du designer. Hvis en bestemt design tar av, kan du alltid utvide tilbudet ditt for å inkludere krus, klistremerker og mer veldig enkelt fordi CafePress ikke tar opp kostnader eller holder lager. Du får tilpasse utseendet på butikken din, inkludert logoer, farger, bilder og mer.

Noen av fordelene til CafePress inkluderer:

  • Selskapet håndterer alle betalinger / behandling
  • De tar også vare på all fraktlogistikk
  • De klarer avkastning / utveksling
  • De bruker print-on-demand teknologi

Så langt som inntekt er det tre hovedkilder til CafePress: Royalty fra varer solgt i butikken din, månedlige bonuser avhengig av butikkens suksess og royalties for alt som er solgt på CafePress Marketplace som inkluderer ditt design.

Design av mennesker

Hvis du leter etter noe litt mer i ansiktet ditt når det gjelder grafikk og kunstnerisk uttrykk, bør du vurdere DesignbyHumans.com. Design By Human har som mål å "bringe kunstnere fra hele verden sammen for å gi dem en plattform for å produsere brukbar kunst som forteller en historie, styrker menneskeheten og inspirerer livet gjennom kreativitet og design."

For å selge på DBH må du først sende inn designideer og ha minst en valgt til å være Dagens T-skjorte. Hvis du er den heldige vinneren av denne daglige konkurransen, blir du belønnet med $ 1000 og 6 t-skjorter for å gi til din familie og venner! Enda bedre er at du vil være kvalifisert til å bli en del av DBHs kollektiv. Dette er en eksklusiv gruppe kunstnere som nå får sin egen DBH-butikk innenfor The Collective, og kan selge sine design på t-skjorter til folk over hele verden. For hver skjorte som er solgt, får du $ 2. Med tanke på den globale tilstedeværelsen av DBH, kan en fantastisk design koste deg ti tusenvis av dollar!

Threadless

Hvis du liker ideen om å konkurrere om at arbeidet ditt skal skinne, kan du også vurdere å sende inn design til Threadless.com. I likhet med design av mennesker har Threadless en ukentlig konkurranse for designere. Rundt 1000 skjorter sendes for å stemme av offentligheten for å skje over syv dager. I slutten av uken vurderer personalet designene som mottar flest stemmer, velger 10 som skal skrives ut, og belønner de designerne med en kul $ 2000 og $ 500 i trådløse gavekort (du kan returnere gavekortene og ta $ 200 i kontanter i stedet ). En annen tilleggsbonus er at når designen din blir reprintet, mottar du automatisk en annen $ 500!

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar