Liv

Få din eeek på: 7 Spooky Steder å gå Denne Halloween gratis Scares

Få din eeek på: 7 Spooky Steder å gå Denne Halloween gratis Scares

En av de beste tingene (eller verste, avhengig av perspektivet) om Halloween er overfloden av hjemsøkte hus.

Noen av de mildere attraksjonene spiller spooky musikk mens besøkende vandrer gjennom cobwebby gangene. Andre svinger fryktfaktoren til 11 med monstre som hopper ut av skap.

Uansett, det koster penger å sette på den typen produksjon, så mange hjemsøkte hus tar betalt for å la deg komme i døren.

Heldigvis, Du kan få din skremme på gratis hvis du har tid til å gjøre litt lekser.

Gå over til ditt lokale bibliotek og se på delen av bøkene på områdets lokale historie. Det er sannsynligvis minst en guidebok på merkelige og hjemsøkte steder.

Det kan være folklore knyttet til en strekning av vei, gammel bro, forlatt bygning eller lokal park som du aldri visste eksisterte. (Hvis du bor i nærheten av en hellmouth, kan det være mye av skumle flekker i byen din.)

Hvis du slår ut på biblioteket, ring ditt lokale historiske samfunn. (Stol på meg, de har blitt spurt, "Hvor er de lokale hjemsøkte flekkene?" En million ganger.) Hvis det ikke blir gjort, vil et internettsøk nesten helt sikkert slå opp noe innen kjøreavstand.

Et forsiktighetsvarsel: Mange kirkegårder bærer legender av spøkelses observasjoner eller andre historier. Hvis du bestemmer deg for å sjekke en ut for deg selv, husk å bare skrive inn under utsatte timer og å respektere sin opptreden.

Hvis årets Halloween-planer allerede er låst på plass, er det en liste over syv skumle steder rundt om i landet for å huske på at du føler deg som en biltur neste år.

1. Den forbannede skogen i Massachusetts

Freetown-Fall River State Forest er en stor og upretensiøs flate av land i sørøstlige Massachusetts. Det er et flott sted å vandre, fiske eller ri en hest.

Bare ikke komme til Bridgewater Triangle. Du kan løpe inn i Bigfoot, få plukket av føttene av en gigantisk fugl eller vinket bort av en UFO.

2. Bachelor Grove Grove Cemetery

Du ville tro at potensialet for et møte med undead ville være den skummeste tingen om Bachelor's Grove Cemetery.

Nei.

Mens det er sant at du kanskje ser en skikkelse eller to vandrer rundt i dette kirkegården i Chicago-området, er det det forsvunnende huset som er den virkelige historien her.

Noen rapporterer å se et lite hvitt hus på kirkegården som ble mindre eller forsvunnet da de gikk mot den. Enda skikkeligere, huset var synlig de neste gang de gikk tilbake til kirkegården!

3. Spook Hill

Hva med et besøk på et sted så rart, trenger du ikke engang å forlate bilen din for å bli freaked out?

Et lite spytt land på Spook Hill i Lake Wales, Florida, sies å tvinge tyngdekraften på grunn av en langdødelig alligator som fortsatt har et vred.

For å finne ut selv, bare parker bilen på bunnen av bakken og ... vel. Du må bare vente og se.

4. Pave Lick Trestle

Pope Lick Train-bøllen i Louisville, Kentucky, har en ganske uvanlig historie forbundet med den.

Tilsynelatende Pope Lick Monster - Halv mann, halve geit - bor på toppen av brystet og tilbringer sine dager med å lokke folk på sporene foran kommende tog.

Enten du tror på legen eller ikke, er en ting helt sant. Mange har blitt drept på denne bøylen og prøver å få et glimt av Goatman. For å lete etter ham trygt, vær på hovedveien eller gå inn i den nærliggende parken - men hold deg unna sporene, vær så snill.

5. St. John's Episcopal Church

Her er en annen fri skremme du trenger ikke engang å komme deg ut av bilen for å sjekke ut. Faktisk, hvis det er noen fordel for denne fortellingen, er du bedre i å holde deg låst i kjøretøyet ditt og tråkke på gassen.

Legenden har det at hvis du kjører sakte forbi St. John's Episcopal Church på Highway 194 i Valle Crucis, North Carolina, en demonhund hopper ut fra ingensteds for å jage bilen din.

Hyggelig doggy?

6. Marfa-lysene

Når du har fått nok av landbaserte frykter, er det på tide å sjekke ut Marfa Lights. (Beklager, lesere, jeg rime når jeg er krypt ut.)

Det mystiske lysshowet i Marfa, Texas, er så populært det er enda en visning park komplett med piknikbord og minnemerker.

Du tror kanskje det er noen plausibel atmosfærisk forklaring som står for fenomenet, men lokalbefolkningen vil fortelle deg at det er mye hooey.

7. Goldfield Ghost Town

Hvis en enkel togbøyle eller liten strekning ikke er magekullende nok for deg, hvordan høres en hel spøkelsesby?

Denne tidligere gruvebyen sies å ha det med åndene til de tidligere beboerne.

Faktisk sier en paranormal etterforsker at hun så en mann der, kom ut av et tre.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er klar til å besøke alle disse stedene. Etter deg.

Skrive Inn Din Kommentar