Forsikring

Forsikringsplaner som betaler store finansielle utbytter

Forsikringsplaner som betaler store finansielle utbytter

Livet er fullt av alternativer og muligheter, hvorav mange er forutsigbare, for eksempel hvordan, når og hva er det i dag. Det er imidlertid "hva hvis", de uventede hendelsene som vi ikke har kontroll over, det vi trenger å planlegge så godt vi kan. Det er her forsikring kommer inn. Men bortsett fra fred i sinnet som kommer fra å forsikre oss om våre liv og livsstil, er det faktum at saken er rent økonomisk, å ha forsikring er en solid investering.

Mens bilforsikring og annen forsikring er obligatorisk og med god grunn, her er noen valgfrie forsikringsplaner som bør anses å være en del av enhver investeringsportefølje.

Hele livsforsikring

Selvfølgelig, hvis du er gift eller har små barn, er den største fordelen med å ta ut en hel livspolitikk på deg selv, det er roen i å vite at dine kjære vil bli tilbudt i tilfelle din tidlige død. Men hvis du fjerner døden fra ligningen og ser på en hel livspolitikk fra en rent finansiell oversikt, kan din ektefelle kanskje vurdere å kjøpe hele livsforsikringen også. I motsetning til begrepet livsforsikring som er gjenstand for fornyelser og endringer i løpet av livet, endres hastigheten til en hel livspolitikk ikke over tid. I tillegg tilfaller det interesse.

Personlig helseforsikring

Etter hvert som flere og flere arbeidsgivere reagerer på de stadig økende kostnadene ved helseforsikring ved å plassere en større del av premiebelastningen på sine ansatte - en trend som bare vil fortsette til de ansatte betaler hele kostnadene for dekning - det er kritisk, spesielt for unge mennesker, for å begynne å vurdere kjøp av uavhengig helseforsikring mens de fortsatt er unge og sunne. Hvorfor betale høye premier for omfattende helsedekning når alt du virkelig trenger er å sørge for at du er dekket i tilfelle av en usannsynlig katastrofal sykdom? Klipp ut reseptbelagte legemiddeldekning og spare enda mer, slik at du kan omdirigere pengene du sparer på premier til rentebærende besparelser.

Uføreforsikring

En ofte oversett, men kritisk måte å holde seg økonomisk løsemiddel i tilfelle en skade eller sykdom som tar deg av arbeid, er å kjøpe en funksjonshemmingspolitikk for å supplere det du mottar via statssvikt, noe som ofte er en brøkdel av inntektene dine. Igjen, hvis du er ung - mindre enn 35 - og i god helse, kan disse retningslinjene trolig bli kjøpt med svært rimelige premier, spesielt i lys av at de faktisk kan tillate deg å motta et inntektsnivå mens du er på permisjon lik det du ville gjøre hvis du fortsatt kunne jobbe. En enda større økonomisk fordel kan realiseres hvis du omdirigerer pengene du vil bruke daglig hvis du jobbet, for eksempel penger for gass, til en sparekonto.

Long Term Care Insurance

Akkurat som tanken på å kjøpe din egen livsforsikring kan være ubehagelig - siden vi dermed innrømmer at vi har en utløpsdato - tanken på å bli gammel med fallende helse forhindrer også mange fra å se på en av de mest økonomisk solide investeringer de kan noensinne gjøre, nemlig langsiktig omsorg forsikring. Som de fleste forsikringsplaner som involverer helse, jo yngre og sunnere er du billigere premiene vil trolig være. Med den første bølgen av babyboomere nå 65, truer med å overvelde Medicare-systemet og sende helsevesenskostnader skyrocketing med en alarmerende hastighet, er tiden for å kjøpe langsiktig omsorgsforsikring nå, spesielt hvis du er over 40, noe som er minimum alder av kvalifisering fastsatt av livsforsikringsselskapene. Hvis det ikke treffes tiltak for å sikre integriteten til personlige eiendeler gjennom ekstraordinær langtidspleieforsikring, vil de eldre formue falle med en hastighet som langt overstiger deres evne til å møte deres helsepersonellbehov, og betalingsbyrden vil falle på familiemedlemmer. Forsiktig kjøp av en langsiktig omsorgspakke kan vise seg å være økonomisk gunstig i kommende generasjoner. Uansett hva du bestemmer, sørg for å gjøre din forskning og se etter de 10 beste tilleggsforsikringsselskapene der ute.

Om forfatteren: Tim Coffman er frilansskribent som spesialiserer seg på å forsikre og utdanne forbrukere om hvilke typer forsikring som passer best for deres behov. Tim er ikke godkjent av eller tilknyttet LPL Financial.

Skrive Inn Din Kommentar