Penger

Noen gang drømt om å jobbe for QVC? Her er det som skjedde da en forfatter prøvde det for en dag

Noen gang drømt om å jobbe for QVC? Her er det som skjedde da en forfatter prøvde det for en dag

Ok, tid for å avsløre en pinlig hemmelighet: Jeg ser noen ganger QVC.

Noe om lys, salg og energi trekker meg inn.

Hvis du noen gang har funnet deg selv nikkende mens noen dame sier at du trenger denne rynken fjernende hudkrem - når du ikke engang har rynker - vet du hva jeg snakker om.

Uunngåelig oppstår et spørsmål mens jeg ser: Hvem er disse menneskene som hawking elementene? Hvordan kom de dit?

Så jeg var spent på å lese Mark Wilsons siste funksjon for Fast Company: Jeg gikk på luft ved QVC og solgte noe til Amerika.

Artikkelen skuffet ikke. Hvis du leter etter en morsom og fascinerende lesning, vil jeg anbefale å lese den i sin helhet.

For resten av deg, her er en kort oversikt over hans unike opplevelse ...

Hva skjedde da en tilfeldig fyr gikk på QVC

Hvis du lurer på om QVC er enda en ting lenger, er det.

"Nettverket gjør nå 8,8 milliarder dollar i verdensomspennende salg hvert år," har Wilson rapportert, og takket være e-handel, "blitt den femte største mobilforhandleren i verden."

Gjett at jeg ikke er den eneste som lokkes av strålende smil og løfter om livsforandrende skjønnhetsprodukter.

Så hvem er bak de strålende smilene?

Først er det viktig å skille mellom "verter" og "eksperter".

QVC sysselsetter 27 verter, som vanligvis kommer fra modellering eller skuespillere bakgrunner. De går ikke alene, skjønt; På hvert segment er en vert paret med en ekspert.

"Det kan være produktets oppfinner, en betalt talsperson, eller en kjendis som Rachel Ray eller sena Joan Rivers," skriver Wilson.

"Og hver produktekspert - selv kjendiser og supermodeller, jeg blir fortalt - må gå gjennom QVCs en-dagers TV-bootcamp for å bli sertifisert for å gå på lufta."

På en eller annen måte overbeviste Wilson QVC om å la ham delta i bootcamp, skriver han med en bestemmelse: "Hvis jeg passerte, måtte jeg virkelig selge noe den kvelden på luften."

Han lærte hva han skulle gjøre: "En negler må være manicured; print skjorter skulle ikke bli slitt. Blå, grønne, rosa og plomme faste stoffer var de eneste godkjente fargene. "

Og hva du ikke skal gjøre: "Hvis du går opp der med intensjon om å selge, vil alt kommer til å krasje rundt deg."

Selv om han hadde en hard start, passerte han klassen, og fikk muligheten til å selge en (litt skummel) kombinasjons mobiltelefon lader og lommebok på nasjonal fjernsyn.

Hvordan gjorde han det?

Vel, jeg lar deg være dommeren.

Din sving: Har du noen gang drømt om å være på QVC?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar