Investere

Tenker på å investere i gull? Her er hva du trenger å vite!

Tenker på å investere i gull? Her er hva du trenger å vite!

Siden tiden begynte, har aldersgull blitt ansett som et fristed mot svekkende global økonomisk usikkerhet. Mye det samme gjelder i dag hvor finanskrisen og nær økonomisk sammenbrudd har vist utbredt usikkerhet, dekorerer hele økonomien.

Hellas, Spania, Portugal og Italia er bare noen få eksempler på hvor alvorlig en økonomisk krise kan være, og stabilisering er fortsatt en fjern realitet. Disse generelle eksemplene på økonomisk ruin er mye nærmere enn mange av oss kan forestille seg. Verden fungerer faktisk som et åpent økonomisk system, og sammenhengen mellom økonomier plasserer hver og en av oss i en stilling av fortjeneste eller tap. Som store valutaer som euro eller dollar mister verdi, så øker prisen på gull. Men hvorfor er dette? Er det ikke mer lukrativt å investere i oppstart, blue chip selskaper eller andre aksjer og obligasjoner?

Gull skinner når mørket setter inn

Gullprisen svinger og det reflekterer følelsene til spekulanter, tilbud og etterspørsel. Men samlet er gull en materiell eiendel - i motsetning til valuta som i stor grad ikke er relatert til dens faktiske verdi. Problemet med valuta- og pengepolitikken er at flere penger kan skrives ut uten ledsagerens "link" til virkelig verdi eller reelle eiendeler.

Studentene er altfor kjent med usikkerheten i arbeidsmarkedet, den stigende kostnaden for studielån og byrden av høy beskatning i et inflasjonsøkonomisk miljø. Faktisk er det klart at landet ikke vil kunne fortsette på dette kurset på grunn av den $ 16 billiarenten som USA står overfor.

Skulle dollaren miste sin verdi, som følge av dårlig pengepolitikk, vil pengespillverdier bli verdiløs. Husk imidlertid at USA og alle andre land gikk av gullstandarden for mange tiår siden. Men den gode nyheten er at du enkelt kan investere i gull for å begynne å planlegge for steinete tider fremover.

Investere i gull - 5 måter å få det gjort

Gull ETFer - Disse populære børsnoterte fondene er knyttet til fond. De handler på børsen. Symbolet for gull er GLD og IAU på USAs børser.

Gull Futures og Gold Options - Disse er for erfarne investorer som prøver å spekulere på prisen på gull. Dette investeringsalternativet er mer komplekst med anropsalternativer og salgsalternativer.

Junior lager av gull - Dette er høyrisiko gullinvesteringer med store potensielle utbetalinger. Kapitalinvesteringene i disse gruvene er lavere, noe som gir mer usikkerhet til blandingen.

Mutual Funds - Gullfond gir investorer et alternativ til å investere i fysisk gullpenger.

eie Gull - Gold bullion kan kjøpes og selges ganske enkelt. Husk at det er store spredninger mellom bud / spørrepriser på dette edle metaller. Gull holder sin verdi veldig bra, og det er et trygt fristed på lang sikt.

Om forfatteren: Brett Chatz er en utdannet av Universitetet i Sør-Afrika, og holder a Bachelor of Commerce grad, med økonomi og strategisk ledelse som sine hovedfag. I dag bidrar Brett med informative essays for globalt anerkjente spread-spill og CFD trading forsørger, InterTrader.

Skrive Inn Din Kommentar