Investere

Lær å tjene på å være flau i aksjemarkedet

Lær å tjene på å være flau i aksjemarkedet

I en ny kolonne i Forbes Blad, Aksjer Vær Nimble Aksjer Vær Billige, Jim Oberweis, president for Oberweis Asset Management, skrev at selskapene ". . . lykkes med å forutse behovene til en forandringsverden. Sekulære skift i teknologi og regjering, for eksempel, forårsaker usikkerheter og forstyrrer markedene. Dette skaper nye vekstmuligheter. "

Investere i selskaper som fokuserer på endringer

Oberweis detaljert hvordan tiltalende "midlertidig bemanning og outsourcede menneskelige ressurser har nå blitt." Det var fokus for å dra nytte av endringer i den amerikanske arbeidsplassen. De Forbes Artikkel fra Oberweis legger til det bullish perspektivet for sektoren og firmaer som Paychex (NASDAQ: PAYX), TrueBlue (NYSE: TBI) og Labor SMART (OCTBB: LTNC).

I sin artikkel nevner Oberweis On Assignment (NASDAQ: ASGN) og Barrett Business Services (NASDAQ: BBSI). Han bemerker at hver fordel som ". . . mange bedrifter velger å møte gjenoppbyggingen i etterspørsel ved hjelp av temps, ofte kalt prosjektprosjekt. Paychex opererer i samme faglige tjenestesektor av 100 milliarder bemanningsbransjen som On Assignment and Barret Business Services.

Etterspørselsarbeidssegmentet i bemanningsbransjen er på 29 milliarder dollar og vokser.

Det kan ses i aksjekursutviklingen for TrueBlue, Inc. og eksplosjonen i omsetning for Labour SMART. Aksjekursen for TrueBlue, Inc. er opp over 56% i 2013. Kvartalsvis forventes salgsvekst og vekst i inntjening per aksje å øke i to siffer. For det neste året vil analytikerns fellesskap prosjekter som resultat per aksje vil stige med mer enn 26% for TrueBlue, Inc.

Det har vært den samme historien om vekst for Labor SMART også.

Inntekter for tredje kvartal var på rekordnivå. Så undervurdert er Labour SMART at inntektene i tredje kvartal var mer enn aksjemarkedets kapitalisering. Klientlisten vokste også for Labour SMART, noe som viser at inntektsveksten er bærekraftig og robust.

Andre endringer utover bemanning

Etterspørselen etter tjenester fra firmaer i bemannings- og outsourcingindustrien skal være robust og bærekraftig også. Med Affordable Care Act, eller Obamacare, ønsker bedrifter i USA ikke å ansette heltidsansatte på grunn av de høyere kostnadene, som vi diskuterte i Hvordan du kan investere og tjene penger fra Obamacare. En bestemmelse i Obamacare mandater at selskaper med mer enn 50 ansatte må gi arbeidstakere helseforsikring.

Det vil øke kostnaden for hver heltidsansatt for en bedrift. Mange selskaper som The Home Depot (NYSE: HD), Sears Holdings (NASDAQ: SHLD) og IBM (NYSE: IBM) har allerede handlet for å redusere kostnadene på dette området som et resultat. Fremtiden vil innebære mer utnyttelse av tjenestene til bemanningsfirmaer.

Aksjer som Paychex og TrueBlue, Inc. har gjort veldig bra, givende investorer med tosifret avkastning for 2013.

Investorer bør forvente at bedrifter som Labor SMART, On Assignment og Barrett Business Services vil fortsette å vokse. Mens økonomien ikke vokser så mye i USA, er årsakene til å benytte tjenestene til bemanningsbransjen, spesielt når Obamacare trer i kraft. Det bør oppstå en tilsvarende økning i aksjekursene for disse selskapene, som rådes av Oberweis.

Hvilke andre trender ser du i økonomien som vi kan tjene på?

Skrive Inn Din Kommentar