Penger

Start barnas høyskolefond tidlig, og denne banken vil gi deg $ 1000

Start barnas høyskolefond tidlig, og denne banken vil gi deg $ 1000


Hvis du har en eller flere barn, er det sjansene for at du tenker på kostnaden for college - og tallene er ganske skummelt.

Gjennomsnittlig pris på ett år med høyskole i 2013-14 varierte fra $ 18 943 på en offentlig, statslig skole til $ 42 419 på privat høyskole eller universitet, ifølge statistikk utarbeidet av College Board. Og disse kostnadene stiger. De har økt henholdsvis 12% og 9% i de siste fem årene alene.

Som en familie har vi opplevd denne førstehånden: Vår datter ble uteksaminert fra et offentlig universitet i mai i fjor, og vår sønn startet på et privat universitet tre måneder senere. Jeg kan attestere at du aldri er virkelig forberedt på hypotetiske høyskolekostnader for å bli virkelige.

I møte med disse tallene er det lett å bli motløs, men nøkkelen er å begynne å lagre tidlig og ofte - og å dra nytte av enhver mulighet som kommer.

Her er en god sjanse til å banke litt av det undervisningsregningen: Citizens Banks CollegeSaver-konto vil gi deg $ 1000 når du sparer for barnets høyskolefond. Jeg ønsker bare at dette er noe som var tilgjengelig da barna mine var yngre!

Hvordan få Citizens Bank CollegeSaver Bonus

CollegeSaver-kontoen er en rentebærende, FDIC-forsikret bankkonto hos Citizens Bank. Tanken bak kontoen er at små, faste innskudd til slutt vil gi opp til betydelige høyskolebesparelser. Og for å oppfordre de vanlige innskuddene, vil Citizens Bank gi deg $ 1000 når barnet ditt blir 18 år.

For å kvalifisere for bonusen må du:

1. Åpne en CollegeSaver sparekonto før barnet ditt blir 12. Selv om banken selv har avdelinger i New England, Midt-Atlanterhavet og Midtvesten, trenger du ikke å leve i nærheten - du kan åpne en konto over telefon eller online. Du må ha barnets fødselsdato og personnummer til å åpne kontoen, samt din egen identifiserende informasjon.

Hvert barn kan bare ha en CollegeSaver-konto, men noen kan åpne den: en forelder, besteforelder, moster, onkel eller en venn som ønsker å bidra til barnets skolefond.

2. Innskudd minst månedlig beløp fra det tidspunkt du åpner kontoen til barnet ditt blir 18 år.

Bekymret for de minste månedlige beløpene? Ikke vær. De er veldig gjørbare, og de varierer avhengig av hvor gammel barnet ditt er når du åpner kontoen:

  • Mindre enn 6 år gammel: Du må åpne kontoen med minst $ 25, og deretter sette inn minst $ 25 hver måned til barnets 18 årsdag.
  • Mellom 6 og 12 år gammel: Innskudd minst $ 500 for å åpne kontoen, og bidra deretter minst $ 50 hver måned til barnet ditt blir 18 år.

På barnets 18-årsdag ser du $ 1000, så vel som eventuelle renter opptjent på besparelsene lagt til kontoen. Renten er variabel og er for tiden 0,10%.

Du kan savne opp til ett månedlig innskudd hvert år og kvalifiserer fortsatt for $ 1000 bonusen. For å sikre at du ikke går glipp av noen betalinger, anbefaler banken å sette opp automatiske overføringer fra egen konto til CollegeSaver-kontoen.

Slik bruker du CollegeSaver-kontoen til å betale for college

Åpenbart kommer $ 1000 ikke å komme deg veldig langt når det gjelder å betale for college, men gratis penger er alltid bra, spesielt når det ses som en del av en omfattende høyskolebesparelsesplan.

For å bøte opp høyskolebesparelsene dine, lagre mer enn minimumsbeløpene i CollegeSaver-kontoen. Citizens Bank har en College Savings Plan Calculator som kan hjelpe deg med å finne ut hvor mye du trenger.

Du kan også åpne en 529 plan, et investeringsbil designet spesielt for høyskolebesparelser, sammen med CollegeSaver-kontoen. 529 kontoer kommer med flere investeringsvalg og ofte skatteavbrudd også.

Til slutt, se etter stipend for å kompensere for kostnaden for høyskolen. Sjekk ut denne listen over over 100 høyskole stipend totalt $ 700.000 i gratis penger. Og ikke passere stipendene med mindre dollarbeløp; de kan være enklere å tjene, og å vinne noen av dem kan lett legge opp til en betydelig besparelse på undervisningsregningen.

Ved å gjøre CollegeSaver-kontoen en del av din større høyskolebesparelsesplan, vil du være godt på vei for å gjøre college rimelig for barnet ditt.

Hva om barnet ditt bestemmer deg for ikke å gå på college? Hvis du har møtt alle nødvendige månedlige bidrag, får du fortsatt $ 1000 bonusen, og du kan bruke pengene, men du eller barnet ditt vil.

Din sving: Hjelper du barna dine til å spare på college? Hva er din strategi?

Julie Mayfield er freelance skribent og blogger som spesialiserer seg på personlige økonomi og livsstil emner. Hun er skaperen av The Family CEO, en blogg om penger og livets virksomhet.

Skrive Inn Din Kommentar