Liv

Kate McKinnons video om barn og penger vil få deg til å latter så hardt

Kate McKinnons video om barn og penger vil få deg til å latter så hardt

Tenk å snakke med barna om penger er ubehagelig og vanskelig?

Da har du ikke sett "Saturday Night Live" komiker Kate McKinnon gjør det.

McKinnon lagde sammen med finansjournalisten Beth Kobliner - forfatteren av "Gjør ditt barn et penger geni (selv om du ikke er det)" - å lage en video slippe litt økonomisk kunnskap på en gruppe små barn.

Det er søtt, morsomt og vil gi deg noen tips om hvordan du kan knytte det berøre pengeproblemet med barna dine.

Hvis du for eksempel bruker arcade-spillbilletter til å "kjøpe" premier på steder som Chuck E. Cheese eller Dave og Buster, kan barna lære leksjonen å holde seg til ting du har råd til i stedet for å ta ut lån.

Eller du kan låne McKinnons metode for å bruke pizza for å lære barna om forsinket tilfredsstillelse. Hvilke tror du de ville gå for - en bit pizza nå eller en hel bit etter å ha ventet litt?

McKinnon viste også at det er godt å ha tidlige diskusjoner om fremtidige karrierer - selv om barna kommer opp med rare jobber som en gagitator. (Du må se videoen!)

Informasjonen er veldig rettidig som April er Financial Literacy Month.

Kobliner kommer inn i hele videoen for å bidra til å styrke personalkonsulentene. Hun deler også flere nyttige tips om å undervise barna om penger på hennes nettside.

Som Kobliner sier i sin bok, barns grunnleggende penger vaner dannes etter 7 år. Så det er viktig å ha penger til å snakke med barna dine snarere enn senere. Legg litt humor på miksen, og de samtalene vil ikke være like vanskelig som du tror.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar