Investere

Hvorfor tror folk å investere er en god idé?

Hvorfor tror folk å investere er en god idé?

Du har sikkert hørt at investering er en god ide. Heck, hvis du leser nettstedet mitt hver dag, vet du at jeg tror det er en god ide å investere. Men du har kanskje ikke tenkt påHvorforå investere er en god ide. Du antok bare det var.

Så, i stedet for å bare ta mitt ord for det, trodde jeg at jeg ville nå ut til noen andre store økonomiske tanker og spør det enkle spørsmålet, "hvorfor tror du det er en god ide å investere? "

Åpne spørsmål er mye moro, så sjekk ut noen av de store svarene på dette enkle, men likevel komplekse spørsmålet, fra noen fantastiske investeringer og personlig økonomi guruer:

David Ning, Money Ning

Investering på lang sikt er en god ide fordi det tillater en person å dele deler av overskuddet som virksomheter genererer over lengre tid.

Følg David på MoneyNing eller på Twitter.

Sam Dogen, økonomisk samurai

Når aksjene går opp, som de har vært de siste fire årene på rad, er alle et geni, og investeringen er definitivt en fin måte å øke ens verdighet på. Spørsmålet er om investorene vil beholde troen under en uunngåelig tilbaketrekking eller freak ut? Den eneste måten å vite er å sette pengene dine der munnen din er og investere!

En av de mest morsomme tingene med å investere er muligheten til å kjøpe aksjer i selskaper du bruker. Å ha en portefølje av Johnson & Johnson, Google, og Apple har gjort fantastiske for eksempel. Når du tjener penger, er det som å komme til å bruke disse produktene gratis. Markedene er tydeligvis "risk-on" nå, og jeg ser etter laggardnavn i laggard-land å investere. En av de mest attraktive stedene nå er Kina etter min mening.

Om lag 35% av min nettoverdi er i aksjer og det vil forbli den måten +/- 5% for sannsynligvis hele mitt liv. Investering i aksjer i min tidlige 20-årene var det som hjalp meg med å kjøpe min første utleie eiendom. Nå er eiendomsmegling også om lag 35% av min samlede nettoverdi med gjenværende vesen i langsiktige CDer som har en blandet årlig avkastning på rundt 3,5%. Her er min nettovinstblanding anbefaling etter alder og arbeidserfaring, jeg tror godt, at folk har bedre resultater i gode tider og dårlige tider.

Følg Sam på Financial Samurai eller på Twitter.

Luke Landes, Consumerism Kommentar

Investering er en kraftig måte å øke rikdom på lang sikt, og alle kan gjøre det. Enten det er å legge til side litt her og der for å bygge en fremtid for deg selv eller kjøpe en stor andel i et selskap du virkelig tror på, gir investeringen forsiktig deg muligheten til å bevege seg mot økonomisk uavhengighet og kan skape en bedre verden for andre som er assosiert med investeringen.

Følg Luke (Flexo) på Consumerism Commentary eller på Twitter.

Michael Piper, Oblivious Investor

For meg er det bare et spørsmål om hva er alternativet? Tilbringer hvert dime jeg tjener, men da må jeg jobbe hele mitt liv - forutsatt at jeg selv kan gjøre det? Nei takk!

Følg Mike hos Oblivious Investor eller på Twitter.

J. Money, Budsjetter er sexy

Investering til meg er som å pusse tennene mine. Ja det kan være irriterende å holde seg på toppen av hele tiden, men sluttresultatene er bare for jævla gode å passere. Ingenting er sexier enn et sunt smil og bankkonto!

Følg J. Pengene på Budsjetter er Sexy eller på Twitter.

Joe Udo, Pensjonere med 40

Investering er ikke bare en god ide. Det er viktig å bygge rikdom og slå inflasjon. Hvis du ikke investerer, vil sparingen sakte miste verdi på grunn av inflasjon. Investering er mer risikabelt enn å stashing pengene dine i banken, men det kan også lønne seg godt. Det tar også mye tid å bli bedre til å investere, så jo tidligere du starter, desto bedre blir du i fremtiden. Ikke vent, lær å investere nå.

Følg Joe på Retire ved 40 eller på Twitter.

Jeff Rose, gode finansielle centre

Investering åpner døren for mange flere muligheter nedover veien. Enten du investerer i deg selv, din bedrift eller aksjemarkedet, legger det til bunnlinjen for eksponentiell vekst.

Følg Jeff på Good Financial Cents eller på Twitter.

Philip Taylor, PT Money

Investering, spesielt passiv, langsiktig, skattefordelaktig investering er absolutt en god ide. Det er en god ide fordi når du blir gammel, vil du ikke kunne gå ut og jobbe for å leve. Men du trenger fortsatt penger. En fin måte å få pengene på i stedet for å stole på andre, er å få den reddet gjennom periodiske passive, langsiktige skattefordelte investeringsbidrag.

Følg Philip på PT Money eller på Twitter.

Nå er det din tur

Nå er det din tur å dele hvorfor du tror det er bra å investere. Fortell meg hvorfor du gjør det, og hvorfor velger du å investere mot bare sparing? Tror du det er bra - og hvordan kom du til den konklusjonen? Har du noen gang virkelig tenkt på det før?

Skrive Inn Din Kommentar