Penger

Vil du være en orkanhelt? Slik kan du tjene $ 62K som en Lineman

Vil du være en orkanhelt? Slik kan du tjene $ 62K som en Lineman

Det er ikke en spesielt sexy eller trygg jobb, men du kan si at det er en elektrisk karriere valg.

Visst, du kan ikke være redd for høyder eller høy spenning hvis du vil bli lineman, men det er en jobb som betaler mer enn $ 62 000 i året og $ 30 i timen, ifølge US Bureau of Labor Statistics.

Og hvis du, som jeg, har tilbrakt de siste dagene uten strøm takket være det monsteret som var orkanen Irma, vet du at disse helterene som dangler fra kraftpoler, er de eneste som skiller deg fra den søte, søte omfavnen til en varm dusj etterfulgt av en Netflix binge.

Oh, og klimaanlegget. Glorious A / C, hvordan jeg savner deg.

"Jeg vil oppfordre noen til å komme inn på dette feltet, fordi vi trenger linemen," sa Joe Kohler, eieren av Kohler Construction Inc., som hans far grunnla i Pinellas Park, Florida, i 1962.

Lineman Jobs er i etterspørsel og betaler virkelig bra

Lineman-jobber har kanskje ikke gjort det på The Penny Hoarder-listen over de beste etterspørselsjobbene i infrastruktur, men BLS prognose behovet for minst 13 700 installatører og reparatører gjennom 2024. Det er ganske bra, spesielt når du vurderer den nevnte lønnen tidligere.

Og etter at Irma rullet gjennom Florida, mistet mer enn syv millioner mennesker makt. Det betyr mye arbeid for verktøyentreprenører og linjearbeidere.

"Jeg vil nok gjøre 30 grand denne måneden," linjemannen Nick Chilelli sa i et intervju med Reuters. "Alle ute her dreper det. Selvfølgelig har du å gjøre med noe som kan drepe deg et øyeblikk. "

Men Kohler, som åpenbart har denne typen arbeid i blodet hans, sa at det også er givende å være en del av noe så integrert i våre liv. Han bidro til å bygge overføringslinjer mellom Florida City og Key West.

«Jeg kan fortelle deg at som barn da vi var på vei til Keys, ble farens øyne tynne hver gang vi kom til sin kraftlinje,» sa datteren hans, TPH-forfatteren Carson Kohler. "Han elsker det."

Her er hvor du skal begynne hvis du selges på Lineman Jobs

Som andre handelsjobber vi har uthevet i fortiden, trenger du ikke en høyskole grad å bli lineman.

En lærling bør få deg på den rette veien, og noen verktøy selskaper har handelsskole programmer slik at du kan gå på skolen i helgene, sa Kohler. Du lærer mest om sikkerhet, og hvis det er et anerkjent kraftfirma, trenger du ikke å reise som mange entreprenører.

Det tar vanligvis fire eller fem år å bli en lineman, sa Kohler. Du starter som en "grunt" eller groundman, og til slutt får du muligheten til å jobbe som lineman. Du kan til og med ende opp med en foreman eller veileder hvis du er i karriere på lang sikt.

Kohler startet seg selv på bunnen og jobbet seg opp til egen Kohler Construction.

Som med mange byggearbeid, må du være klar for en hard dags arbeid.

"De må være villige til å jobbe og villig til å tolerere varmen, spesielt her i Florida, og være ute og jobbe hardt hele dagen," sa Kohler. "Er det fortsatt folk som er villige til å gjøre det? Jeg vet ikke. "

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han håper virkelig at hans makt kommer tilbake snart.

Skrive Inn Din Kommentar