Penger

Finansiell nødstilfelle? Her er 10 juridiske måter å heve kontanter i en hast ....

Finansiell nødstilfelle? Her er 10 juridiske måter å heve kontanter i en hast ....

Hør - noen ganger skjer livet.

Nesten alle av oss har vært i en finansiell krise på et eller annet tidspunkt. Bilen bryter ned. Kontokontoen er overført. Du står bak på leie. Etc.

Uansett hva situasjonen kan være, har vi satt sammen en liste med 10 måter å hjelpe deg med å hente litt penger i en hast ...

1. Selg ditt gull og sølv

Små myntbutikker, spesielt de som også selger samleobjekter, vil vanligvis kjøpe noe med gull eller sølv i den. Hvis du ikke er sikker på om den gamle serveringsplaten du arvet er sølv eller hvis det kjedet i kjolen er gull, vil de teste det for deg. Sjekk huset for alt som kan inneholde edle metaller.

Lokale myntbutikker vil vanligvis tilby deg vesentlig mer enn de stedene som bruker store penger til å plassere "Vi kjøper gull" annonser overalt. Men metallene må fremdeles utvinnes uansett gjenstand de er i, så du får ikke topp dollar. Sjekk ut nåværende spotpris for sølv og gull uansett, så du har en ide om hva du bør få. Forvent å bli betalt 30% til 40% mindre enn spotprisen for sølvet i smykker og minst 10% mindre for gull.

2. Samle gjeld

Hvis noen skylder deg noe, er det på tide å samle. Lettere sagt enn gjort, ikke sant? Vel, det er to måter å øke oddsen for å samle inn. Den første er å tilby rabatt. For eksempel kan du fortelle et familiemedlem som skylder deg $ 200 at du vil ta $ 160 som full betaling hvis han kan finne en måte å betale deg i neste time.

Å samle inn når personen som skylder deg ikke har noen måte å få kontanter, tilbyr å ta verdifulle objekter i stedet. Ideen her er å få betalt med noe du kan selge umiddelbart. For å være trygg, før du aksepterer noe som betaling, kan du ringe en bondebutikk først og beskrive objektet for å få en ide om hva du kan selge den for.

3. Arbeid for en time

Nettsteder som Task Rabbit koble folk som trenger hjelp lokalt med de som tilbyr den. En eldre kvinne tre kvartaler unna deg, kanskje du trenger noen til å kjøre henne til en avtale, og hun betaler for den oppgaven. En travel leder kan trenge noen til å gå hunden sin, og han kan ha lagt opp sitt behov på Task Rabbit. Du kan sjekke på smarttelefonen din og se hva som er tilgjengelig akkurat nå.

Selvfølgelig må du allerede ha åpnet en konto for å finne denne typen arbeid raskt, så hvis du går inn i behovet for raske penger, vil du kanskje bli med på et av disse nettstedene i dag for å være forberedt på neste gang.

4. Lån penger

Dette kan være en rask måte å skaffe penger på, men det er to problemer her. Først må du betale penger på et tidspunkt. Med det i tankene vil du kanskje bare låne det du virkelig trenger.

Det andre problemet er at folkene du kjenner kanskje ikke har noen penger til å låne ut til deg. I så fall spør om de har ting de vil bli kvitt. Se etter elementer som er lett å selge, og kjøp dem med en IOU. Så selg dem for kontanter. Hvis den brukte møbelbutikken betaler deg bare $ 180 for et bord og du lovet å betale din bror $ 200 for det i en måned kan du vurdere forskjellen som interesse. Men prøv å være en bedre forhandler neste gang.

5. Selg din fremtidige arbeidskraft

Dette er noe som låne, bortsett fra at du aldri trenger å betale tilbake med penger. Gå på telefon og ring folkene du kjenner. Forklar at du vil selge dine tjenester billig hvis de betaler for fremtidig levering. For eksempel kan en venn som reiser normalt betale et kjæledyr sitter $ 50 per dag for å bli hos katter. Du kan tilby å dekke de neste fire dagene at hun skal reise for $ 30 per dag, hvis hun betaler deg $ 120 nå.

Andre tjenester du kan pre-selge på denne måten inkluderer barnevakt, hus rengjøring, og til og med maleri eller hagearbeid. Uansett hvilken tjeneste du kan tilby, hvis noen av personene du kjenner trenger den slags hjelp, kan den selges på forhånd. Du skylder tid og arbeid, men du må aldri betale tilbake pengene.

6. Returburger og flasker

Hvis du bor i en av de statene som har flaskeregninger, returnerer du sannsynligvis allerede dine bløtkasser og flasker for å få innskudd. Men hva om du har renset huset og kommer opp med bare 20 av dem? Selv om staten din har et depositum på 10 prosent, vil du se på bare $ 2, som du kan bruke på bensinkjøring til butikken for å returnere flasker.

Det er på tide å gå til venner og familie. Ingen liker å håndtere disse tomme bokser og flasker, så etter at du forklarer at du trenger å hente penger, vil noen av dem gjerne la deg ta alle de tømmerene de har. Ring først slik at du vet hvem som har minst et par dusin. På den måten kan du planlegge ruten din effektivt.

Du kan samle bokser til å selge for skrap i stater som ikke har innskuddslov. Noen mennesker tjener å samle bokser, men det er ikke mye av å leve. Og fordi du gjør om en krone per kan selge dem som skrap, mot den ti prosent innskuddet du får i en delstat som Michigan, kan du ikke gjøre mye om en time, selv med hjelp av venner og familie.

7. Selg bøkene dine

Det er flere gode steder å selge bøkene dine på nettet, og du får sannsynligvis den beste prisen på denne måten. Selvfølgelig virker det ikke hvis du trenger pengene dine i neste time. For det må du finne en av de gjenværende, lokale brukte bokhandlerne som kjøper bøker. Ring først for å være sikker på at de betaler penger og ikke bare lagrer kreditt. Hvis du har tekstbøker og andre bøker som fortsatt er tildelt for høyskoleklasser, gå til college-bokhandel for den beste prisen.

8.Ha en venn Bruk kredittkortet ditt

Vi kommer tilbake til vennene dine for å få hjelp. Hvis kredittkortet ditt har en lav kontantavgift, eller du bare ikke vil betale disse avgifter, er det en annen måte å bruke den til å øke kontanter raskt. Be om å ta med på en venns shoppingtur, helst når han planlegger å bruke mye penger. Betal for alt med kredittkortet ditt i bytte for ham og gi deg kontanter. Han betaler det samme som han ville ha for sine kjøp, og kanskje du kan kjøpe ham lunsj som en belønning. I mellomtiden har du kontanter nå, uten de vanlige kontantavgiftene og høyere rente.

9. Selg klærne dine

Vi har alle klær som vi ikke har hatt på lang tid. Hvorfor ikke selge noen av disse tingene for å heve penger raskt? Få på nettet for å finne nærmeste Plato's Closet eller annen klærbutikk som kjøper brukt klær. Vanligvis kan du få mer penger hvis du setter dine varer i en forsendelsesbutikk, men det vil innebære ventende uker for å bli betalt. Hvis du ønsker å skaffe penger i løpet av den neste timen eller så, trenger du et sted som betaler penger nå.

10. Selg dine venners ting

Vi skal plage vennene dine for hjelp rett til slutten av vår liste. Men du kan også hjelpe dem ut, fordi de har ting de vil bli kvitt, og du har løsningen. Et eksempel vil forklare hvordan dette kommer til å fungere ...

Din venn har noen ting hun vil bli kvitt, inkludert en Xbox 8 hun aldri bruker, et lite salongbord, tre par designer jeans som ikke passer, lærebøker fra college og noen ødelagte smykker som kan være laget av gull . Du forteller henne at du kan hjelpe deg med å selge sine ting, men du må ta det først til kjøpere. Last opp og start rundene av bondebutikker, bokhandlere og brukte møblerforretninger. Hvis pantselskapet tilbyr $ 45 for Xbox, ring din venn for å se om hun tar $ 30. Hvis møbelforretningen betaler $ 75 for bordet, fortell henne at du vil gi henne $ 45. Du lommer forskjellen i hvert tilfelle. Fortsett på denne måten til du har solgt sine ting. Betal henne hva som skal skje, og resten er ditt.

Din sving: Har du noen andre ideer for å hjelpe noen som trenger behov, øker kontanter raskt? Har du noen gang hatt å gjøre noe som dette selv? Jeg ville elske hvis du vil dele historien din i kommentarene nedenfor ....


Skrive Inn Din Kommentar