Banker

Hvordan bruke Frugality og Pell Grants å Dodge Student Loans som en ikke-tradisjonell student

Hvordan bruke Frugality og Pell Grants å Dodge Student Loans som en ikke-tradisjonell student

I dag utgjør ikke-tradisjonelle studenter mer enn 40% av elevbefolkningen. Det nummeret vokser så fort at de på utdanningsområdet gjenoppfatter begreper som "tradisjonelle".

Når du er en utradisjonell student, møter du dine egne unike sett med utfordringer. Du er en voksen voksen, uavhengig av mamma og pappa. Faktisk kan du selv være en mamma eller pappa. Du har voksen regninger å betale, folk å ta vare på, og trenger å finne en måte å utnytte utdanning til en høyere inntekt for en høyere livskvalitet.

Problemet er selvfølgelig forhåndskostnader. Hvordan skal du gå tilbake til skolen, ta vare på barna, jobbe og kunne betale daglige regninger utover opplæring, gebyrer og bøker? De fleste vender seg til studielån, men med den stigende studiekostnaden er sjansene for å falle i forfalskende gjeld langt større enn å bruke dem til å utnytte en umiddelbar og merkbar økning i livskvaliteten for deg selv og din familie.

Vet hva? Du trenger ikke studielån som en utradisjonell student.

Stol på meg. Jeg har vært der. Da min mann og jeg fant ut at vi ventet, gjorde vi det dristige og litt vanvittige bevegelsen av å komme tilbake til skolen. Våre inntekter var ikke noe å skrive hjem om og tillot oss ingen ekstra endring i slutten av måneden for å kaste inn besparelser. Økonomi var en kamp. Men vi visste at vi ønsket et bedre liv for barna våre.

Da jeg hadde flere høyskolepoeng under beltet, gikk jeg først tilbake. Etter at jeg fullførte min grad, returnerte mannen min til stipendens haller hvor han fortsetter studiene sin til i dag. Når han er ferdig, håper jeg å gå tilbake for å få en enda høyere grad. Ikke bare har vi ikke pådratt noen studentgjeld gjennom hele prosessen, men vi har faktisk laget penger ved å gå tilbake til skolen.

Dette er hvordan.

Pell Grants: Den Nontraditional Student's Friend

Det aller første du bør gjøre når du tenker på å gå tilbake til skolen, fyller ut FAFSA. Avhengig av inntektene dine vil FAFSA gi deg stipend, arbeidsmuligheter og tilgang til føderale studielån. Du trenger ikke en annen jobb; du har nok på tallerkenen din. Du ønsker ikke å ta ut studielån. Så vi skal bare fokusere på tilskudd, som er gratis penger du ikke trenger å betale tilbake.

Pell-støtten tildeles kvalifiserende studenter som fyller ut FAFSA. Maks Pell-stipend for en heltidsstudent for skoleåret 2016/17 er $ 5,815. Min mann og jeg kvalifiserte meg for den maksimale Pell Grant for de første årene av våre studier. Vi gjør for tiden litt mer enn gjennomsnittlig amerikansk lønn siden min utdanning har gitt en økning i inntekt, og i dag mottar vi bare noen få hundre dollar sjenert av maks.

Vi skal anta at inntektene dine er lav til gjennomsnittlige fordi du er en voksen som returnerer til skolen. Ellers ville det ikke være en økonomisk grunn til å gå tilbake til skolen. Dette betyr at du sannsynligvis vil kvalifisere for en ganske stor del av den maksimale Pell Grant, om ikke hele greia.

Den gjennomsnittlige kostnaden for undervisning på et felleskollegium i 2015/16 var $ 3,430. Siden data for 2016/17 ikke er tilgjengelig, må vi antar at dette tallet øker med om lag 2,9%, som det gjorde året før. Det vil bety at gjennomsnittskostnaden i 2016/17 skoleåret vil være rundt $ 3.529,47.

Fordi du har lov til å bruke Pell-bevilgningen for levekostnader, vil en student som mottar maksimal Pell-bevilgning til å delta i en gjennomsnittlig fellesskapskurs, netto utgjøre $ 2.285,53 per studieår. Hvis du kjøper bøker hvor som helst, men bokhandelen og bruker reserve-delen av bibliotekets høyskole, kan du sannsynligvis inneholde kostnadene for lærebøker til $ 300 / semester eller mindre, og gir deg $ 1,685,53 for levekostnader.

Du har allerede tjent penger ved å gå tilbake til college.

Men det er mer. Din stat sannsynligvis gir tilskudd også. Mesteparten av tiden blir du automatisk veiledet til statens søknadsside etter at du har fylt ut FAFSA. Hvis det ikke skjer, gjør noen undersøkelser for å finne det byrået med ansvar for høyere utdanning i din stat. I min hjemmestatistikk i Pennsylvania, betyr det at du ikke går glipp av $ 2300 + av midler som kan gå rett tilbake i lommen din som en universitetsstudent.

Stipend: Kupongene i College World

Enhver som har praktisert noen modicum av frguality har lurt rundt med å bruke kuponger. Du kan spare $ 5 på matbutikken din ved å gå gjennom søndagspapiret, eller du kan være en ekstrem kuponger som får massevis av ting gratis ved å dedikere 40 timer + en uke til oppgaven.

Som en potensiell høyskole student må målet ditt være å bli en ekstrem kupong for utdanningen din. Kupongering for høyskole betyr ikke at du går gjennom søndagspapiret hver uke; det betyr å skure nettet, ditt finanshjelpskontor, din arbeidsgiver og samfunnsorganisasjoner for stipend hvert semester. Du kan bruke en god tid på å gjøre det, men det vil ikke være en 40 time + forpliktelse 52 uker på året.

Mens en høyavkastningskupong kan spare deg for $ 5 på en økonomipakke med junk food, kan et høyrentetekst dekke tusenvis av dollar på undervisningen din, eller hele opplæringen din.

Som en utradisjonell fellesskapsstudent ønsker du å søke stipend som gir deg mulighet til å bruke pengene til levekostnader, bøker eller noe annet enn undervisning, siden du allerede har det dekket med stipendene dine.Hvert stipend du er tildelt, er penger tilbake i lommen når du bruker denne strategien. De fleste stipendier skal gi deg minst hundrevis av dollar, med mange andre som tildeler tusenvis. De få timene du bruker bruker kan betale store utbytter.

Skriv nok solide, overbevisende essays, og stipendpengene dine kan til og med tillate deg å avslutte jobben din mens du forfølger studiene, og dekker alt fra mat til leie til bleier.

Overgang til en fireårig skole

Fellesskapskollegiet anbefales i de to første årene, fordi det er allment tilgjengelig uansett hvor du bor, og lave undervisningspriser sparer tusenvis av dollar.

Etter de to første årene vil du likevel se på overføring til en fireårig skole for å fullføre studiene. Logistisk er din beste tilnærming å finne et universitet som har et partnerskap med felleskolen. Vet hvilke klasser som skal overføres før du tar dem. Mange skoler vil til og med ha et samarbeidsprogram med lokale universiteter og fireårige høyskoler for å gjøre overgangen sømløs.

Overfør for langt utenfor din nåværende geografiske region, og du har større risiko for å miste noen av dine kreditt timer på grunn av at din nye skole ikke godtar dem.

De to siste årene av utdanningen din vil bli mye dyrere. Den gjennomsnittlige kostnaden for en statslig, fireårig skole er nesten tre ganger den gjennomsnittlige felleskolen. Men vær ikke redd. Påfør de samme prinsippene du brukte i samfunnskollegiet til din nye utdanningsinstitusjon: fyll ut FAFSA, søk om statstilskudd, og søk om stipend.

Mange stater vil øke sin maksimale stipendpris, avhengig av kostnadene for undervisning og avgift på skolen din. Hvis staten følger dette mønsteret, betyr det at statens maksimale tildelingspris vil gå opp når du overfører til en dyrere institusjon.

Finansiering er en annen grunn til å være lokal når du velger din fireårige skole. Selv om det ikke er et eksplisitt samarbeidsstudium, vil mange skoler gi stipend til studenter som overfører fra lokalsamfunnskollegier. En annen universell stipendsmulighet er å bli med Phi Theta Kappa, et nasjonalt ærefaglig samfunn for fellesskapsskolestudenter. Denne organisasjonen gir stipend til studentmedlemmer som overfører til fireårige institusjoner.

Fireårige skoler har også en tendens til å tilby sine egne økonomiske hjelpepakker. Kontakt finanskontoret for å finne ut om mulige muligheter etter at du har sendt inn FAFSA.

Det er nok gratis penger der ute for kvalifiserte studenter å flyte seg gjennom de to siste årene av skolen også. Søk, søk, søk. Du trenger rett og slett ikke studielån som en utradisjonell student.

Å bli betalt for å gå på skole er bedre enn gjeld

Åpenbart får betalt for å få din grad er bedre enn å oppgradere med gjeld. Dette gjelder spesielt når du er en ikke-tradisjonell student. Etter oppgradering vil du møte et unikt sett av utfordringer. Du kan ha en familie til å støtte når du prøver å lande en stilling. Du kan møte alderdom når du begynner å intervjue for jobber. Du må kanskje lære nye ferdigheter som kommer naturlig til de som vokste opp i en stadig mer digital alder. Dette er sant selv om du er i slutten av tjueårene; Tider skifter raskt.

Å møte disse utfordringene uten studielån som en utradisjonell student er vanskelig nok. Facing dem med gjeld kan være ødeleggende. Det er ekstremt sjeldent at du ser et studielån som er utløst i konkurs, og i en mer avansert alder har du mindre tid til å kapitalisere på utdanningen din og betale din gjeld før pensjonering. Det sunneste alternativet er å bruke stipend og stipend for å tjene penger på studiene. Det er et fullstendig oppnåelig mål for dedikerte studenter.

Femme Frugality er en freelance personlig økonomi forfatter og redaktør. Du kan lese mer om hennes skriving på bloggen hennes hvor hun dekker penger til foreldre, studenter, bruder og økonomiske filosofer.

Skrive Inn Din Kommentar