Penger

Denne læreren ditched i klasserommet - Nå lager hun $ 75 / Hr veiledning online

Denne læreren ditched i klasserommet - Nå lager hun $ 75 / Hr veiledning online

Opp til tredje klasse, flommet jeg alltid på det laveste lesenivået.

Jeg følte meg engstelig og flau da de var sammen med de andre barna som ble betraktet som "bak." Moren min planlagt etterskole veiledningssessioner med lærerne og bibliotekarene mine.

Likevel kjempet jeg før jeg endelig ble utstyrt med et par briller. Nå, jeg liker å lese (nettopp startet "Harry Potter" forresten), men jeg vil ikke glemme frustrasjonen min.

Joanne Kaminski hadde en lignende opplevelse. Hun er 40 nå, men da hun var i sjette klasse, oppmuntret læreren hennes mor til å lese med henne om natten for å hjelpe henne med å gå videre.

"Du leser en side; hun leser en side, "læreren rådet.

Boken var "Anne of Green Gables," og Kaminski var hekta.

"Det var første gang jeg virkelig kunne forstå hva jeg leser," husker hun. "Jeg kunne se bildene inne i hodet mitt og lage den tankene filmen."

Kaminski endte opp med å oppgradere på toppen av sin høyskole klasse med en leser spesialist grad - og til slutt en mester. Hun lærte i 10 år i det offentlige skolesystemet til hun ble frustrert og følte seg for begrenset.

Så gjorde hun noe om det. I 2010 startet Kaminski en online lesing veiledning virksomhet.

Nå jobber hun sine egne timer - hjemmefra - og raker i $ 5000 - $ 6000 i måneden. Plus, hun hjelper barna å lære å lese over hele verden.

Hvordan Kaminski startet sin egen online veiledningsvirksomhet

Kaminski jobbet i Wisconsin skolesystemet i 10 år.

I tillegg til å undervise, lærte hun andre lærere på å lese instruksjon - og lærte selv lærerens trenere. Til slutt antok hun tittelen til ledende pensumkoordinator. Men som hvert år krysset, ble hun stadig mer frustrert over systemet.

"Jeg kunne bare ikke gjøre så stor av en innflytelse som jeg ville ha med disse barna," sier hun. "Virkelig, hva hjertet mitt ville gjøre var å jobbe en-mot-en med barn."

Hennes cue å forlate kom i 2010 da hun ble syk - en kronisk smerte som ble til en seks måneders sykehusinnleggelse og stumped leger. Med tre små barn i slep besluttet Kaminski å bli hjemme for å fokusere på jentene og hennes helse.

Etter fem andre mislykkede virksomheter besluttet Kaminski å prøve online veiledning.

Deretter var det ikke noen selskaper som leter etter lesing veiledere. Å være den faste kvinne hun er, startet hun sin egen virksomhet - The Online Reading Tutor.

Hva er det som å være en online veileder?

Seks år senere opplever Kaminski fortsatt stor suksess.

I gjennomsnitt lærer hun i 25 timer i uken. Hennes tidsplan varierer, men uansett hva, setter hun det selv.

For eksempel nekter hun å ta noen lørdagsmøter, slik at hun kan juble på jentene på fotballkampene sine.

En typisk sesjon går 30 minutter til en time, avhengig av barnas alder, oppmerksomhet og planlegging. Hun vurderer først barnet for å se hvilke områder hun trenger å fokusere på. Deretter utvikler hun en tilpasset plan for studenten.

Men denne planen kan endres - noe som Kaminski elsker å jobbe en-mot-en utenfor skolen. I klasserom sier hun at lærerne blir fortalt hva de skal lære, hvordan man lærer det og når de skal lære det. Planer kan ikke individualiseres.

"Lærere har ikke lov til å ta individuelle beslutninger basert på hver enkelt student," sier Kaminski. "Her er jeg i stand til å bestemme nøyaktig hvor barnet leser, hvor hullene er i instruksjonen, så er jeg i stand til å lære til disse hullene for å lukke dem slik at de kan lese bedre."

Hun sier fant det perfekte systemet - for seg selv og hennes program.

Og hvis du lurer på hvordan hun opprettholder autoritet gjennom en skjerm, har Kaminski ikke hatt et problem. Hun sier at bare positive ting kommer gjennom det.

"Jeg har lagt merke til at barna åpner seg mer og er mer komfortable i sin egen hjemstilling," sier hun.

Hun legger merke til en annen fordel: Barna med ADHD må hele tiden bevege seg.

«Jeg vet ikke om deg, men når jeg har barn, prøver jeg å lære, og de er ekte-mirley, det gjør meg gal,» sier hun. "Online, det bryr meg ikke i det hele tatt."

Plus, det gir henne muligheten til å koble sammen med barn fra hele verden - inkludert Australia, Kina, Den Dominikanske Republikk, England og Hellas.

Hvor mye gjør hun som en online veileder?

Tips: Det er mer enn hun gjorde som lærer.

"Jeg er i stand til å lade mer i dag enn jeg noen gang gjorde i skolesystemet," forklarer Kaminski.

Kaminski tar $ 75 per time. For hver elev foreslår hun 8-12 timers instruksjon for å lukke et årslesningsavbrudd, som tilsvarer $ 600- $ 900. Det er fortsatt billigere enn noe ole-veiledningsprogram - enda hun banker $ 5000 til $ 6000 i måneden jobber omtrent 25 timer i uken.

Hvordan kan noen starte veiledning på nettet?

Seks år etter at Kaminski startet sin virksomhet fra begynnelsen, ser hun stor etterspørsel etter online veiledning - og ikke bare for lesing.

Hun sier at det er en reell etterspørsel etter spesialiserte vurderinger.(Tenk: PSAT, SAT, ACT, LSAT og GRE - de fryktede akronymer.)

Og den elektroniske delen? Vel, det er bare enkelt. Barna har full tidsplan, slik at du kan hoppe online for en time på en planlagt tid, letter stresset litt.

For å lykkes, må du selvfølgelig tålmodighet og medfølelse (se også foreldrenes kamp). Men hva med din egen utdanning?

Kaminski sier, virkelig, alle kan starte veiledning på nettet.

"Det er ikke som om du må ha alle disse grader," sier hun. "Ingen spør meg om hva mine grader er. Jeg var veldig sjokkert, men til veileder, må du kunne få resultater. "

Hennes resultater er ganske darn bra, så hun er i stand til å lade mer. Kaminski foreslår nybegynnere med liten erfaring begynner å lade opp rundt $ 30.

Og på det notatet trenger du også noen forretningsmessige ferdigheter. Kanskje du vet hvordan du skal undervise - flott - men du må også vite hvordan du får klienter og være åpne for å lære deg selv underveis.

Kaminski kjører en Facebook-gruppe du kan bli med hvis du er interessert. Det er vert for et bunt av forskjellige mennesker - noen som har gjort dette i årevis og noen som nettopp har startet.

Uansett, hun er glad for å mentorere.

Din tur: Er du interessert i å bli en online veileder?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar