Virksomhet

5 opp og kommer #FinTech Companies From Finovate 2016

5 opp og kommer #FinTech Companies From Finovate 2016

På våren 2016 Finovate Conference debuterte startups og etablerte selskaper fra hele verden sine nyeste produkter til et pakket publikum.

Mer enn 50 selskaper presenterte sine nyeste enheter, programvare og mer. Finovate har vært utgangspunktet for mange av dagens felles finansielle tjenester, for eksempel robo rådgivere og online budsjetteringsverktøy.

Så hva er de siste selskapene som tar vår oppmerksomhet? Les under.

Verdt FM

Det siste tilbudet fra Amanda Steinberg, skaperen av DailyWorth, er en økonomisk planleggingspraksis rettet mot kvinner. Produktet er for tiden i beta-test med en forventet offisiell utgivelsesdato senere i 2016.

Steinberg kjenner publikum. DailyWorth er et fremste nettsted for kvinner som søker økonomisk rådgivning med et publikum på over en million. WorthFM er for DailyWorth-lesere som vet hvordan man sparer og budsjetterer, men vet ikke hvordan eller hvor de skal investere.

Bygget som en robo-rådgiver automatiserer WorthFM lagring basert på utgifter vaner og overfører penger bare når det er trygt (unngår overtrekk). Det har også du fullført en personlighetsquiz før du investerer pengene dine, som den bruker til å skreddersy eventuelle investeringer som passer til din livsstil.

CUneXus

Å gå til bilforhandler for å få ditt nye kjøretøy, er det i 2009. CUneXus samarbeider med kredittforeninger og låser forhandlere for å vise deg biler tilgjengelig i sanntid - sammen med tilpasset finansieringsinformasjon.

Det er riktig - du kan handle for et lån og en bil samtidig. Deres intuitive system og brukervennlig navigasjon er perfekt for folk som håper å unngå en hel dag brukt på forhandleren.

Hvis du har en bil å handle i, kan du også importere den informasjonen for å få et estimat av hva det er verdt. Nettstedet lar deg skanne og sende inn alle relevante dokumenter, slik at du ikke trenger å gjøre noe i forhandleren, bortsett fra å hente nøklene dine.

Student Loan Genius

Den hotteste trenden i fordelene er selskaper som betaler tilbake lån for sine tusenårige ansatte. Men Student Loan Genius tar dette et skritt videre.

Programmet oppfordrer bedrifter til å gi 401k bidrag til sine ansatte basert på deres studielånsbetalinger. Avhengig av hvor mye betalingen deres er, vil selskapet bidra med et visst beløp til deres 401k fond. På den måten må tusenårene ikke lenger velge mellom å betale sine lån og bidra til pensjonering.

meetinvest

Det er en rekke robo rådgivere på markedet, alle lovende å hjelpe deg med å investere basert på din livsstil, inntekt og alder. Men hva om du kunne investere basert på en person, sier Warren Buffett?

Det er der Meetinvest kommer inn. Det sporer investeringsvanene på mer enn 30 personer, og lar deg investere basert på de økonomiske gurene du beundrer. I stedet for å velge et måldansfond eller ETF, kan du velge en ekspert som skal følges. Denne tjenesten er allerede tilgjengelig for både finansinstitusjoner og forbrukere.

Sjekk ut The College Investor meetinvest gjennomgang fra 2014.

savedroid

Hva om du kan spare for ferien ved å sykle til jobb eller ta trappene? Hva om du kan spare penger - uten å prøve? Det er det reddetroid håper å gjøre. Det tyskbaserte selskapet lar sine kunder lagre for store mål ved å lage små innskudd til en konto.

Innskuddene er knyttet til dine daglige aktiviteter. Enten du tar bussen i stedet for å kjøre bil eller savner din Pilates-klasse for å spise pizza på sofaen - dette er ting savedroid kan ta hensyn til. Den beste delen? Når du belønnes for å være god, blir mer penger deponert i ditt langsiktige mål. Vinn-vinn.

savedroid analyserer også dine utgifter vaner for å se om du overpayer din mobilregning eller hvis det er en billigere internettplan for deg.

Skrive Inn Din Kommentar