Penger

Hvordan tjente jeg tusenvis av flyselskaper Miles bare for å ta undersøkelser på nettet

Hvordan tjente jeg tusenvis av flyselskaper Miles bare for å ta undersøkelser på nettet

Når jeg ser på mitt favorittprogram (hver kveld), lurer jeg på om jeg skal strikke mine egne klær eller gjøre sit-ups. Da får jeg hodet mitt rett og finne ut om jeg sitter på sofaen, hvorfor ikke tjene hyppige flier miles også?

Tilbake i 2015 ble jeg med på e-belønninger for å ta undersøkelser for kontanter. Jeg har også klart å rakke opp tusenvis av flyselskapsmiljø sammen med rabatter til Best Buy og et 25-ukers abonnement på Wall Street Journal.

Jeg undersøker nesten hver dag i bare noen minutter her og der, og gir min mening om ting som sjampo, vitaminer, frosne middager, mobiltelefonplaner, bilforsikring og glitrende vann.

Hvordan det fungerer

Det er enkelt å registrere deg ved hjelp av e-postadressen din. Opprett en profil, og du vil begynne å motta e-postvarsler som varsler deg om at en undersøkelse er klar basert på dine preferanser.

Et typisk spørreskjema starter med grunnleggende som stat, postnummer, alder, etnisitet og annu

al bruttoinntekt. Du kan videresende noen av disse spørsmålene ("Foretrekker ikke å si") eller logge ut når som helst, selv om du ikke mottar det fulde incitamentet (du får $ 0,25 i e-belønning valuta bare for å prøve).

Incentivene varierer fra sagt, $ 5 i e-belønninger for en 15-minutters undersøkelse til $ 1,50 i e-belønninger for en 5-minutters undersøkelse. Jeg har sett incentiver så høyt som $ 10 for en 40-minutters undersøkelse - du blir advart om tidsforpliktelsen før du starter.

I en typisk uke bruker jeg omtrent to timer med undersøkelser, men det er aldri i en sittende. Jeg kan gjøre fem eller seks på rad; andre ganger, jeg vil bare gjøre en og gå videre til andre ting. Noen presenterer en kort video eller mange kolonner for å lese gjennom, slik at du må være fokusert. Andre, du kan få fart gjennom ganske raskt.

Få din godbiter

Den morsomme delen kommer når det er på tide å velge belønninger: Omaha Steaks, Audible.com, Starbucks, Macy's, Hertz Bilutleie, Red Lobster og iTunes er bare noen av leverandørene tilgjengelig.

Min favoritt så langt er Alaska Airlines. Jeg reiser fra New York til Seattle noen ganger i året og har tjent 8 250 Alaska Airlines belønning miles. Jeg har innløst $ 25 i e-belønninger valuta mot 500 Alaska Airlines miles flere ganger i løpet av det siste året, bare ved å fylle ut spørreundersøkelser. Ved en annen anledning startet jeg et abonnement på Wall Street Journal for 152 utgaver på $ 50 i e-belønninger.

Basert på mine beregninger, er undersøkelsene som å tjene hvor som helst fra $ 10 til $ 18 / time - ikke så ille i svette hjemme å spise popcorn.

ulempene

Som noen belønningsprogram er det noen ulemper, men ikke mange. Du oppgir aldri ditt fulle navn, så undersøkelsene er anonyme, men du vil fullføre dem fra din hjemmedatamaskin, som har en IP-adresse og informasjonskapsler, så Big Brother kan se på. (Du kan velge bort av avanserte cookies som sporer viss informasjon basert på aktiviteten din.)

Husk at lommeboken din ikke kommer til å vokse ved å ta e-belønninger undersøkelser (prøv noen av disse ideene til å faktisk tjene grønn). Ved å fylle markedsundersøkelsen spørreskjemaer med varierende lengder, tjener du "Panel Currency" (det er hva e-belønninger kaller sine poeng fordi du er en panelforsker). Og selv med et øye på TVen, må du svare på spørsmålene ærlig og i god tro.

Noen undersøkelser krever å lese lange passasjer, og noen ganger vil forskerne kaste inn et "tomt" spørsmål: "Hvilken farge er en banan?" Eller "Velg # 3 nedenfor" for å kontrollere at du betaler oppmerksomhet.

Hver undersøkelse avsluttes med et tilbakemeldingsskjema for å vurdere klarhet, grundighet og om det var tekniske problemer. Jeg finner det fascinerende måten spørsmålene er arrangert på, og skriver ofte konstruktive notater om hvordan man kan forbedre undersøkelsene.

Hvis du er som meg og reiser mye, elsker å spise ute, og bli giddy med en bunke gavekort på hånden, så sjekk ut e-belønninger. Jeg har lært om nye merker og tjent flyselskapsmiljøer, mens jeg har på meg PJs.

Jennifer Karchmer er frilansskribent, redaktør og korrekturleser. Hun løper over skulderredaktøren eksternt mens han jobber fra steder som Bellingham, Washington; New York City; Frankrike og Sør-Afrika.

Skrive Inn Din Kommentar