Investere

TreasuryDirect Review - Gå direkte eller med en megler?

TreasuryDirect Review - Gå direkte eller med en megler?

TreasuryDirect er den amerikanske regjeringens nettsted som gir deg mulighet til å kjøpe statskasser direkte fra regjeringen. Hvis du kan kjøpe treasurier fra regjeringen, er det noen grunn til å bruke megler?

I denne artikkelen finner du forskjellene mellom å gå direkte vs. med megler.

Hurtig navigasjon Kjøpe fra TreasuryDirectSelling Markedsmessige verdipapirer kjøpt på TreasuryDirectBuying og selger fra en megler som er TreasuryDirect for?

Kjøper fra TreasuryDirect

TreasuryDirect-nettstedet finner du på https://www.treasurydirect.gov. Som du kan se fra .gov-domenet, er nettstedet eid av regjeringen. Du kan kjøpe treasurier direkte fra denne nettsiden. Selv om du ikke kan selge dem på samme nettside. Mer om det litt senere.

TreasuryDirect tillater deg å kjøpe noen av følgende omsettelige verdipapirer:

 • Statskasseveksler
 • Merknader
 • obligasjoner
 • TIPS
 • Spareobligasjoner

Det første trinnet i å kjøpe omsatte verdipapirer på TreasuryDirect er å åpne en konto. Du trenger følgende:

 • Sosialt sikkerhetsnummer eller skattebetalers identifikasjonsnummer for enheter
 • Førerkortnummer
 • Kontroller eller sparekontonummer og rutingsnummer
 • Epostadresse
 • Å ha en amerikansk adresse
 • Å være over 18 år

Med den informasjonen i hånden kan du gå her https://www.treasurydirect.gov/indiv/indiv_open.htm for å åpne en konto som individ. Prosessen er ganske lang.

Når du har opprettet en konto, er du klar til å kjøpe treasurier. Denne delen er ikke mye forskjellig fra hvordan du kjøper treasurier på megleringssteder. Til forskjell fra meglerforretninger er det imidlertid ikke gebyr for innkjøp av verdipapirer. For å kjøpe, må du vente til en auksjon er tilgjengelig, siden skattemyndighetene selges på auksjon.

Auksjonsfrekvensen avhenger av den spesifikke typen sikkerhet, men kan forekomme hver uke eller en bestemt tid i løpet av måneden. Federal Reserve endrer regelmessig auksjonsdatoer, slik at du må sjekke auksjonskalenderen for å finne ut når neste auksjon er tilgjengelig for din spesifikke sikkerhet.

I tillegg til ingen gebyrer fjerner TreasuryDirect også eventuelle risikoer fra tredjepart. Regjeringen er mindre sannsynlig å gå ut av virksomheten enn et meglerfirma. I tillegg eier du dine skatter og har full kontroll over dem.

Det er heller ikke noe minimumsbeløp å kjøpe. Noen meglere vil kreve et visst antall eller antall obligasjoner som skal kjøpes per transaksjon.

Selge omsettelige verdipapirer kjøpt på TreasuryDirect

Mens du kjøper treasurier fra TreasuryDirect, ligner det i en megling, hva er annerledes, er det faktum at du ikke kan selge dine skatter på TreasuryDirect. Med andre ord, de kan ikke innløses før modenhet. Dette betyr ikke at du ikke kan selge verdipapirer kjøpt fra TreasuryDirect. Du kan. Men du må gå inn på annenhåndsmarkedet for å gjøre det.

For å selge verdipapirer kjøpt på TreasuryDirect i annenhåndsmarkedet, overfører du først dem til en megler, bank eller forhandler - et selskap som er i stand til å selge verdipapirer. Det vil sannsynligvis være et provisjonsgebyr på salget.

TreasuryDirect fungerer veldig bra hvis du har tenkt å kjøpe og holde til forfall siden det ikke er noen måte å selge dine verdipapirer gjennom dem.

Noe annet å være klar over er TreasuryDirect-nettsiden: det er sikkerhet er litt overkill. Dette kan gjøre nettstedet vanskelig og tungvint å bruke, siden sikkerheten vanligvis alltid er i veien. For eksempel kan du bli bedt om at svar på autentiseringsspørsmål oftere enn du vil. Hvis du klikker på tilbakeknappen, vil det vanligvis føre til at økten din blir drept. Dette betyr at du må logge deg tilbake på nettstedet.

Kjøper og selger fra en megler

Mange meglere tillater kjøp og salg av skattemessige verdier. Prosessen er litt mer involvert enn kjøp og salg av aksjer, men dette er ikke noe spesifikt for meglerhusene. Treasurier og obligasjoner krever innkjøp ved en auksjon, velge bestemte typer, forfallstid eller til og med diskonteringsrente. Det er viktig å forstå lingo slik at du vet nøyaktig hva du kjøper.

Brokerages vil belaste en provisjon for å kjøpe og selge treasuries. Som kjøpte verdipapirer er en del av meglerkontoen din, kan de brukes mot kjøpekraft av andre verdipapirer - en fordel som ikke er tilgjengelig på TreasuryDirect.

I tillegg til nye problemer har meglere tilgang til det sekundære markedet. Dette betyr en høyere tilgjengelighet av skattemessige verdier fra andre som prøver å selge sine verdipapirer før forfall.

Også, siden du sannsynligvis allerede har en meglerkonto, kan du spare tid ved ikke å sette opp en TreasuryDirect-konto.

Hvem er TreasuryDirect for?

Hvis du ikke har en meglerkonto og ser ut til å holde verdipapirer til forfall, er du sannsynligvis den perfekte kandidaten til TreasuryDirect. Hvis du allerede har en meglerkonto og ønsker å kjøpe og selge statskasser, tilbyr TreasuryDirect ikke mye fordel.

For de som kjøper mange skatter, kan det være en sparing fordel på provisjoner. Selge før forfall betyr å overføre eventuelle verdipapirer ut av TreasuryDirect og betale en selgeside-provisjon til megler; men avhengig av volum, kan det være verdt det å først kjøpe dine skatter på TreasuryDirect.

Skrive Inn Din Kommentar