Banker

Bli "Pizza Guy" ved lunsjtid for å tjene ekstra penger

Bli "Pizza Guy" ved lunsjtid for å tjene ekstra penger

På min videregående skole er det kun opperclassmen og studenter med god faglig stilling å forlate campus under lunsj. Ved å få kjørerkortet hadde jeg et dilemma: Jeg trengte å tjene penger for gass og å få lunsj på campus med vennene mine.

Imidlertid er jeg veldig involvert i skolens musikkprogram (jeg er konsertmaster for orkester, en tromme Major for Marching Band og også Jazz Band). Unødvendig å si Jeg har mange forestillinger og øvelser gjennom året, vanligvis 4-5 ukentlig, noe som gjør det umulig for meg å prøve en tradisjonell videregående jobb som kasserer et sted for eksempel.

Profiterer av pizzaer

Jeg fant en måte å holde opp på min livsstil for å kjøre ut til lunsj med venner, mens du sparer av skolens matpakke. Jeg begynte å bestille pizza fra en nærliggende pizzeria. Etter at mine venner og jeg var ferdig med å spise, ville jeg bringe tilbake ekstra skiver for å selge til en merket pris til de lavere klassene som ikke ønsket å spise mat på kafeteria.

Som ord spredt på campus begynte jeg å bli kjent som pizza fyren. Med så mange studenter som nå kontakter meg, ofte en dag i forveien, var virksomheten blomstrende. Jeg begynte å tilby prisplaner, med rabatt for kunder som samlet pengene sine med vennene sine for å kjøpe en hel pizza i stedet for bare ved stykket. Jeg har nå så mye forretninger at jeg ofte kaller pizzaplassen natten før for å legge ordre, som noen ganger er så mange som tolv pizzaer.

Jeg lager så mye som $ 130 per uke, og jeg får også en gratis lunsj daglig.

Selge musikk

Å finne suksess ved mitt første entreprenørskap, inspirerte meg til å finne mer kreative måter å tjene penger på. Som jeg nevnte, er jeg lidenskapelig for musikk og har interesse i å komponere både modifiserte covertsanger og originale verk. Jeg skrev og utførte en serie parodi spor for mitt eget album kalt Minecraft Songs som jeg lastet opp til YouTube (du bør sjekke det ut).

Ved hjelp av sosiale medier inviterte jeg elevene til å lytte til og likte min kanal. Albumet gikk litt viralt, jeg vet at en lærer selv hadde det å spille i klassen mens studentene tok matteprøve og jeg er ikke engang i den klassen. Jeg la ned et nytt album med alle nye sanger. Jeg skapte hype på sosiale medier om dette albumets utgivelsesdato, bare denne gangen var det tilgjengelig i CD-format for $ 5 hver med de første 100 kundene også, du gjettet det, en gratis bit pizza med kjøpet.

I den første uka gjorde jeg over $ 100 i salget.

Fremtiden

Mens jeg ikke kan fortelle deg mine eksakte planer for fremtiden, er jeg inspirert av Elon Musk for hans visjon, kjøring og interesse for så mange forskjellige forsøk - han er fryktløs for å forestille seg dristige løsninger på globale problemer. Jeg er også en jack i alle bransjer med interesser i musikk, matte, sport og vitenskap. Jeg vil forfølge alle disse lidenskapene, for å gjøre verden til et bedre sted og å få folk til å le.

Uansett hva jeg ender opp med, vet jeg at jeg skal bli vellykket fordi jeg ikke er redd for å ta sjanser. Det var to mottoer, moren min innblandet meg: "Det gjør aldri vondt for å prøve" og "gjør ditt beste og ha det gøy". Jeg tenker på disse, ofte for å gi meg motet til å være eventyrlystne i mine sysler, ikke ta meg selv for alvor, å akseptere utfordringer og velkommen det ukjente. Jeg nærmer meg alt med denne holdningen, inkludert denne konkurransen - jeg hadde det gøy å skrive historien min, jeg gjorde mitt beste og det gjorde ikke vondt for å prøve.

Elsker denne historien? Del det på sosiale medier for å stemme!

Sjekk ut de andre finalistene her: 2018 Side Hustlin 'Student Resultater Side.

Skrive Inn Din Kommentar