Liv

Hvordan forlate et tomt hus: 5 må-doser før ferien

Hvordan forlate et tomt hus: 5 må-doser før ferien

Ah, ferie. Du har skaffet deg ekstra bytte for å betale for den Airbnb, strategisk brukt poengene dine til å bestille flyet og skure lokale nettsteder for gourmet eats på et budsjett.

Nå er det ikke på tide å blåse budsjettet. Ved å følge disse pre-ferie tipsene, kan du spare penger før du forlater og nyter turen uten økonomisk bekymring.

1. Juster termostaten - men ikke for mye

Hvorfor varme eller kjøle hjemmet ditt når du ikke er der for å nyte det? Du kan spare store dollar ved å justere termostaten noen få grader før du går, ifølge Duke Energy-talsmannen Ana Gibbs.

"Noen grader kjøler, noen grader varmere kan ha en betydelig innvirkning. Og når du justerer termostaten med 3 grader hver dag, kan du spare 30%, sier Gibbs. Hun merker at hvis du har en programmerbar enhet, er det like enkelt som å sette det til feriemodus.

Når det gjelder viften din, er "Auto" veien å gå, spesielt når du reiser for lengre turer, sier Gibbs, og legger merke til at det å gå viften i "On" -posisjonen kan koste deg opptil $ 25 per måned.

Og mens du kanskje blir fristet til å slå av termostaten helt i ekstrem varme eller kulde, dine elendige måter kan ende opp med å koste deg mer i det lange løp.

Å forlate elektronikk for å bake i huset, kan faktisk redusere batterilevetiden, og Gibbs bemerker at i kaldere vær, slår av en termostat faren for å komme hjem til frosne rør. Plus, hvem ønsker å gå tilbake fra paradis til et elendig varmt eller kaldt hjem?

2. Lag opp kjøleskapet ditt

Dette virker litt counterintuitive - rett før du reiser, fjerner du ut alle takeoutbeholdere, slik at du ikke har et stinkende kjøleskap, ikke sant? Vel, ja, men et fullt utstyrt kjøleskap vil faktisk holde kjøleskapet ditt kjører mer effektivt, sier Gibbs.

"Hvis du ikke holder den full, bruk beholdere med vann- og isterter," forklarer Gibbs. Unntaket til denne regelen, legger hun til, er hvis du er borte i fire uker eller lenger; I så fall skal du tømme kjøleskapet og trekke ut støpselet.

3. Slå av vannet

Du dro på ferie for å treffe bassenget, for ikke å komme hjem til en. Slå av vannet ditt ved hovedforsyningen før du drar ut døren for å unngå uvelkomne overraskelser av et bristepipe eller et overfylt toalett.

Men vær sikker på at denne pengerbesparende teknikken ikke forårsaker andre problemer.

"Å slå av hovedvannet uten å slå av den elektriske varmtvannsberederen kan føre til at varmeren" tørker brann "og brenner ut varmeelementene sine hvis du er borte i lang tid, sier Roto-Rooter VVS og Drain Services direktør for PR, Paul Abrams,

Og hvis du har en vanlig vannvarmer, vil du slå den av på bryteren; Hvis du ikke gjør det, vil det holde oppvarming og gjenoppvarme vannet i tanken, sier Abrams.

Føl deg skeptisk når du slår av vannet helt? Vurder å slå av vannventilen som fører til vaskemaskinen din. "Å gjøre det reduserer sjansen for at hjemmet ditt kommer til å bli oversvømmet på grunn av en spreng vaskeslange - Den eneste største årsaken til utilsiktet hjemflom, Sier Abrams.

4. Stopp Vampyrer

Du trenger verken hvitløk eller skarp innsatser for å avverge vampyrene som vil suge din energi.

Vampyrer er de elektroniske enhetene som fortsetter å bruke energi - og penger - selv når de er i avstand, forklarer Gibbs. Vampyrene inkluderer TV, DVD-spillere, spillkonsoller, kaffemaskiner og til og med oppladbare tannbørster.

Er det litt trøbbel å koble fra alt? Sikker.

"Men hvis du går bort i noen dager, er det verdt bryet," sier Gibbs.

5. Ikke reklamere for tyver

Ingenting ødelegger en ferie som å returnere hjem for å finne den ransacked. Foruten det grunnleggende - lås dørene og vinduene før du drar - vurdere tegn på fravær som kan gjøre stedet ditt innbydende til tyver.

Din Amazon Prime-leveranser og vanlig post som dukker opp på ditt fremre skrik, "Jeg er ikke hjemme", så hold din maillevering via US Postal Service eller spør en venn om å hente pakker.

Går bort for en lengre tur? Få det innbyggede utseendet ved å søke etter et hus sitter via en onlinetjeneste som HouseSitter.com.

Ferieene skal være å slappe av og lade opp dine sanser, slik at du kan komme tilbake forfrisket til livet ditt. Ved å planlegge fremover og holde seg til noen kunnskapsrike forslag før du drar ut døren, kan du nyte nedetiden med mindre stress - og med nok penger igjen, så du kan begynne å planlegge den neste turen.

Tiffany Wendeln Connors har vært journalist i over 15 år, skriver for en rekke publikasjoner og nettsteder, inkludert New York Post, Women's Running magazine og HowStuffWorks.com. Hun staycations i solfylte St. Petersburg, Florida, med sin mann, datter og en veldig trengende beagle.

Skrive Inn Din Kommentar