Banker

YouTube Cartoon Side Hustling å jobbe på Cartoon Network

YouTube Cartoon Side Hustling å jobbe på Cartoon Network

Min travle startet på grunnskolen. Jeg jobbet med et par venner fra nedover gaten og søsteren min skrape tresidene av blyanter med et saksblad, deretter farget og skrev på dem for å lage skreddersydde blyanter, som deretter ble utsolgt på fellessammenkomster.

Min søster og jeg gjorde også de vanlige andre ting, som lemonade står og garasjesalg, når vi trengte å spare penger for et nytt videospill. Sidens kjærlighet fortsatte i videregående skole, da jeg lærte meg grafisk design i Adobe Illustrator. Jeg begynte å gjøre frilansdesign for min skole og min mors virksomhet for å spare litt ekstra penger.

Starte en YouTube-kanal

Da jeg begynte på college i Georgia Tech høsten 2015, begynte ting virkelig å plukke opp. Som nybegynner startet jeg en YouTube-kanal kalt MKatwood, hvor jeg lagde videoredigeringer av mine favorittfilmer på fritiden min ved hjelp av selvlærte ferdigheter i Adobe Premiere Pro. Det som startet som et morsomt venture, ble raskt til en jevn inntektsvekst gjennom reklame og sponsing med hver ny video, noe som bidro til å kompensere kostnadene for boliger og skole.

Jeg var sjokkert da abonnenttellingen fortsatte å vokse, og jeg husker å treffe hver milestone 100-abonnenter, deretter 1000, 10.000 og til slutt 100.000 på juledagen i 2016. Jeg kunne ikke tro på mine øyne, men overraskelsene gjorde ikke Stopp der.

Et internship på Cartoon Network

Som et resultat av kanalen min klarte jeg å lande en praktikplass på Cartoon Networks Atlanta-kontor som kvalitetssikret deres mobilspill (en yngre jeg ville være sjokkert for å vite "videospilltester" er en ekte jobb). Jeg jobbet i QA for 4 semestre, men når jeg kom med videoredigering og grafisk design, kom jeg til det sosiale media-teamet, og jeg begynte å jobbe for dem på frilansbasis.

Min signaturstil for videoredigering er leppesynkronisering, noe de fleste redaktører ikke gjør, så det hjalp meg å lykkes og lage unike videoer og design for Cartoon Networks sosiale medier. Men min ultimate drøm var å jobbe på Cartoon Network Studios, ute i solfylte Burbank, California, hvor den faktiske storyboarding og skriving finner sted.

Drømmejobb med Steven Universe

I løpet av sommeren 2017 var jeg heldig nok til å gjøre akkurat det. Jeg var en produksjonsinterne på min favoritt tegneserie, Steven Universe, og fikk sjansen til å jobbe med mange mennesker hvis navn jeg gjenkjente i kreditter jeg hadde sett så mange ganger. På toppen av det, på grunn av kanalen min og tilstedeværelsen i Steven Universe fandom ble jeg bedt om å starte den offisielle Steven Universe Podcast, hvor jeg intervjuet besetningsmedlemmer og stemmeaktører om jobbene sine og tid på showet.

Da jeg startet kanalen min, forventet jeg aldri at det ville plassere meg i en posisjon der jeg regelmessig skulle jobbe med mannskapet, og for å være ærlig, er det fortsatt vanskelig å tro på i dag. Det var definitivt ikke lett å sjonglere disse ansvarene mens du forfulgte min utdannelse, men for meg har sidestrømmen vært vel verdt det.

Elsker denne historien? Del det på sosiale medier for å stemme!

Sjekk ut de andre finalistene her: 2018 Side Hustlin 'Student Resultater Side.

Skrive Inn Din Kommentar