Banker

Det beste studentlånet til å betale for apotekskolen

Det beste studentlånet til å betale for apotekskolen

Apotekskolen er dyr. Det er ingen vei rundt det. Imidlertid tjener farmakere (generelt) også betydelige lønninger etter eksamen for å kunne begrunne de høye kostnadene.

Ifølge American Journal of Pharmaceutical Education er den gjennomsnittlige studielånet til uteksaminert apotek $ 123,063. Og avhengig av hvor du praktiserer, kan inntektsnivået ditt apotekslønnen bare være rundt $ 100 000 per år.

Som sådan må du vite alternativene for hvordan du betaler for apotekskollegiet på den mest effektive måten. Det kan høres utfordrende å ta ut $ 123 000 i studielån, men det er mulig å gjøre dette til en positiv avkastning på investeringen.

Hvis du allerede kjenner de fleste av alternativene dine, og bare ønsker å finne de beste private studielånene, kan du sjekke Troverdig og sammenligne alternativene dine på 2 minutter uten kredittsjekk. Prøv Troverdig her.

Du kan også se på begge deler CommonBond og LendKey direkte - som de har noen av de laveste studentlånsrenten.

Bestillingsordningen for å betale for apotekskolen

Det er en smart rekkefølge for operasjoner å betale for apotekskolen. Vi snakker om hver litt mer grundig nedenfor, men generelt bør du følge denne ordren hvis du kan.

Ærlig, gjelder denne operasjonsordningen for å betale for høgskolen generelt også.

Dine egne besparelser

Stipend og stipend

Direkte subsidierte eller ikke-subsidierte lån

Direkte PLUS Graduate Loans

Privat studielån

Selvfølgelig er det alltid variasjoner på et tema, men generelt er dette den rekkefølgen du bør følge når du betaler for apotekskole og får studielån for apoteket ditt.

Dine egne besparelser

Det første stedet å starte er din egen besparelse. Jeg vet at dette ikke kommer deg langt, men hvis du har jobbet i videregående skole eller under undergrad, kan du få en god sum penger spart opp som kan bidra til å kompensere kostnadene ved apotekskolen.

Det er viktig å merke seg at du ikke bør tømme dine besparelser for å betale for skolen. Det er viktig at du holder et nødfond for å dekke utgiftene dine hvis noe skulle skje. Jeg har sett for mange problemer hvor en bilulykke eller en annen uventet begivenhet setter deg ut av kommisjonen i flere måneder. Derfor er det viktig å ha et beredskapsfond, selv for studenter.

Stipendier og stipend

Etter dine egne besparelser, bør du se om du kan kvalifisere for stipend og stipend. Det er et stort antall stipendier som er rettet mot apoteksstudenter, men ignorerer ikke annet stipend og gi muligheter også.

Å bruke stipend til å betale for høyskole er en stor (og utilgjengelig) mulighet til å spare penger på bekostning av å gå på skole.

Og det er andre stipendier som du kanskje kvalifiserer for. Vi har vårt Side Hustlin 'Student Stipendium som er rettet mot gründerstudenter.

Bunnlinjen er at du bør se utenfor boksen når du søker om stipend.

Direkte studielån

Etter at du har oppbrukt dine egne penger (mellom besparelser, arbeid og stipend), er det på tide å vurdere studentlån.

Når du ser på studielån, bør du alltid begynne med føderale lån. De beste føderale studielånene er direkte subsidierte lån, etterfulgt av direkte usubsidierte lån.

Direkte subsidierte lån er tilgjengelige for studenter som viser et økonomisk behov. Direkte Unsubsidized Loans er tilgjengelig for utdannet og profesjonell studenter, og distribueres til enkeltpersoner uansett økonomisk behov.

Du kan kvalifisere for en kombinasjon av subsidierte og ikke-subsidierte lån. Du kan finne renten på studielån her.

Direkte PLUS Graduate Student Loans

Etter at du har utnyttet direkte subsidierte og ikke-subsidierte lån opp til sitt maksimum, er det på tide å se på Direct PLUS Graduate Student Loans.

Disse lånene kan tas ut for å dekke maksimal oppmøtekostnad (i henhold til skolens finanshjelpskontor), minus annen økonomisk støtte mottatt. For de fleste apoteksstudenter som tar ut studielån, kan Direct PLUS Lån gjøre forskjellen på hva som trengs for å betale for college.

Et Direct PLUS-lån krever en kredittsjekk, så hvis du har en dårlig kreditt historie, kan du trenge en cosigner for å hjelpe deg med studielånet.

Direkte PLUS-lån har noen av de høyeste rentene for føderale lån, så det er viktig å vurdere at når du låner. Hvis du har god kreditt, vil du kanskje vurdere andre alternativer nå eller senere.

HRSA Helse Professional Student Lån

Vi inkluderte ikke dette lånet i vårt diagram for hvordan du betaler for apotekskolen, men det er viktig å merke seg at det er eksistens for de riktige låntakere. Helse- og tjenestestyrelsen (HRSA) tilbyr lavprislån til apoteksstudenter som oppfyller visse kriterier.

Dette programmet gir langsiktige, lavrente lån til heltid, trengende studenter til å forfølge en grad i apotek.

Det kan ikke være det riktige valget for alle, men det er definitivt et alternativ for noen. Du kan lære mer om HRSA låneprogrammet her.

Privat studielån

Noen apoteksstudenter kan ikke bare stole på føderale lån for å betale for apotekskole.

Enten de avgir Federal Loan Grenser på grunn av skolens kostnader, de trenger mer penger til å dekke levekostnader mens de går på skole, eller de trenger mer tid til å fullføre sin utdanning (som øker kostnadene).

Andre kan finne mer verdi i å ta på private lån gitt deres gode kreditt og evne til å betale tilbake.I dette tilfellet kan private studielån være et billigere alternativ på grunn av lave renter og gode lånerprogrammer.

Vi anbefaler låntakere butikk og sammenligne deres private studentlånsalternativer på Troverdig. Vi elsker Troverdig av noen grunner. De gir deg mulighet til å se alternativene dine på få minutter uten kredittsjekk. Sammenligne de fleste av de store långiverne. Og de gjør prosessen med å få et privat lån super enkelt.

Troverdig har også noen av våre favorittapotekskolelångivere på plattformen, for eksempel Splash Financial.

Sjekk ut Troverdig her for dine private studentlånsbehov.

Sjekk ut Troverdig

Refinansiering av studielån etter uteksaminering

Hvis du finner denne artikkelen etter at du allerede har tatt ut lån til apotekskole, kan du vurdere studentlånsfinansiering.

Hvis du har private lån eller høyrente føderale lån (som de ovenfor nevnte Direct PLUS-lånene), kan refinansiering gi deg mulighet til å senke betalingen eller spare på renter på apotekskolen. Gjennom refinansiering tar du ut et nytt studielån fra en privat utlåner og bruker den til å betale dine andre lån. Med det nye studielånet kan du kvalifisere for lavere rente, bedre tilbakebetalingstid eller lavere månedlig betaling.

Hvis du har føderale studielån, vil refinansiering koste deg muligheten til å søke om inntektsstyrt tilbakebetaling eller overbærenhet. Det er derfor, for mange låntakere, tror vi ikke at du bør refinansiere ditt føderale studielån for et privat studielån.

Apotekerne er imidlertid en av unntakene til regelen. Apotekere vil tjene en betydelig sum penger når de begynner i praksis. For mange betyr dette at de vil dra nytte av å få et studielån med lav rente, i motsetning til å holde et føderalt studielån.

For eksempel har Direct PLUS Graduate-lån for tiden en rente på 6,31%. Men du kan refinansiere med Troverdig og få et fastrentelån så lavt som 3,15% akkurat nå. Det vil spare deg for mer enn 50% i renter over lånets levetid!

Se om Troverdig er fornuftig å refinansiere. Du kan handle lån på 2 minutter uten kredittsjekk. Som en bonus til College Investor-lesere får du $ 200 når du refinanserer med Troverdig. Sjekk ut Troverdig i dag.

Sjekk ut Troverdig

Siste tanker

Mens tanken på å låne så mye penger å betale for skolen kan være utmattende, husk prisen på slutten av tunnelen. Du vil tjene en betydelig sum penger etter eksamen, og du vil ha råd til studielånets utbetalinger.

Matematikken på studielån for apoteksstudenter er relativ. Mens en lærer kan låne $ 40 000, vil de bare forvente å tjene $ 40 000 per år etter eksamen. En apotek, derimot, vil tjene hvor som helst fra $ 100.000 til $ 140.000 etter at de er i praksis. Det gjør studentlånsbeløpet relativt.

Et godt tips Jeg liker alltid å dele med farmasøyter også - leve som en høyskole student for de første årene etter eksamen. Du har forsinket tilfredsstillelse i mange år, bare legg til et par flere. Du kan bruke de første årene med høy inntekt for å eliminere studielånets gjeld, og du vil sette deg opp for en lys økonomisk fremtid.

Skrive Inn Din Kommentar