Penger

Hvordan tjene penger testkjøring biler

Hvordan tjene penger testkjøring biler

Hvis du elsker biler, vil du elske denne pengene å lage ide. Visste du at du kan få betalt for å prøve å kjøre nye biler på bilforhandlere?

Her er to måter å få det til å skje:

1. Local Dealer Incentives

Bilforhandlere tilbyr ofte incitamenter til kunder å komme inn og ta en titt på bilene sine. De vil gi deg kontanter eller et gavekort bare for å ta en ny bil for et spinn. For eksempel ga Kia-forhandlere nylig $ 25 til alle som kom inn og testet kjørte en ny bil. Hvor lett er det?

Jeg har ofte sett disse incentivene gå opp til $ 100, noe som er ganske bra vurderer dette tar mindre enn en time av tiden din. En fin måte å finne kampanjer på som dette, er å sjekke den lokale avisens klassifiserte seksjon. Vær oppmerksom på annonser på TV også for nasjonale reklamekampanjer av store bilbedrifter.

2. Evaluer et forhandlerskap

Nesten alle forhandlere i landet betaler for vurderinger som kalles mysteriumbutikker. Disse evalueringene utføres av en undercover shopper som later til å være i et marked for en bil. Kunden sendes for å evaluere kundeservicenivået og kvaliteten på salgspresentasjonen. Kunden er vanligvis pålagt å prøve å kjøre bil som en del av evalueringene.

Etter å ha brukt en time eller to på forhandleren skriver den undercover shopper en kort rapport om hva de observert. Det er veldig enkelt å gjøre, og de fleste bedrifter betaler deg $ 50 eller mer for din tid og fullførte rapport.

Disse mysterybutikkene er alltid kontrahert gjennom profesjonelle mystery shopping selskaper. Her er noen mystery shopping selskaper som jeg har gjennomført bilevalueringer:

Bestmark - Dette selskapet betaler mellom $ 20- $ 30 en butikk, men de er langt det enkleste å fullføre.

Sinclair Service Assessment - Dette selskapet driver mysterybutikker på Toyota-forhandlere og betaler $ 60 per sted evaluert.

Bedriftsvurderingstjenester - Dette selskapet gjennomfører evalueringer av Cheverolet-forhandlere blant andre. De betaler $ 50 per sted evaluert.

Intellishop - Noen av forhandlerne evaluert av dette firmaet inkluderer BMW og Mazda. Deres utbetaling er $ 50 per sted.


Skrive Inn Din Kommentar