Penger

Disse 5 Amusement Park Jobs betaler mer enn $ 40K - og sjekk ut Perks!

Disse 5 Amusement Park Jobs betaler mer enn $ 40K - og sjekk ut Perks!


Når du tenker på jobber på en fornøyelsespark, kan du sannsynligvis forestille deg at noen har på seg en Mickey Mouse kostyme eller en high school student på sommerferie som selger traktekaker.

Men visste du at det er tonnevis med jobber på fornøyelsesparker som ikke krever at du bærer kostyme eller slynge fettete matvarer?

Du kan selv gjøre mer enn $ 50 000 per år å jobbe i det som egentlig er en lekeplass for både barn og voksne. Og noen av disse selskapene tilbyr også ganske søte fordeler.

Selv om fornøyelsesparker ikke er opptatt av å dele spesifikke lønnsdetaljer, kan du få en god følelse av hvor mye du vil gjøre ved å sjekke ut nettsteder som Glassdoor og Payscale, som ber nåværende og tidligere ansatte å anonymt rapportere lønnene sine hos ulike selskaper.

Bureau of Labor Statistics samler også hendig statistikk om hvor mye folk med fornøyelsespark gjør i gjennomsnitt nasjonalt.

Fornøyelsesparkjobber som betaler mer enn $ 40K

1. Ingeniør

Alle typer ingeniører jobber på fornøyelsesparker, inkludert mekaniske, elektriske, kjemiske og lydingeniører.

Ingeniører designer rides og attraksjoner, oppdaterer bygninger og systemer og tenker på den generelle opplevelsen av gjestene. De bidrar også til å gjøre temaparkene mer effektive.

Ingeniørene på Walt Disney World Resort i Orlando, Florida, gjør mellom $ 67.000 og $ 110.000 i året, ifølge Indeed.

I gjennomsnitt nasjonalt, ingeniører i fornøyelsesparker gjør mellom $ 49.000 og $ 94.000, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Ansetter nå: Sjekk ut Disneys jobbåpning for en programvareingeniør i Burbank, California.

2. Kunstner eller kunstdirektør

Besøk en fornøyelsespark, og du vil finne deg selv - ofte bokstavelig talt - i en form for kunst, for eksempel vakre baktepper, transcendente liveopptredener, fantastisk grafikk eller kule utstillinger.

Tro det eller ei, du kan tjene gode penger som kunstner - det er bare avhengig av din rolle.

En kunstdirektør utgjør i gjennomsnitt 94,750 dollar i året, ifølge Bureau of Labor Statistics. En lignende rolle - kreativ regissør - i Disney gjør mellom $ 108 856 og $ 273 921, per Glassdoor.

Dine lønnsutsikter er ikke like gode - tenk midt på $ 30.000, - hvis du er en maler, skulptør eller illustratør. Men hvis du er god med datamaskiner, kan du lage mer enn $ 56 000 som grafisk designer.

I gjennomsnitt er den beste betalende utøvende kunstneren jobb koreograf. De kan gjøre opp til $ 75 000 per år.

Ansetter nå: Universal Orlando Resort leter etter en ny kreativ direktør.

3. Markedsføringsleder

Markedsførere for temapark designer markedsførings kampanjer, hjelp med reklamemeldingstrategier, opprett og administrer prosjektbudsjett og bidra til å dele parkens melding på en rekke sosiale medier og videokanaler.

På SeaWorld er den gjennomsnittlige markedsføringslederens lønn $ 52 000 per år, ifølge Glassdoor.com, og på San Francisco Zoo utgjør de $ 82 000 per år. Området på Disney er mellom $ 56.000 og $ 120.000.

Nasjonalt, markedsførings- og PR-ledere utgjør mellom $ 101 000 og $ 117 000.

Ansetter nå: Disney trenger en digital markedsføringsleder i Burbank, CA. SeaWorld San Antonio er på utkikk etter en leder for salg og forbrukeraktivering, og vil betale mellom $ 51.840 og $ 64.800.

4. Computer Scientist

Datavennere på temaparker utvikler videospill, hjelper til med å designe rides og attraksjoner, vedlikeholde databaser, lage mobilapps og jobbe på nettsteder.

De bruker også teknologi for å løse problemer eller fylle hull som er identifisert i fornøyelsesparken.

En senior programmer analytiker på Universal Studios Resort gjør i gjennomsnitt $ 83,783 per år, per Glassdoor. En programvareingeniør hos Disney gjør mellom $ 92 000 og $ 126 000 per år, ifølge Payscale.

En datamaskin- og informasjonssystemleder utgjør i gjennomsnitt $ 151,980 på fornøyelsesparker over USA, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Selv om du ikke er på ledelsesnivå, kan du gjøre mellom $ 43 000 og $ 83 000 i en rekke datasentriske felt.

Ansetter nå: Disney trenger en tjenesteoperasjonsanalytiker i Celebration, Florida.

5. Menneskelige ressurser

Fornøyelsesparker er som små byer, stadig ansette og trene nye ansatte.

Som human resources staffer, kan du gjøre mer enn $ 100 000, ifølge Bureau of Labor Statistics.

I gjennomsnitt utgjør menneskelige ressurser på fornøyelsesparker 120.000 dollar over hele USA. Selv om du ikke er en leder, kan du gjøre mellom $ 60.000 og $ 63.000 i menneskelige ressurser.

Ansetter nå: Universal Studios trenger en senior rekrutterer i Orlando, Florida.

Perks of Amusement Park Jobs

Det er alltid viktig å faktorere fordeler når man vurderer lønns lønn - og fornøyelsesparker har noen gode.

På Six Flags inkluderer fordelene gratis ubegrenset opptak for arbeidstaker og gjest, in-park rabatter, eksklusive ansattes arrangementer, ansettelsesbonuser og spotbonuser.

Arbeide i parken får også ansatte rabatter på restauranter, på datamaskiner og elektronikk, på personlige ferier, på mobilregninger, på filmbilletter og på nye og brukte biler.

Disneys fordeler inkluderer opplæring, adopsjonshjelp, on-site barnepass, en 401 (k) pensjonskonto med en bedriftskamp, ​​gratis entréparkopptak, rabatter på varer og Disney-steder, selskapssponserte arrangementer, et pendlerassistentprogram og et selskapsmatch på ansatte donasjoner.

Disney World i Orlando tilbyr ekstra fordeler, ifølge Theme Park Tourist, en online guide til temaparker i området.

Ansatte og deres familier har tilgang til "Mickey's retreat", som har bassenger, en strand, et rekreasjonsrom, hengekøyer og volleyballbaner. De får også rabatter rundt i byen på butikker og restauranter i Disney, tilgang til søte Disney-biblioteker og datalaboratorier.

Din tur: Vil du noensinne jobbe i en fornøyelsespark?

Sarah Kuta er utdannelsesreporter i Boulder, Colorado, med en forkjærlighet for helgedrift, oppussing av møbler og gode tilbud. Finn henne på Twitter: @sarahkuta.

Skrive Inn Din Kommentar